- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.161
- 498
He valla aynen oylePek haz etmiyorum da kendilerinden dünyayı gereksiz işgal ediyor cogu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He valla aynen oylePek haz etmiyorum da kendilerinden dünyayı gereksiz işgal ediyor cogu![]()
Kıyalım bi nikah valla bak ilişmem sana kız korkma tercihlerim normalHe valla aynen oyle![]()
OlecemmmKıyalım bi nikah valla bak ilişmem sana kız korkma tercihlerim normal![]()
Delüüüüü formalite diyon yaniiKıyalım bi nikah valla bak ilişmem sana kız korkma tercihlerim normal![]()
Ahahahhah tövbe de la ex ölsünOlecemmm![]()
Ya neDelüüüüü formalite diyon yanii![]()
AminnnnnnnnAhahahhah tövbe de la ex ölsün
Ya neherşey bebe için hazırı var işte
![]()
Çok lazımsa benim veledi gönderem sana hazır büyümüşAhahahhah tövbe de la ex ölsün
Ya neherşey bebe için hazırı var işte
![]()
Çok lazımsa benim veledi gönderem sana hazır büyümüşuğraşma hiç
Suzimi rahat bırakkkkÇok lazımsa benim veledi gönderem sana hazır büyümüşuğraşma hiç
Bdv ne kızKizlar bu BDV yazan dertlwr hepsi gercekmi ya?
Seninki 3 oglan dimiiSuzimi rahat bırakkkkveledi veremde kurtulamm
Bir derdim varBdv ne kız
2 oğlan 1 kızSeninki 3 oglan dimii
Allah bagislasin kuzumm. Ne mutlu onlara senin gibi anneleri var2 oğlan 1 kız
Pek haz etmiyorum da kendilerinden dünyayı gereksiz işgal ediyor cogu![]()
Ben arada giriyom acayip seyler var. Hele bitane pembegul var allahimDur bakam Bdv ye iki de ben döktürem bariderdim çoktur hangisine yanayııımmmmm
![]()
![]()
![]()
inşallah hayalim o bakalım nasıl seyir edecek düzenim.Sen bu akşam erkenden yat kafana bişey takma hemencecik uyu![]()
geldim canm new mutants izledik ailece geldim hemencecik menülere baktım .