• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benimde ilgimi cekiyorr🤣
Oo başlayalım mı beraber 😂😂
Ben yapamıyorum onu ya beceremedim🤣
Ben denemedim ama hık diye kitlenip kalmaktan korkuyorum 😅😅
Yapmak isteyen ben ve Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi ama cesaret edemiyoz🤣
Birbirimizi gazlayalım bence bak ben diyorum sana 😅😅
🧟‍♀️ 🧟‍♀️ 732. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ 🧟‍♀️🧟‍♀️

Menü tablosuyla ilgili açıklamalar

🆗 Menü ve spor sıkıntısız
💧 Su miktarı yetersiz
🥗 Yeşillik yetersiz
🏃‍♀️ Egzersiz yetersiz

🍞 Karbonhidrat fazla
Ödül : Ödül yapıldı

CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSpor toplamları
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR 🍞🆗🆗🆗🆗3985 P
@pisi pisi kopatim Ödül❌🆗🆗🆗904 P
Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi ❌🆗🆗🆗🆗1791 P

Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi kinoalı pilav baya tok tuttu herhalde akşam sadece kahve içmişsin.
Evet içeriği sebzeli olduğu için bir de çok tok tutuyor. Bitmedi gitti zaten kızım yemedi dün, azcık bir şey kaldı onu bugün yesem mi atsam mı bilemiyorum 😂

@Suzan Avci aedenli aedenli Alys Alys @esmeriiim KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR hep beni ihmal ediyorsunuz beeeeeeee🤬🤬 accık sevilmeye accık morale accık övülmeye accık pohpohlanmaya ihtiyacım vardıydı bu hafta👿👿 sağol kadını çizgimden çıkardınız beni beeeee 🤬🤬 ben saksı değilim
Özel numaran mı vardı bende kız nereden pohpohlayayım :KK70: eltigiller dedik bağrımıza bastık kayboldunuz ortadan 😤
Esimin telefonundaki İnternete baglandim 5 lira borcunuz yüzünden internet alamadim:KK53:yoldayim hadi iki sohbet edek:KK53:
Kızını kime bıraktın? Yanında olsa telefona bakamzdın sanki:KK70:

Ferrarimi de suraya birakayim madem ki havam olsun

IMG_20210623_090959.webp

bende de gram oynama yok diyecektim ama hedefe ulaştım yazmışsın.ama bende 3 günde toplamda 5 cm incelme oldu. yağ eritip kasa çevirdim muhtemelen.
Düne kadar tartıda hiç değişiklik yoktu.Belden 2 cm incelmişim diğer yerlerimde aynı diye moralim tam bozulmak üzereydi ki…erik işi çözdü sanırım ceydos

Back
X