• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sınav nasılmış zor muymus normal mi genel anlamda canim..yorumlar nasil..ulaşamadım arkadaşıma açmıyor telefonu durumlar fena sanirim :KK43:
Genelde Türkçe fena değil, mat süre yetmemiş fen zorlamış ama çok iyi enerji aldım benim tayfadan. Yarına umutluyuz çünkü ayt de daha iyiler🥰
Kötü düşünme belki etkilenmesin diye tlf trafiği yapmak istememişlerdir haklı olarak
Benimkilerin de tlf kapalı ailelerinden görüştük 😂

Genelde Türkçe fena değil, mat süre yetmemiş fen zorlamış ama çok iyi enerji aldım benim tayfadan. Yarına umutluyuz çünkü ayt de daha iyiler🥰
Kötü düşünme belki etkilenmesin diye tlf trafiği yapmak istememişlerdir haklı olarak
Benimkilerin de tlf kapalı ailelerinden görüştük 😂
Iyi olsun ozellikle de çalışan emek veren kuzuucukların yaa...dönüş yolundayız zaten hemen giderim evlerine sormaya gizliden annesine sorarım..

_20210626_163630.webp

@_Vera_ @AppLesma aysunayy aysunayy @Aytac Ugur @erciyes111 @klbk33 @Lusi @neutral @Suzan Avci @noram bu kişiler kendilerini hedef tablosunda aradı mı acaba merak ediyorum????
@erciyes111 fotoğraf atacaktın kilo bildirimine dair olanı.
Kaç gündür aşırı yoğun olduğum için siteye doğru düzgün giremedim kendime bir hedef belirlemedim açıkçası bu hafta 66yı kırmak hedefim ama olur mu olmaz mı emin değilim 66 çok zor bir gidiyor bende. Hedef tablosu için ellerine sağlık kaptanım

4. KLAN SAVAŞLARI DEĞERLENDİRME RAPORU

1 . KLAN :KK9: :nazar:

KURT KADIN KLANI

KLANLAR 1. si YARIŞMACI

KLAN İÇİ BİRİNCİLİKLER

PERİ KLANI 1. @Tavsannesi :nazar:

VAMPİRELLA KLANI 1. @emell_ :nazar:

ZOMBİ KLANI 1. @KumraL_KrakeR :nazar:

KURT KADIN KLANI 1. @Suzan Avci :nazar:

KLAN İÇİ SONUNCULAR

PERİ KLANI SONUNCUSU : @neutral

VAMPİRELLA KLANI SONUNCUSU : @_Vera_

ZOMBİ KLANI SONUNCUSU : @pisi pisi kopatim

KURT KADIN KLANI SONUNCUSU : CEYDOS CEYDOS

KLAN SIRALAMASI

2. OLAN KLAN : ZOMBİ KLANI

3. OLAN KLAN : PERİ KLANI

4. OLAN KLAN : VAMPİR KLANI

TAKIM KAPTANLARINIZIN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE KLAN SAVAŞLARINA BİR SÜRE ARA VERME KARARI ALMIŞ BULUNUYORUZ. İLERLEYEN ZAMANLARDA YENİDEN SAVAŞLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR BEKLEMEDE KALIN.

KLANLARIN TÜM SAVAŞCILARINI GERİDE BIRAKIP YÜKSEK BİR BAŞARI ELDE EDEN @Suzan Avci CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM. SIRLARINI AŞAĞIDAKİ LİNKTE PAYLAŞIRSAN MUTLU OLURUZ. GELECEĞE İZ BIRAKMAK AÇISINDAN.

KLAN YARIŞLARINDA SONUNCU GELEN CEYDOS CEYDOS @neutral @_Vera_ @pisi pisi kopatim SİZLERDE AYNI KONUYA NEDEN BAŞARAMADIĞINIZI YAZMALISINIZ.
Akşama ilk işim yazmak olacak kaptanım teşekkür ederim

Back
X