- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 108
- 36
Pzt İkinizin toplamı kadar adım atayım da görKaptanlarin alsin kizben adimda esinim ve fakirim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pzt İkinizin toplamı kadar adım atayım da görKaptanlarin alsin kizben adimda esinim ve fakirim
![]()
Benide yollar mısınKirmizi oda izliyonmu? Senide manolya hanima yollicam. Hocam bu kiz kendisini hic sevmiyor diyecem![]()
Aynen aklımda kalacağınaIyi iyi. Eziyet et kendine
Evine hosgeldin. Kolay gelsin kaptanim![]()
İyi geceler ablacımHerkese iyi geceler kızlar![]()
Iyi geceler kaptanımAynen aklımda kalacağına
Neyseki kaptanım etiket yapmış hemencik bitti
Teşekkür ederim canım iyi geceler sana ve takımına![]()
Adım eşini de alır maraton yürüyüşü mü yaparsın bilmemBi dur♥
Iyice manyaga bagladiAdım eşini de alır maraton yürüyüşü mü yaparsın bilmem![]()
Pzt diş randevum vardı onu da iptal edeyim de vakit kaybetmeyeyim
Sen istedin![]()
bu daha geniş kapsamlı kadınlar kulübü takımlar yarışıyorun bizim takım içi versiyonu olacak 4 grubumuz var. cuma günü her takımın yüzdeleri hesaplanacak ve lider belirlenecek. senin dahil olduğun grupta şimdilik 3 kişi okey dedi artabilir sayı.Nasil anlamazsin hala demeyecekseniz ;
Bugun bu haftaki menu-spor eslesmelerimizi olmustuk zaten, onlarla da diger gruplarla rakip halindeydik, birbirimize yorum yapiyorduk vs. burada @esmeriiim ile eslestim.
Simdi bu yeni yarisma takiminin farki ne,
burada daAppLesma ve
Asi Matmazel ile eş gorunuyorum
Yani gcemisi tum gun okumadim diye boluk porcuk okuyup anlayamadim bugun![]()
Anaaaa ne ettin kız bu ne hırs kuzuAdım eşini de alır maraton yürüyüşü mü yaparsın bilmem![]()
Sen istedin![]()
Kıskanınca ben ben değilimIyice manyaga bagladi![]()
Kiziminda randevusu var o gun discide. Tel takacaklarAdım eşini de alır maraton yürüyüşü mü yaparsın bilmem![]()
Sen istedin![]()
Salıya alırım kLi randevuyu eheheheCuruk dise raziysan buyur
Kiziminda randevusu var o gun discide. Tel takacaklaranca masraf cikariyo bu kiz
![]()
Acım acccccc bugün yatıcam
Tebrikler kuzu hakettin hadi bakalım nice 1.liklere