Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin fanteziler beni aştıMemelere de 1 cift kiraz![]()
Tartıya yapmak istediğimÇözüm odaklı yaklaşmış bayaa![]()
6 yıl arayla oldu doğumlar canımKaç yıl arayla oldular?
Ayy cok yavas bu vampirler
Yarin yaparim tablo
Camasir asayim sonrra yatayim
Iyi geceler guzellikler
6 yıl arayla oldu doğumlar canım
Klan kardeşlerim bugün cok karisik bir günüm oldu..Arkadas cocuklar derken karistimmenum de berbat bana göre...yarindan itibaren sıkı diyete devam söz..
Arrietty_
@Onlymemeself
Dahlia_
KumraL_KrakeR
Lusi
Klan kardeşlerim bugün cok karisik bir günüm oldu..Arkadas cocuklar derken karistimmenum de berbat bana göre...yarindan itibaren sıkı diyete devam söz..
Arrietty_
@Onlymemeself
Dahlia_
KumraL_KrakeR
Lusi
tabi canim..yarin 0 karbonla toparlarız mutlakaSeninkine bakmadım ama benimki daha berbat bence, yarın mutlaka toparlayalım..
Sabah tarçınlı kahve ve bol suYarın ne yapacaksın??
Cayır cayır çaya devam mı?![]()
Aslan burcuyum canım dahada dedigimi kabul etmezlerse işimi Allah'a havale ederim. Eve gelince bide eşime, babama, anneme anlatırım sinirden.Sen de koçsun dimii![]()
Evet tabıkı mumkun. Hem daha saglıklı 2 sezeryan olmandan. 2 sene dolunca yapabılırsın. 14 ay arayla yapan tanıdıgımda var ama doktorlar genelde 2 sene zorunluljk tutuyorBen normal doğum istedim ama mecbur 40+5 te sezeryan oldum.. Merak ettiğim birşey sezeryan sonrası normal doğum mümkün mü diye ama 6 yıl beklemem sanırım ben![]()
Ceydoşum ben klan savaşlarına katılıcam geç kalmadıysamKlan Yarışları için son çağrı katılmak için ceydoş evet demeniz yeterli.
aedenli @magickk @ozrengin @AppLesma @noram
Asi Matmazel @bnnu @Karpuzuncekirdegi
caroline84
matilda34 @Nalyeccc
Ona da devam evetYarın ne yapacaksın??
Cayır cayır çaya devam mı?![]()