- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 43
Harikasin canommmBugunde 30 yapmayi dusunuyorum piskopatt![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasin canommmBugunde 30 yapmayi dusunuyorum piskopatt![]()
Saati hep takman super oldu11000sanki belesten gelmis kizz
![]()
Hoş geldin çiçeeeemmmHele sukur bittimerakimdan gecmisten vazgecmiyomda
![]()
Hsb bebemmmHoş geldin çiçeeeemmm![]()
Cok yorgunum kiz. Sisim genee. Bugun cok su icmem lazimSuziiiiiim nörüyon yaradana gurban@Suzan Avci
AyipsinGeldim kiz burdamisin gözüm![]()
Amaaaan nediii öyle oldu gı töhhCok yorgunum kiz. Sisim genee. Bugun cok su icmem lazimyuruyuste yardim eder. Gecenlerde biletleri almistim. Dun para geri geldi
biletler olmamis
az once aldim yine. 110 euro daha fazla odedim oy anneee
![]()
Az once kaldirimdan dusuyordum yürürken yazacam diyeAyipsin![]()
Dikkat et minnoşum bize lazımsın baş Walker sensinAz once kaldirimdan dusuyordum yürürken yazacam diye![]()
Haha zumba olarak hesaplıyorsun canım dk 4 puansedulu canım Tanju linki atmışsın geçen gün bugün yaptım terlemeyen yerim kalmadı
![]()
Puanlaması nasıl yapılıyor onun listede göremedim sanki![]()
Senin yerini kimse dolduramaz bebiş sen yine koltuğu kaptırmaBu sessizliğin nedeni rekor çalışmaları olsa gerekbugun ben hastaneye randevu icin uğraş..okula git derken sabah ta cikamadim zati...30 u gorurmuyum bilmem bugun biri yerime gecsin
![]()
Bu sessizliğin nedeni rekor çalışmaları olsa gerekbugun ben hastaneye randevu icin uğraş..okula git derken sabah ta cikamadim zati...30 u gorurmuyum bilmem bugun biri yerime gecsin
![]()
Zaaaaroooştum hatırlamıyom
Afiyet olsunBekar evi vol-1
Evde üç çeşit Türk kahvesi var normalde
İkisinin dibinde bir çk kalmıs
Mix yaptım inşallah ölmem
Çikolatalı-damla sakızlı- klasik Türk kahvesi![]()