- 7 Haziran 2011
- 21.760
- 33.180
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncekilere gire yok hükmünde adımlarım canim ondan şeyettimancak bu kadar derken![]()
![]()
![]()
benim haftalık adımım neredeyse bu kadar![]()
Gece mayismisim simdi yazacagim![]()
732. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
Menü tablosuyla ilgili açıklamalar
Menü ve spor sıkıntısız
Su miktarı yetersiz
Yeşillik yetersiz
Egzersiz yetersiz
Karbonhidrat fazla
Ödül : Ödül yapıldı
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Spor toplamları @KumraL_KrakeR 4300 P Sismaniye
Ödül 904 P @Karpuzuncekirdegi 2061 P
Sismaniye menü bildirim yok ?
@Karpuzuncekirdegi bu sıra sanki sporda bir düşüş var. Klanda birinciyle aranda 2 katı geçen puan farkı var.
Su biraz daha içmeye çalışalım kızlar. Havalar da iyice ısındı. Vücudun suya daha çok ihtiyacı var.

Beynin demezse ben varimGünaydın kızlar
Gece oğlan uyandı sohbet edesi tuttu bir saat oturduk anlattı dinledik
Kahvemi içiyorum ki beynim bi kendine gelsin heyoo buradasın yaşıyorsun hadi kalk ne duruyorsun desin diye bekliyorum![]()
Neden kendine böyle karbonhidrat dolu menü yaparak yazık ediyorsun ?selamlar dünki menüm
sabah
1 simit
1 h yumurta
öğle
1 koçan mısır
akşam
1 p etli bamya
su:2250 lt
spor : 50 dk yürüyüş bandı
toplam adım (saatimde sıkıntı var galiba her gün 40 dk yürür 5000 leri bulurdum bu sefer 50 dk yürüdüm aynı tempodayım 5000 adımı bulamadım ) 4911
Arrietty_
sedulu @neutral
CEYDOS
Eki Görüntüle 2876699
Senin diyeceğini biliyorum yavrumBeynin demezse ben varimHadi kalk kalkkkk oturmak zamanı değil..cumartesi hepinize izin verecem aksama kadar yatin..ama simdi degil ha yarin da olmaz
![]()
Kim önde de bakam ya da kac fark varmisOooohh sanatsal çalışmam bitti![]()
Ona gore yuruycemKim önde de bakam ya da kac fark varmis
Gunaydin bebe
Yuruyusun faydalari :)
Ilk adim yarisimizda da olmustu boyle seyler
Hayırlı sabahlar Allah herkesin evladını bağışlasın çocuklar ebeveynlerini çok yoruyolar ama coook tatlılar onlar için yorulmaya değiyo gercektenGünaydın kızlar
Gece oğlan uyandı sohbet edesi tuttu bir saat oturduk anlattı dinledik
Kahvemi içiyorum ki beynim bi kendine gelsin heyoo buradasın yaşıyorsun hadi kalk ne duruyorsun desin diye bekliyorum![]()
Hahahah gaza gelmeye çalışıyorlarsa demek ki6.takim Günaydın sampiyonlar diyerekten mesajlar atıyorlar.. neler oluyor yani çeteleyi tutan varsa soylesin![]()
ya ama bana neden böyle olmuyor yenim ediyorum her sabah kalkıyorum dün çok iyiydin ceydoş tartı bugün gösterecek diyorum. mübarek sabitlenmiş gibi 71 gösteriyor ne aşağı ne yukarı. gece yatarken bakıyorum 71,4 dersinki 1 kilo gidecek hayır gitmiyor gitmiyor iyice sinir olmaya başladım.Gunaydin bebe
Yuruyusun faydalari :)
Ilk adim yarisimizda da olmustu boyle seyler
ay yokkk bu hafta yaşadığım stresi bir ben bilirim. normalde yürüdüğüm yeter bana. olağan dışı bir durum gerçekleşmediği süreceGünaydın kizlar...
Bu grubun adı "VUR DEYİNCE ÖLDÜREN" grubu olsun.
Adımlarınıza bakarken gözlerim portledi yahu.
Yarısma bitince de makul sayıdaki adımlarla devam edilir inşallah.![]()
bugün ve yarın var daha işi sıkı tutmak lazım atak yapabilirler. farkımızın çok fazla olduğunu sanmıyorum. ama varsa bir deli hemen baksın adımlarına diğerlerinin.6.takim Günaydın sampiyonlar diyerekten mesajlar atıyorlar.. neler oluyor yani çeteleyi tutan varsa soylesin![]()
azıcık çıtlatsana bana çatlarım şimdi ben.Gunaydin
Simdi tartildim
Ya tarti bozuldu
Yada ben rekor kiracam KK de![]()
kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş yavrucuğum.Hahahah gaza gelmeye çalışıyorlarsa demek ki