• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar hepiniz bi amin diyin.
canim skldi moralim
Bozuldu.
Suzinin dilegini kabul et yarabbim diyin hele😬

Hayrolsun ,gonlunden gecen olsunn❤

arılarım neredesiniz?? ay bugün hiiiiç düzgün yürüyemedim daha şimdi başlayacağım. full temizlikle geçti günüm :dua:

Bugun ustumde oyle kirginlik varki ,anca kendime geliyorum az daha toparliyim kalkip adim yapicam 🙃

Gaddar reis bak ne diyecem.
keske senin yerinde olsam. Yogunsun, ordan oraya kosuyorsun. Ama aksam dinlendinmi gecer. Arada bi time-out alirsin hic biseyin kalmaz😘😘

Yuzmeye de yürüyerek gideceyuk

IMG_20210622_190737.webp

Gaddar reis bak ne diyecem.
keske senin yerinde olsam. Yogunsun, ordan oraya kosuyorsun. Ama aksam dinlendinmi gecer. Arada bi time-out alirsin hic biseyin kalmaz😘😘
Gaddar diyor ya
Kalkcam simdi. 2 gundur camasir bekliyor yerlestirilmek icin.
Aksam cizgi roman okurken bayilmisim zaten.

Diyom sana sal cocuklari 😀
Buyuk kucuge baksın 😉
Ya kiz okula baslayacak oraya gittik. Gerci Ilk isten cikip cocuklari al. Sonra dondurma ve mini alisveris derken okula gitme vakti geldi. Dansi ektik.
Kizi getiremedim Eve 😒
Suan kendi hallerindeler zaten. 45dk a serbestler, sonra hadi dis fircalayin yatin fasli baslayacak

Ya kiz okula baslayacak oraya gittik. Gerci Ilk isten cikip cocuklari al. Sonra dondurma ve mini alisveris derken okula gitme vakti geldi. Dansi ektik.
Kizi getiremedim Eve 😒
Suan kendi hallerindeler zaten. 45dk a serbestler, sonra hadi dis fircalayin yatin fasli baslayacak

Ben tatil oncesi kurs murs islerini biraktim, rahatladim 🤣
Suan ailecek tatil geri sayimindayiz, tek hobimiz aksamlari takvime çizgi atmak 😭

Back
X