• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eski diyetisyenime gittim bugün yağ oranım 33.4 çıktı😱😱 tekrar başlayalım hocam en azından hem yağ oranımı takip ederiz hem de hasbihal ederiz ben zaten kilomu veriyorum dedim :KK70: eski bilgilerimi kontrol etti sizinle 87 le başlayıp 80e düşmüştüm pandemide 93.5 oldum sonra 67ye düştüm dedim. Hem 93. 5 çıktığın için hemde 67ye düştüğün için iki kere tebrik ederim seni bu kadar uçlarda ikş başarı dedi :rolleyes::rolleyes:

IMG_20210611_105712.webp

Gün geçtikçe şişiyorum naptım da 67 olmayı hak ettim anlamadım. Moralim öyle kötü ki.
Pzt 66.8
Cuma 67. 4
Fark +600
Yüzde 0.89

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu CEYDOS CEYDOS H3RA_ H3RA_

Eski diyetisyenime gittim bugün yağ oranım 33.4 çıktı😱😱 tekrar başlayalım hocam en azından hem yağ oranımı takip ederiz hem de hasbihal ederiz ben zaten kilomu veriyorum dedim :KK70: eski bilgilerimi kontrol etti sizinle 87 le başlayıp 80e düşmüştüm pandemide 93.5 oldum sonra 67ye düştüm dedim. Hem 93. 5 çıktığın için hemde 67ye düştüğün için iki kere tebrik ederim seni bu kadar uçlarda ikş başarı dedi :rolleyes::rolleyes:
Herkes beceremez diyeydin🤪

Zombi klanım Alys Alys Asi Matmazel Asi Matmazel O okuyan_e Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi kizlar eksileriniz harika tebrik ederim hepinizi. Güzel bir haftaydı. Benim için de yoğundu pek ilgilenemedim burayla ama çok güzel gittiniz azimli devam ettiniz. Bu motivasyonu bırakmayın sonunda yüzü gülen sizler olacaksınız

🧟‍♀️ 730. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ 🧟‍♀️
CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSpor toplamları
Asi Matmazel Asi Matmazel 🆗 🥗🆗🥗 kendine ceza kesen en sevdiğim 🥗🆗🥗🆗5157 puan
Alys Alys 🆗🆗 Ödül yapıldı 🆗🆗200 JJ🆗🆗4880 puan
O okuyan_e Ödül yapıldı 🥗 🆗🆗 🥗🆗🆗🥗🆗3981 puan
Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi 🆗💧🍞 🥗🥗MUAFMUAFMUAF1104 puan
istanbulin istanbulin 💧 🥗 ödül yapıldı 🆗 🥗🍞 🥗💧 🥗 :spor:🆗🥗?3648 puan

🆗 : Menü ve spor sıkıntısız

💧 : Su az

:spor: : Egzersiz eksik

🍞 : Karbonhidrat fazla

🥗 : Akşam menüsünde yeşillik eksik

istanbulin istanbulin menü nerede ? Bu saate kadar bildirim yok.

730. Etap Zombi Klanı Spor Birincisi Asi Matmazel Asi Matmazel oldu. Tebrik ederim canım.
Unutmusum kaptancagzim şimdi yazsam artık olmaz herhalde :(

E English_teacherrr vay vay vay bir mezun daha veriyor. Tebrik ederim canım. Azimli gittin aralarda pes etme noktasına geldin ama devam ettin. Zorlu ve uzun bir süreçti. Yıpratması normaldi. Sonunda kazanan sen oldun. Harika bir değişim yaşadın. Tatili hak ettin artık
Canım çok teşekkür ederim sizlerin de desteği ile buraya kadar gelebildim belki bırakırdım pes ettiğim noktalar da ama çok şükür buraya kadar gelebildim inşallah bundan sonrası daha kolay olacak inanıyorum . 😘😘

Yürüyüşler işe yaramış. Korktuğun gibi bir sonuç gelmedi. Tebrik ederim. En önemlisi azim ettin tavsiyelere uydun.
gerçekten buranın sayesinde hem yediklerimi düzenledim hem de yürüyüşe devam edebiliyorum sizler de kaptan olarak çok ayrısınız ben bikaç yıl önce katılmıştım yine burada başka bir takıma ama orada bu sinerjiyi yakalayamamıştım çok kırıcılardı ve devam edememiştim hepinize çok çok teşekkür ederim uyarılarınız önerileriniz o kadar yerinde ve tatlı dille oluyorki insan mutlu oluyor uyarken bile görev kabul ediyorum ben kendime :D Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu CEYDOS CEYDOS H3RA_ H3RA_
Zombi klanım Alys Alys Asi Matmazel Asi Matmazel O okuyan_e Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi kizlar eksileriniz harika tebrik ederim hepinizi. Güzel bir haftaydı. Benim için de yoğundu pek ilgilenemedim burayla ama çok güzel gittiniz azimli devam ettiniz. Bu motivasyonu bırakmayın sonunda yüzü gülen sizler olacaksınız
inşallah inşallah kaptanım kendim adına çok çok ilgilendiniz benimle :KK200:
Canım çok teşekkür ederim sizlerin de desteği ile buraya kadar gelebildim belki bırakırdım pes ettiğim noktalar da ama çok şükür buraya kadar gelebildim inşallah bundan sonrası daha kolay olacak inanıyorum . 😘😘

canım okadar güzel kilolar vermişsin ki süpersin maşallahhh

Kaptanım hiç öyle düşünme hep ilgilendin bizimle yoğunluğuna rağmen biz teşekkür ederiz ve klanımı tebrik ediyorum şahanesiniz kuzular 💖 💖 💖

Back
X