• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tek omuzlar moda sanirim bu sene, ama cok parlak geldi bana renginden ziyade, guzel de olabilir aslinda ama foto cok oynanmis anlasilmiyor.
daha açık bir renk olsa bu kadar parlak durmaz
ışıklarında etkisi var tabi
klasik destekli bir model alıcam sanırım ben
kızımda bikini üstü çok var belki onlardan uydurur alt alırım sadece

tek omuzlar moda sanirim bu sene, ama cok parlak geldi bana renginden ziyade, guzel de olabilir aslinda ama foto cok oynanmis anlasilmiyor.
Tabi tabi alın yürüyerek gidin ama :KK53: adimlariniz ne alemde onunla gelin bana:KK53:

ben alışveriş yaptığım firmaları araştırırım da buna denk geldim çok güldüm. yemiyorsun ki ayağına giyiyorsun. bir şekilde o hayvanın telef edilmesini engellediğin için mutlu olmalı bence.
marka bir ayakkabı aldım. Birkaç gün sonra ürünün domuz derisinden üretildiğini kendi ekranlarında görünce telefondan ekran görüntüsünü alarak firmayı arayıp ürünü iade edeceğimi söylediğimde kabul etmediler. Diyanetin fetvası var dediler. M.A isimli bir şahıs. Bunun üzerine Diyanetten görüş aldım ve haram olduğunu böyle bir fetvalarının olmadığını söylediler. Daha sonra firmanın sayfasına baktığımda bu sefer domuz süet deri yazan yerin değiştirilerek hakiki deri yazıldığını gördüm. Bence bu tüketicinin aldatılmasıdır. Sanayi Bakanlığı ile görüştüm ve domuz derisi olan ürünün etiketinde belirtilmesi gerektiğini söylediler. Müslüman ülkede hem domuz derisi sat hem de etiketi şikayet olunca değiştir. Bunun adının ne olduğunu okuyucuları bırakıyorum. Şu an Tüketici Hakları Mahkemesine başvurdum.

e tamam degisik degisik giyersiniz ne guzel.
sana gerek kalmadi demektir,

ben kendime begendim, alasiya daha on tane daha begenip hic birini almadan yazi kapatabilirim :KK70:

e tamam degisik degisik giyersiniz ne guzel.
sana gerek kalmadi demektir,

ben kendime begendim, alasiya daha on tane daha begenip hic birini almadan yazi kapatabilirim :KK70:

ekru olanın arkası süper duruyor
bizim sırt kısımlarında da hiç yağ kalmadı
bu görüntüyü alabiliriz bence

bu üstler nasıl
Anya Fırfırlı Siyah Bikini Altı LM20203_Black
Kate Fırfırlı Straplez Kırmızı Bikini Üstü LM20106_Red

ekru olanın arkası süper duruyor
bizim sırt kısımlarında da hiç yağ kalmadı
bu görüntüyü alabiliriz bence

bu üstler nasıl
Anya Fırfırlı Siyah Bikini Altı LM20203_Black
Kate Fırfırlı Straplez Kırmızı Bikini Üstü LM20106_Red

vaaay guzel duruyor,

bence biz bakip bakip en son dedigin gibi klasik bikinilerle son bulucaz ha ha.

bunlar cok guzel ama insan boyle bronslasmak da istemiyor neticede :KK48:
bak dertlendim simdi, gorup gorebilecegim sahil tatili max bir hafta, direk ustsuzler plajina gideyim de d vitaminini stoklayayim.

vaaay guzel duruyor,

bence biz bakip bakip en son dedigin gibi klasik bikinilerle son bulucaz ha ha.

bunlar cok guzel ama insan boyle bronslasmak da istemiyor neticede :KK48:
bak dertlendim simdi, gorup gorebilecegim sahil tatili max bir hafta, direk ustsuzler plajina gideyim de d vitaminini stoklayayim.
bu fırfırlılarla plajda süzülür
güneşlenmeye geçerken straplez üst giyersin
iki üstle de uyum sağlayacak alt almak lazım

bir çözüm buldum ben sana ama teknik gerektiriyor biraz. bir pet şişe alıyorsun üstüne 4-5 mm 'lik bir delik açıyorsun. minik bir bez torbaya koyup o torbayı beline bağlıyorsun. bu ilk aşama sonra pet shoptan bir akvaryum hortumu yada eczaneden serum hortumu alıyorsun. 1,5 mt lik bunu şişeye açtığın delikten sokup kıyafetinin içinden geçirip kulağına bantlayıp ağzına yakın mesafede maskenin içne kadar getiriyorsun. susadıkça maskeyi çıkarmadan dilinle yakalayıp hüpletiyorsun. nasıl ?
Şunu yaparsam patron gelen tüm projeleri bana verir. Der kızdaki dehaya bak bu bir su için böyleyse kim bilir projeleri nasıl çizer 🤣🤣 CEYDOS CEYDOS bana düzenli fikir vereceksen yapıp patronun karşısına çıkıcam dicem bir zamanlar susuz ama gururlu bir kız vardı hatırladın mı

Şunu yaparsam patron gelen tüm projeleri bana verir. Der kızdaki dehaya bak bu bir su için böyleyse kim bilir projeleri nasıl çizer 🤣🤣 CEYDOS CEYDOS bana düzenli fikir vereceksen yapıp patronun karşısına çıkıcam dicem bir zamanlar susuz ama gururlu bir kız vardı hatırladın mı
sen problemi söyle ben çözüm üreteyim kuzum ayıp ediyorsun. en sevdiğim iş çözüm üretmek.

Back
X