• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10.00:maydanozlu 1 yumurta, 50 gr eski kasar,
1 karabugday grissini, yesillik

15.00:2 kasik kisir, yarim pogaca, 2 isirik kek,
2 isirik borek, 2 kasik havuc tarator

20.00:20 kiraz-10 yesil erik.

2 lt su, cay ve kahve

4187 adim:125 puan.

Cayin odem yaptigini duydum, bazen 7,8 bardak iciyorum.
Bu hafta arti gelecegim galiba,ilgilenemiyorum,adapte olamadim, dun gece de acikip once peynir sonra kayisi ceviz yedim.uzgunum ama enerjim kalmadi cok yavas kilo vermek beni yordu biraz.
Evde neyse de disarida surekli yanimdaki insanlarin onune guzel yemekler,pizzalar gelmesi,benim ya ara ogun ya da en hafif seyi secmeye kafa yormam vs...
Tabi tam tukenmedim silkinip guzel devam edecegim,bu arada temmuza tam check-up aldim,tahlil sonuclarini da gorurum en azindan.iyi aksamlar herkese.
Eki Görüntüle 2876464
asena87 asena87
öncelikle motive olmak önemli. Bana diyetisyenimin ilk sözü “istediğin kiloya erişip dilediğin gibi yemek yemenin hayalini mi kuruyorsun, yoksa sağlıklı beslenmeyi ömür boyu devam ettirmek mi” diye sormuştu. Ben daha önce de kilo alıp verdiim için bu defa korumayı istiyordum zaten.
İnsanlar karşında bir şey yerken canının çekmemesi için kendini çok acıktırmaman lazım. İşyerinde çekmecemde her zaman ceviz içi, badem, fındık tarzı bir şeyler bulunur. Tatlıyı çok seviyorsan sağlıklı tatlılarıda ekleyebilirsin bunlara. Ayrıca spora gitmenide öneririm o kadar yorulunca en sevdiğin yemeğide verseler onca hareket ziyan olmasın diye yemek istemiyorsun.
Bu işi öncelikle kafanda çözmen lazım sağlıklı beslenmek tatsız tuzsuz beslenmek değil kesinlikle. Karşındaki dürüm döner yiyorsa sen porsiyon döner/ yeşillik ve ayran yiyebilirsin mesela.

ona süreklilik getiren bir çarem yok. büyük sevmediğime mümkün olduğu kadar küçük olsun özgür olsunlar diyorum.
yaşasın küçük memeler ✌️
ben seviyorum böyle
büyük meme kilolu gösteriyor bazı insanları
ona çare yok ama küçük olunca dikleştiren bir bir numara büyüten sütyenlerle ideal görüntüye ulaşabiliyorsun
hem yazın göğüs altı pişikleri ile de uğraşmıyosun
benim kv krem sürerdi hep ordan biliyom 😂

@aysunayy H3RA_ H3RA_

11h00 1sadekrep,cay
16h30 sebze yemegi ,1yk pilav,2yk yogurt
18h 1kare bitter ,5kiraz ,espresso

75dk kosu 450puan
20dk zumba * 160puan
18.500adim 555puan Toplam =1171Puan
Krepin yanında yumurta, peynir ve yeşillik olsaymış keşke. Diyetisyenim siyez unu ile yapılmış kahvaltı tabağı büyüklüğünde 3 krep yazmıştı bana. Ben yiyemem o kadar demiştim hatta 😂 Sporlar süper 😍
Suyu yazmamışsın 🙄

Delisin yaa🤣🤣 ama yenge abiyesi olmasi lazim ,birgun sonrasinda ucus oldugu icin bana kalsa pantalonla gidesim var🤪🤪
benimde abiyeyle akşam yemeği elbisesi arasında bir şey bulmam lazım
netten alsam bedenimden emin değilim
36 üstten okeyde kalçalarada 36 beden olurmu acaba

Sohbete katılamıyorum gündüz biraz temizlik yapayım dedim. Yağmur beni rahat vermiyor. Camlarım mahvoldu. Cocuklar duvarlara resim yapmıştı onları sildim .
Epey bi işler yapmaya çalışıyorum çocuklarla zor oluyor tabi

Ben netten hic bisey almadım. Bedenim üst 42 alt 44 var dır herhalde. Sadece Bi ic çamaşırı aldim. Cok beğendim. Cesaret edemiyorum maalesef

62B7223B-B366-417D-B7ED-59AFBA7AB62A.webp

bu nasıl sizce kızlar
komşu kır düğününe uygunmu sizce

Ben netten hic bisey almadım. Bedenim üst 42 alt 44 var dır herhalde. Sadece Bi ic çamaşırı aldim. Cok beğendim. Cesaret edemiyorum maalesef
ben genelde netten alırım kıyafetlerimi
avm fobim var benim
giyip çıkarmaktanda darlanırım
hatta sırf üşengeçlikten denemden aldığım çok olmuştur
üst 36 dan eminim
kilo vermeden önce altı kısmı bol elbise ise üst bedenime göre alırdım
kalçadan dar ise alt bedene göre alıp gerekirse biraz daralttırırım

Kilomuz yakindi diye hatirliyorum ama olculeri hatirlayamadim bence olur sanki ,benim basenlerde var 36 ya sigmazsam almam😄

Back
X