- 1 Kasım 2019
- 6.168
- 22.495
- 348
Hiç önemli değil canım. Beni fasulyeden sayın...hallettiyseniz mesele yok. hedef listesine dahil edemiyorum seni o zaman haberin olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç önemli değil canım. Beni fasulyeden sayın...hallettiyseniz mesele yok. hedef listesine dahil edemiyorum seni o zaman haberin olsun.
Çok açımValla ben tokumsen nasil oldun? Bu hafta napacan krakerimmmm
Yarin tartida kim arti cikacak el kaldirsin?
BEN![]()

Bakıyım ne haltlar karıştırdın yine only meme
Yine atmış hep atmış
Terbikler on yüz bin milyon baloncuk kazandınGeçmiş yaptım bitti
Bilmiyorum ama korkuyorummmmYine atmış hep atmış
Ne yaptın la gıza![]()
Adet olcakmışım 2 gün içinde belki ondandır belki de 10 gündür yatıyorum kalkıp azcık spor yaptım diye şiştim o da olabilir...Sen niye be![]()
Tamam mutlaka atarım. Şimdi zayıflamayı beklerken tartıda 70leri görürsem kalpden giderim
Korkma kelebeğim ben seni korurumBilmiyorum ama korkuyorummmm
Yok kiz sanmammmAdet olcakmışım 2 gün içinde belki ondandır belki de 10 gündür yatıyorum kalkıp azcık spor yaptım diye şiştim o da olabilir...
Kendini kandırma da diyorum bazencuma günü börek yediydim o yapmış olamaz
![]()
Olacak mıymışsın kim dedi gıAdet olcakmışım 2 gün içinde belki ondandır belki de 10 gündür yatıyorum kalkıp azcık spor yaptım diye şiştim o da olabilir...
Kendini kandırma da diyorum bazencuma günü börek yediydim o yapmış olamaz
![]()
Aman allah korusunnnTamam mutlaka atarım. Şimdi zayıflamayı beklerken tartıda 70leri görürsem kalpden giderim![]()
Yeni başladın sen ödem gidecek daha dur ne 70 görmesi ayolTamam mutlaka atarım. Şimdi zayıflamayı beklerken tartıda 70leri görürsem kalpden giderim![]()
Öyle olması için bi sebep var mı kiTamam mutlaka atarım. Şimdi zayıflamayı beklerken tartıda 70leri görürsem kalpden giderim![]()