- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
yerim seni ya pek bi tatlı olduğunu söylemişmiydimSiz kapisin biz geberek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerim seni ya pek bi tatlı olduğunu söylemişmiydimSiz kapisin biz geberek![]()
Ayy simardimyerim seni ya pek bi tatlı olduğunu söylemişmiydim![]()
çekilişte kurt klanına çıktın canım .Bu haftada beraber miyiz![]()
grupça kilo verip karşı takımlarla yarışıyoruz.Klan savaşları ne almadım ki?![]()
çok sevindimmm ev işineKizlar bizim burda kiralik ev bulmak cooookkkk zorr. En az 4-5 sene bekliyorsun.
evimde satacam mecburen. 2 ay once oncelik icin basvurmustum, 3 ay icinde ev veriliyo ozaman. Ama hic umudum yoktu. Az once haber geldi kabul oldu diye.
Cok mutluyumBi gidem carsiya adimimi 15 bine tamamlayim
![]()
Üç haftadır kurtlardayim uğurlu gelecek galibaçekilişte kurt klanına çıktın canım .![]()
birde aliye rona çıktı takımdan içinize ne kaçtı sizin?çok sevindimmm ev işine
emmme kutlama dediğin yürüyüşle değil cips birayla yapılır
ısmarlıyım mı hemen![]()
Önemli değil kaptanım ha ben ha E Emell ne fark eder ben tek bütün klan hepsinizKlan ici acil düzeltme
O okuyan_e birincimiz sensin yavrum yüzdeni yanlış yapmışım ah çok özür dilerim.
istedigin klani seçme hakkın var.
Asi Matmazel bebegim senden de özür dilerim hızlı hızlı yapmaya çalışınca karıştı
![]()
çok sevindimmm ev işine
emmme kutlama dediğin yürüyüşle değil cips birayla yapılır
ısmarlıyım mı hemen![]()
Kendi kendine ayar vermişsin kuzu motivasyonun ilk adımını geçtin bileKatılmak isterim o halde ya kilo veremezsem demek istemiyorum vericem ne demek veremezsem öyle değil mi

Tartı bizim kırmızı çizgimiz milli şeysimizMillet bikini goturur, gunes kremi goturur, cocuklari goturur bizimki tartiyi goturur![]()
DeliiiKiz yarisma icinbenim yuzumden 1. Olamazsak kooruden atlarim
![]()
Beeennnnnn
hadi inşallah canım dediğin gibi uğurlu gelelim birbirimizeÜç haftadır kurtlardayim uğurlu gelecek galiba![]()
görmemişim. şimdi tamam derim haftaya sen ne zaman meydan okudum ki dersin. ama hadi öyle olsun.
Ama ama beni niye seçmedin kaptanım![]()
731. Etap Zombi Klanı Gururla Sunar
![]()
O okuyan_e
@aedenli
@Karpuzuncekirdegi
@matilda34
@istanbulin
Bu hafta klanimiz bu şekilde. Birbirinizin menülerini takip edip yorumlamak serbest. Eksik su fazla karbon gibi uyarıları birbirinize çekinmeden yapabilirsiniz. ( kırıcı olmamak kaydıyla )
Şampiyon klandasiniz kızlar

Muhahahahahahahagörmemişim. şimdi tamam derim haftaya sen ne zaman meydan okudum ki dersin. ama hadi öyle olsun.