Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sende se yok pudding 😂
Tadi nasil diyecektim

Diyette pek misir olmaz ama 🙈 cok az yemissin bugun su da az
Off evet market alışverişi yapayım dedim iş çıktı akşama kadar yoğundum alamadım :(
Mısır olunca diğerlerini az tutum, yemek de yoktu dolmayı da küçük alayım dedim spor yapayım dedim öyle bir gün oldu , çok sağlıklı değil farkındayım

Off evet market alışverişi yapayım dedim iş çıktı akşama kadar yoğundum alamadım :KK43:
Mısır olunca diğerlerini az tutum, yemek de yoktu dolmayı da küçük alayım dedim spor yapayım dedim öyle bir gün oldu , çok sağlıklı değil farkındayım
Olur arada kuzum ertesi gün telafi edersin 😍😍

Kizlarrrrr bi tartilayim dedim valla erimisim :KK45: Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS ama artık söylemeyeceğim sürpriz olsun..:KK70:
Yumurta orucu harika yaaa..kilo verimi duran kizlar mutlaka deneyin bak:KK45:
düşmanım olsa bu kadar hainlik yapmaz bak çok kilo verdinse süt şişesi falan al eline cuma öyle çık tartıya çok bozulacağım yoksa.

kizlaaarr napıyonuz 2 gündür fenayım geçmeyen migren yapmışlar kızı anneme yolladım kalkacak halim bile kalmadı az sonra gece uykuma geçmeyi düşünüyorum

bir de bugün ben doyamadım yaa regliden mi anlamadım sürekli açlık çektim en son leblebi yiyince söndü krizim

sabah 6 da kalkıp yürüme koşma ip hepiciğini yapıcam bugün hiiiçç bişicik yapamıyorum
Geçmiş olsun canım 🥰

@sedulu
Spor 🎧
Zumba 60 dk: 480 p
10000 adım: 300 p
40 dk yürüyüş: 100 p
Toplam : 880 p
Su : 2 lt
Eki Görüntüle 2871996
Sporu 5 dk önce bitirdim. 10 bin adımı 00.00 olmadan yetistircem diye şu an kan ter içindeyim 😂 tişörtümve saçların sırılsıklam oldu 😂
Bugün akşama kadar toplantı iş güç spor yapamadım. Geldim yemek falan sonra basım donuyor kafam çatlıyor. Yavaş yavaş başladım sonra yetistircem diye bas dönmesi baş ağrısı hepsini unuttum 😂😂😂

Ahahah dukan bozulmuş saylannmaaaaz🤣
Eneee napam kız. Ne yumueta orucu oldu ne dukan ceylan orucu oldu bu😂
Off evet market alışverişi yapayım dedim iş çıktı akşama kadar yoğundum alamadım :KK43:
O haslanmıs mısırı 2 gun 1 er tane yedım. 58 e gerı cıktım he bıde 2 dılım borek yedıyeım 6 gun once halaaa ceremesını cekıyorum. Cok şişirdi benı mısır

Back
X