• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zaman carki serisini satmadim mesela, servet yatirmistim zamaninda cunku 😂

Senin gibi kiymet bilecek birine verirdim ama gerçekten 🤗
Onu da %50 den almıştım insan satabilir mi kız onu😍
Ama satacağım kitaplarım var çok kargocuya gitmeye üşendiğim için kolilerde bekliyor

Onu da %50 den almıştım insan satabilir mi kız onu😍
Ama satacağım kitaplarım var çok kargocuya gitmeye üşendiğim için kolilerde bekliyor
hibe et kuzum her dönem bir yerlerde kütüphane yapılıyor ben elden çıkarmak istediklerimi öyle yapıyorum. yaklaşık 3 ay önce hatay'ın bir köyünde kuruluyormuş ona yolladım. ondan önce erçiş'te kuruluyormuş ona yolladım.

oy oy ölüyorum
sabah reformer artı 750 ip atladım
accıkın yürüyüş yaptım geldim
onca harekete 7.000 olmuşum anca
benim bu saat düzgün saymıyor herhal

spor hocam bugün çok beğendi beni
çocuk gibi kaldın ufaldın iyice dedi
artık bacaklara yoğunlaşıp onlarıda eritecekmişiz
ama ölüyorum reformer mahvetti beni
kaç gündür komşularda elime yüzüme bakıyor cildin güzelleşti diyorlar
su içmenin artısı buda

kızlar bugün çok yoğunum ofiste tablolar az beklesin
siz yürüyün yeter ki halledicem onları
klanımı ihmal ettim bu ara ama bakıyorum müdahele gerektiren bir durum yok gayet iyisiniz aysunayy aysunayy tavsannesi tavsannesi

Asi Matmazel Asi Matmazel ne güzel tatildesin bol bol yürü ve yüz fırsatı değerlendir
iki gündür bende normal öğün yapmadım canım çekmiyor bir şey
bugün normal kahvaltı yapayım dedim ama yine canım istemedi 3 yeşil erik attım ağzıma yetti şimdilik
mezun olana kadar ölüm orucu yapıcam 😂
hadi öptüm hepinizi 😍😘

Ben yeni sayilirim ama bence her zaman cok iyi spor yapiyorsunuz ,yag oraninin cok cok az oldugunu dusunuyorum su icmenin hem cilde hem tartiya etksiide cok büyük..
Bu hafta klanin sporsonuncusu ben olurum aysunayy aysunayy la beraber beni yediniz😅😅
Simdi valizler icin son eksikleri gozden gecirdim kalkip zumba yapicam aksamda adim niyetim var..
Hava cok bozdu Cocuklarin ikiside atesli gibi ,hastalanmadan atlattirmam lazim😪

hibe et kuzum her dönem bir yerlerde kütüphane yapılıyor ben elden çıkarmak istediklerimi öyle yapıyorum. yaklaşık 3 ay önce hatay'ın bir köyünde kuruluyormuş ona yolladım. ondan önce erçiş'te kuruluyormuş ona yolladım.
Kütüphaneye uygun olur mu bilemedim.Edebi metinler değil genç yetişkin çoğunlukta.
Ya şöyle evden gelip alabilcek biri olsa verirdim taşımak çok zor geliyor bana

Sen şimdi boşver salon kadını çizgini de neredesin sen ? De bakayım. Kaç gündür menü yaz git. Adım yarışlarına katılma ooohh ne güzel :sopa:Kilo verince boşlanıyor mu buralar Hani @Nalyeccc eltinde geliyordu mesaj yazıp kayboldu ?
Buralardayım Kaptanım 😂😂 doğru didin tamda yarış zamanına denk geldi ama 10.000 adım altına düşmedim 😅😅 gaptanım bıngıl bıngıl bıngıldayan yağlarımnan nerelere giderim boşlamadım buralardayım sadece reklam arası verdim🤣🤣🤣 valla eltim için bişey diyemem o aramızda kalsın accık delidir 😉😉

Eklentiler

• IMG_20210623_120142.webp
    IMG_20210623_120142.webp
    100,1 KB · Görüntüleme: 28
Ben yeni sayilirim ama bence her zaman cok iyi spor yapiyorsunuz ,yag oraninin cok cok az oldugunu dusunuyorum su icmenin hem cilde hem tartiya etksiide cok büyük..
Bu hafta klanin sporsonuncusu ben olurum aysunayy aysunayy la beraber beni yediniz😅😅
Simdi valizler icin son eksikleri gozden gecirdim kalkip zumba yapicam aksamda adim niyetim var..
Hava cok bozdu Cocuklarin ikiside atesli gibi ,hastalanmadan atlattirmam lazim😪
yok canım yağ oranım %30 larda 25-28 yeter sana demişti diyetisyenim daha yolum var
ramazan ve taşınma derken ara vermiştim spor derslerine
daha bir kaç haftadır başladım sayılır
kilo verme sürecinde sporun etkisi daha az diyet daha önemli denir
ama sporla daha kalıcı ve incelerek kilo veriyorsun
ve kesinlikle daha dinç oluyorsun
Geçmiş olsun umarım hastalanmadan atlatır kuzular

Buralardayım Kaptanım 😂😂 doğru didin tamda yarış zamanına denk geldi ama 10.000 adım altına düşmedim 😅😅 gaptanım bıngıl bıngıl bıngıldayan yağlarımnan nerelere giderim boşlamadım buralardayım sadece reklam arası verdim🤣🤣🤣 valla eltim için bişey diyemem o aramızda kalsın accık delidir 😉😉
Sanki kendi çok akıllı😜 olum 6. Takımla yarışıyoruz 10 bin adım ne la😤

Kütüphaneye uygun olur mu bilemedim.Edebi metinler değil genç yetişkin çoğunlukta.
Ya şöyle evden gelip alabilcek biri olsa verirdim taşımak çok zor geliyor bana
yazılan her eser kıymetlidir canım edebi değer aramamak lazım.
Zaman carkinin yeni bahari var bende de ingilizce pdf olarak.
Tr de en son basimi yoktu, ne aramistim zamaninda.
o da çıktı ülkemizde canım haklısın çok geç çıktı.

Back
X