• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ceydoşunuz sabah yürüyüşünde ama ayrıntılarda gizli hadi beni bulun :KK70:

_20210625_123403.JPG

Selam kızlar..

Ben hala kötüyüm, dün iyiydim aslında akşam durum değişti.. Hiç halim yoktu, zorla azıcık peynir ekmek yedim geç saatte, ilaç aldım, gece anca kendime gelebildim.. Artı çıkmam da ondan sanırım, 2 gündür de yatıyorum sayılır..

Kaç kez tedavi oldum, tam iyiyim derken basit bir griple bile kötü oluyorum.. Eşim tutturdu yine hastaneye gidelim diye ama çok yorgunum, hiç iğne, ilaç kaldıracak durumda değilim.. Neyse bir kaç güne toparlanıp dönerim inşaAllah aranıza..

Arrietty_ Arrietty_

Selam kızlar..

Ben hala kötüyüm, dün iyiydim aslında akşam durum değişti.. Hiç halim yoktu, zorla azıcık peynir ekmek yedim geç saatte, ilaç aldım, gece anca kendime gelebildim.. Artı çıkmam da ondan sanırım, 2 gündür de yatıyorum sayılır..

Kaç kez tedavi oldum, tam iyiyim derken basit bir griple bile kötü oluyorum.. Eşim tutturdu yine hastaneye gidelim diye ama çok yorgunum, hiç iğne, ilaç kaldıracak durumda değilim.. Neyse bir kaç güne toparlanıp dönerim inşaAllah aranıza..

Arrietty_ Arrietty_
ama tatlım ihmal etme bence gerçekten çok kötü haldesin 1 gün iyi öbür gün kötü bence doktora git.

Selam kızlar..

Arrietty_ Arrietty_

canim hastaneye gidip tedavi istemiyorsan baska tarz uzmanlarla calissan,
diyetisyen olabilir mesela,
diyetisyenlerin isi sadece kilo verdirecek menuler olusturmak degil ki,
bu tarz hastalik sonrasi iyilesme surecinde de diyetisyenden taktik alinabilir.
senin durumunda vucudunun neye ihtiyaci var o onemli, ilaclar dedigin gibi nereye kadar gidecek, zaten hastaligi gizlemek uzerine cogunun calisma prensibi.

cidden bu koronanin uzun vadede ne yapacagi bilinmiyor zaten suanda, o yuzden sen saglikli beslenmeye odaklansan cok daha guzel sonuc alirsin ilac kullanmaktansa diye dusunuyorum.

benim ameliyat olmam lazım canım
doktor bu ilaçlarlada çözülmezse ameliyat demişti
hem taşınma işleri hem kızımın sınavını derken erteledim şu zamana kadar

ne ameliyati, ameliyat cozum olacak mi peki?

biraz daha alternatif tibbi denerdim ben sanirim ameliyat olmazdan evvel, ama o da son care ise yapacak bir sey yok tabi, yine buna sukur caresi var.

Şekerim ben fasulyeden de olsa mezunum. Paylaşma yükümlülüğüm yok. Ki tartilmadim. Taa 18 Eylül'e kadar da tartilmayi düşünmüyorum. 😁Biraz da böyle takilayim.
ama ben senin skorlarını tutuyorum hala. neyse çıkardım listeden o zaman. geri döndüğünde haber ver hemen ilave edeceğim. :KK61:

Selam kızlar..

Arrietty_ Arrietty_
Esini dinle lutfen.
Cok uzun surdu ve surekli tekrarliyor
Herseye baktirdin mi?
Ben sen Tam iyi olana kadar izindesin diye dusunuyorum. Birde kilo verecegim, takima yazmam gerek stresin olmasin. Önceligin sagligin olsun

ama ben senin skorlarını tutuyorum hala. neyse çıkardım listeden o zaman. geri döndüğünde haber ver hemen ilave edeceğim. :KK61:
Menü paylaşacağım, dayanamayıp tartilirsam sizlerle tabi ki paylaşacağım. Ayrimiz gayrimiz mi var? 😍
Hareketsiz olduğum için tartılma konusu stres yapıyor. O yüzden baskulden biraz uzak kalayım diyorum. 😉

Back
X