• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canim 1.3 verdim kolay yaparsin kabagi seviyorsan..Ben gibi sevmiyorsan biraz zor ama :KK45: yap bence ben de bugünden sonra yeni bir detoxtayim ama adini bilmiyorum henuz:KK45:
Bende çok bayilmam ama yerim iyi vermişsin bı deneyim bakalim 😊 sen mi buldun yeni detoksu sen listeyi yaz biz buluruz isim 😅

Ben lider olursam vururum kirbaci :KK53: hoşuma gitti bu fikir..:KK45: 1 haftalik detox yaptiririm :KK70: :KK70:
vallahi uyuyan güzel. acık protein al beyin yanmış. klan liderleri kaptanlarımız.hani kıskanılan tablo artık her klan için yapılacak
vampir klanı : arriety
zombi klanı : sedulu İzinde
peri klanı : neutral
kurt kadın : ben

Bende çok bayilmam ama yerim iyi vermişsin bı deneyim bakalim 😊 sen mi buldun yeni detoksu sen listeyi yaz biz buluruz isim 😅
Yapa yapa uzman oldu artık başkalarının detoksuna ihtiyac duymuyor, şirinlerden gargamel gibi kendi karışımlarını yapıyo🤣 bi gün minnoş topiğimizi patlatacak korkarım😝

1. KLAN SAVAŞLARI DEĞERLENDİRME RAPORU

1 . KLAN :KK9: :nazar:

KLANLAR 1. si YARIŞMACI

KLAN İÇİ BİRİNCİLİKLER

PERİ KLANI 1. aedenli aedenli :nazar:

VAMPİR KLANI 1. @Ayse_M :nazar:

ZOMBİ KLANI 1. asena87 asena87 :nazar:

KURT KADIN KLANI 1. @yzgt :nazar:

KLAN İÇİ SONUNCULAR

PERİ KLANI SONUNCUSU : @sedulu

VAMPİR KLANI SONUNCUSU : matilda34 matilda34

ZOMBİ KLANI SONUNCUSU : @AppLesma

KURT KADIN KLANI SONUNCUSU : @Nalyeccc

KLAN SIRALAMASI

2. OLAN KLAN : VAMPİR KLANI

3. OLAN KLAN : PERİ KLANI

4. OLAN KLAN : ZOMBİ KLANI

1. OLAN ARKADAŞLARIMIZ 2. KLAN SAVAŞLARINA KATILIM KARARI ALDIYSANIZ ÇEKİLİŞLE BELİRLENECEK KLAN ÜYELİĞİNDEN MUAFSINIZ. DİLEDİĞİNİZ KLANI SEÇME HAKKINIZ MEVCUT. BİLDİRİMİNİZİ EN GEÇ 22:00 A KADAR YAPMIŞ OLUN LÜTFEN.

Dolunayda kurt olan hatunlara nispet olsun dolunaysız havada kurt olcam ben
Sectim sectim kurt olcaaaam
Ama yanıma bütün delileri isterim çok amin inşallah öyle olur😛
Diyen de pek akıllı🤣🤣 bu yüzdeyle seni döverim kızzzııııımmm😈😈

Kendin yapsana kiz. Saglikli cips yaz cikiyor. Kendini kandirirsin en azindan

Cikk kandiramam cipste cok buyuk kriterlerim vardir 🤣🤣🤣 tatsiz tutsuz asla yiyemem mesela😆🤦‍♀️ama ay sojuna kadar yemiycem o zaman cok istersem tarifi deniycem önce ogluma denettirim😆🤭

Back
X