• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alacağım bende ama kitap almaktan fırsat bulamıyorum🤪 zam gelcekmiş eksiklerimi tamamlıyorum 😂😂

Bende hep geri gidiyorum nedense 😂
neye zam gelecek kitalara mı daha ne kadar gelebilir bilmiyorum.
%50 indirim bekliyorum ithakiden :KK53:
ithakiden %50 indirim mi? hahaha ben hiç görmedim yapıyor mu öyle ???? _20210623_113817.JPG
bu da benim kitaplığımın fantastik romantik ve klasik kısmı polisiyeler iç odada görsel ilk yerleşimde çekilmiştir şimdi ki hali görünen boşlukların tamamı doldu aç gözlülükten

neye zam gelecek kitalara mı daha ne kadar gelebilir bilmiyorum.

ithakiden %50 indirim mi? hahaha ben hiç görmedim yapıyor mu öyle ????Eki Görüntüle 2876149
bu da benim kitaplığımın fantastik romantik ve klasik kısmı polisiyeler iç odada görsel ilk yerleşimde çekilmiştir şimdi ki hali görünen boşlukların tamamı doldu aç gözlülükten
Bkm kitap ve Kitapyurdu sürekli %50 yapıyor ya ceydos onları takip ediyorum ben.Senin evine misafir olarak gelmek isterdim valla ama geçer içeri uyursun sen😂
Kitaplara ekim ayında sabit fiyat geliyor artık😒yani etiket fiyatı olacak heryerde

Bkm kitap ve Kitapyurdu sürekli %50 yapıyor ya ceydos onları takip ediyorum ben.Senin evine misafir olarak gelmek isterdim valla ama geçer içeri uyursun sen😂
Kitaplara ekim ayında sabit fiyat geliyor artık😒yani etiket fiyatı olacak heryerde
bende internetten alıyorum dediğin ikinciden genellikle. her zaman beklerim canım. ben uyurum sen oturur okursun ne olacak ki! kendi evin gibi davranabilirsin sorun olmaz benim için. okuma odası hem orası o yuvarlak koltukta enfes oluyor.
şaka yapıyorsun internet satışları da dahil mi buna ? bende serilerdeki eksiklerimi alıyorum her siparişimde hemen tamamlayayım. sanma bunca kitap uyuyor dolapta özlediğim zaman alıp yeniden yeniden okuyorum hepsini.

bende internetten alıyorum dediğin ikinciden genellikle. her zaman beklerim canım. ben uyurum sen oturur okursun ne olacak ki! kendi evin gibi davranabilirsin sorun olmaz benim için. okuma odası hem orası o yuvarlak koltukta enfes oluyor.
şaka yapıyorsun internet satışları da dahil mi buna ? bende serilerdeki eksiklerimi alıyorum her siparişimde hemen tamamlayayım. sanma bunca kitap uyuyor dolapta özlediğim zaman alıp yeniden yeniden okuyorum hepsini.
Yakın olsan hemen gelirdim inanki o kadarda yüzsüzümdür😂
Evet maalesef heryerde aynı olacak kitap fiyatları.Bir kitaba 90₺ veremem yani😒
Eksiklerimi tamamlıyorum mecbur.

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR naptin kiz benim turkiyeden tasinirken sattigim kitaplarin hepsini sen mi aldin 🤣🤣🤣

Eski kitapligimi gordum bir an.

Simdi kindle im var sadece 🙄
ooo pdf lazım olursa bana sor önce.

4112 adet burada var adsız.webp
3013 adet burada var adsız.webp
birde sınıflandırılmamış klasörümde 4000 yakın kitap mevcut nette bulduklarımı indiriyorum.

Back
X