• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen hafta adim yarisi vardi. Anamiz agladi. Garagozlum 56bin yapti yavrumm😍
Ammmaaaaa1. Olamadi🤣🤣
Cunku ondan piskopati var ➡️ aysunayy aysunayy 🤣
Doğru haftanın toplamında Aysun birinci oldu
Her gün en az 40bin atıp tokatladı hepimizi
Birde bi bunalttı ki bizi kalkın yürüyün diye diye :KK70: :sus:

Bebegem ilk gittiginde doktor muayene ediyor..

sonra yumurta geliştirici igne veriyor 10-12 gun kadar kullanıyorsun yumurtalar gelişiyor ben bu aşamadayim 8.gundeyim 2-3 gunde bir kontrole çağırıyor.. yumurtalar olgunlasinca genel anestezi altinda topluyor onlari ve labratuvarda dolleme gerceklestiriliyor...5.gune kadar izleniyor laboratuvarda eger o güne cikabilirlerse anne rahmine yerleştiriliyor..cok meşakkatli yaw :KK53:

He burcuna gelince kizim da tam bu ayda tedavi olmuştum ve hamile kalmıştım...Nisanda doğdu koc oldu..Simdi ne olur bilmem..gelişecek mi döllenecek mi tutacak mi doğacak mi daha cok aşaması var...:eek:
Gercekten cok mesakkatliymis canim. Insallah bu seferde hersey olur,tutar 🙏 amanin bir de ikizin oluyor mu 👯‍♂️

Bebegem ilk gittiginde doktor muayene ediyor..

sonra yumurta geliştirici igne veriyor 10-12 gun kadar kullanıyorsun yumurtalar gelişiyor ben bu aşamadayim 8.gundeyim 2-3 gunde bir kontrole çağırıyor.. yumurtalar olgunlasinca genel anestezi altinda topluyor onlari ve labratuvarda dolleme gerceklestiriliyor...5.gune kadar izleniyor laboratuvarda eger o güne cikabilirlerse anne rahmine yerleştiriliyor..cok meşakkatli yaw :KK53:

He burcuna gelince kizim da tam bu ayda tedavi olmuştum ve hamile kalmıştım...Nisanda doğdu koc oldu..Simdi ne olur bilmem..gelişecek mi döllenecek mi tutacak mi doğacak mi daha cok aşaması var...:eek:
Hayırlı zamanda döllensin de gelsin inşallah o zaman 🧡🧡🧡

Ben de 50 bin yaptim :KK53: bi ara manyaktik ta simdi akilliyiz:KK70:
Ben 18 filan yapinca diyorum amanin tum gun yurudum diye 😄😄

Himm hizli bir hesap 1000 adimi yaklasik 9dakikada atsam, birinci olmak icin 60bin adimi 540 dakijada yaniii 9 saat hiiiic durmadan oturnadan yurumem lazim 😂😂😂

Back
X