- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.177
- 798
migrenin geldi gitti mi?
gel buraya azicik faydasiz muhabbet yap.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kilonu yazma ben durum raporu vereyim
Söyler miyim gı
Kayısı cayı napıyor sana? Bnde kıraz sapı ıctım dün. Bısey degısmedı. Bugunde ıceyım barıyarın için bende meraktayım
2 gün aç gezdim diğer 2 gün tek öğün beslendim
yarına kadarda ağzıma lokma koymıcam
daha da gitmezse küsücem artık
bir daha yapmam dediğim kayısı çayını bile içesim var![]()
Ben sabah peynır yedımBende sabitim kiz
Ama az yedim. Ondan supheliyim.
Bugun dolu dolu yedim tek ogun tek de ara ogun
Alem karılar. Ahahah ne güldüm heSen kilonu yazma ben durum raporu vereyim
Olduuuu![]()
Nasıl mezun olayım ki 60 olmadim ki..aedenli kiz nabiyon,
migrenin geldi gitti mi?
KumraL_KrakeR yeter gayri hayirli gelinlik yaptigin, sonra diger kayinvalideler de isticek bak,
aysunayy mezuniyet dusunuyor musun? canim bak senin beslenmen bu surecte cok onemli, sedulu kaptan uyarmisti zaten, bak beni endiselendirme, bende panik atak var, yapma canim boyle seyler tamam mi, saglikli guzel beslen
Bütün gün Osman modunda yatiyorken, önceliğim korumak.aedenli kiz nabiyon,
migrenin geldi gitti mi?
KumraL_KrakeR yeter gayri hayirli gelinlik yaptigin, sonra diger kayinvalideler de isticek bak,
aysunayy mezuniyet dusunuyor musun? canim bak senin beslenmen bu surecte cok onemli, sedulu kaptan uyarmisti zaten, bak beni endiselendirme, bende panik atak var, yapma canim boyle seyler tamam mi, saglikli guzel beslenme yap.
asena87 modun yukseldi mi canim? sporun ne durumda?
CanTorun sen mezun oldun ama bu hafta da bence vereceksin kilo, cok guzel bir duzenin var.
Lusi tarti yuzunu guldursun bu hafta, menulerin cok yahsi. biraz fazla yiyorsun sen de ben gibi ama yine de gidiyor dimi
Sismaniye senin modun mu dusuk bu aralar, ne oluyor? toparlayalim seni, bak listeye gireceksin bu hafta ona gore
![]()
Yazalım baağaaalımaedenli başarı hikayeni paylaşmalısın ki bu hafta 2800 nasıl oldu bu başarıdan sonra ona yazacaksın
Asi Matmazel
KumraL_KrakeR
asena87 kızlar geçen haftadan kalan borçlarınız mevcut 4. takım başardım başamadım konusuna yazmanız gerekiyor.
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
3. KLAN SAVAŞLARI DEĞERLENDİRME RAPORU :sampiyon:1 . KLAN :sampiyon: ZOMBİ KLANI KLANLAR 1. si YARIŞMACI :sampiyon: @aedenli :sampiyon: KLAN İÇİ BİRİNCİLİKLER PERİ KLANI 1. @aysunayy :nazar: VAMPİR KLANI 1. @_Vera_ :nazar: ZOMBİ KLANI 1. @aedenli :nazar: KURT KADIN KLANI 1...www.kadinlarkulubu.com
4. TAKIM BAŞARDIM & BAŞARAMADIM GÜNLÜĞÜ
4. Takımda haftanın en çok kilo veren üyesinin bunu nasıl başardığını 4. Takımda haftanın en az kilo veren yarışmacısının neden başaramadığını 4. Takımda haftalık kilo verme yarışmalarında başarısız olan arkadaş veya arkadaşlarımızın paylaşacağı sağlıklı yemek tariflerini burada bulabilirsiniz.www.kadinlarkulubu.com
Bana da mıDemicemmm
Napan bebek eve geldim şimdi geçmiş yaptım
Napan bebek eve geldim şimdi geçmiş yaptım
Okulda mobbing devam ediyor canımı sıkıyorlar
Sen napıyon![]()
Ay bılmıyorumm yaa yıldımm. Pazartesıye corba dıyetıne baslıcam boyle gıderseesmeriiim
Arrietty_
siz neden sabitsiniz bakem,
esmerim senin yurumen lazim , bir de biraz yediklerini artirman lazim.
kaptan seni ben cozemedim, bir derdin bir tasan var da onun stresi mi kilo vermeni engelliyor yoksamenuler on numara, spor on numara, sistem on numara.
ya da kaslandin bize soylemiyorsun.
Ay bılmıyorumm yaa yıldımm. Pazartesıye corba dıyetıne baslıcam boyle gıderse
Maalesef bir yılım daha var, onlar da gidecek gibi değiller.uzuldum, mobing cok sinir bozucu, umarim seneye okul falan degistirirsin / ya da onlar degistirir de rahatlarsin biraz.
ben napam, kilo veriyom hep iste![]()
wc ye çıkarıyorKayısı cayı napıyor sana? Bnde kıraz sapı ıctım dün. Bısey degısmedı. Bugunde ıceyım barı
Maalesef bir yılım daha var, onlar da gidecek gibi değiller.
sorusturma ile tehdit edildim bugün
Kim korkar soruşturmadan ama canını sıkıyorlar insanınneyse 11 ayım kaldı
ahhaha kaç gr verdin gı![]()
Az az gtsın zaten ben cok ıstemıyom ama 2 haftadr bısey oldu bana. Ondan once zaten en az 300 verıyordum. Ona razıyımkiii benkiz sen zaten elbiseni almadin mi, cok da verme su anda zaten, az az gitsin kafi, gerek yok corba diyetine.
Zararlı demı sınemakı: ee napacaz ölekmi bizwc ye çıkarıyor
ama içinde sinemaki olduğu için doktor yasakladı