- 4 Kasım 2018
- 26.910
- 110.806
- 598
Tesekkur ederim AblaArrietty_ geçmiş olsun kaptanım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim AblaArrietty_ geçmiş olsun kaptanım.
Yok hicbiri yok, mekanda olacak ha ha
Stresim daha cok dille alakali, halen yasadigim ulkenin dilini iyi konusamiyorum.
1 tk zeytinyag tavaya dokuyorum. 2-3yk yulaf ekliyorum. Tavada kavuruyorum orta isida. Zeytinyag cabuk isiniyor. Sonra nasil desem yulaf krep gibi dagitiyorsun yuvarlak oluyor. 2 yumurta kirdim kapak ile kapattim kisim Ateste pisti. Ben Ilk defa yaptim boyle. Sahane oldu.
Galiba bikana kadar boyle yerim
Bnde onlardan gıyıyordum. Sonra mayoya terfı ettım ınsallah bu sene bıkını gycemBiz evlendigimizde ben yarim tesettur mayolardan giyiyordum, simdi bikini giyiyorum
Ikisine de karismaya calismadi kocisim![]()
Eki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
Yeni mezun olarak benden gelsin bari before after fotosu.
Afterdan sonraki hedefim;
kollardaki yumuşama halledilecek, sallanan bacaklar ve baldır sıkılaştırıp inceltilecek, bel 65 cm olacak, alt göbek küçültülecek, toto 95 cm seviyesine getirilip 53 kg olunacak.
Bu kadarını yaptım onuda yaparım bence![]()
vallahi kahkaha attımbeni darlarsa mutsuz olacağımı ve mutsuz olduğum kadardan daha fazlası mutsuzluk yayacağımı en başta öğrettim. ondan rahatım bu kadar.
Adimi Guncelliyorum
25034 adim 751 p
Toplam 931 p
Kızın da beğendi mi legoland i ? Geçmiş olsun kaptanım ailece stressiz güzel vakit geçirin anın tadını çıkarın.Iyi aksamlar kizlar
Pek bisey yemedim bas agrisi yüzünden. Biraz uyuyacagim. Cocuklar lego yapmak ile mesgul![]()
Gecmis olsun kuzumSelam cabim ,gecmis olsun yazamadim hosgeldin tekrar :) bugun bende kotulestim biraz simdi uzaniyorum
Ohh süperr maşallahhhAdimi Guncelliyorum
25034 adim 751 p
Toplam 931 p
şahanesin kuzum gündüz yazamadım kafam bin kazandı.ilk resmin benim şu anki halim. darısı başıma diyeyim.Eki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
Yeni mezun olarak benden gelsin bari before after fotosu.
Afterdan sonraki hedefim;
kollardaki yumuşama halledilecek, sallanan bacaklar ve baldır sıkılaştırıp inceltilecek, bel 65 cm olacak, alt göbek küçültülecek, toto 95 cm seviyesine getirilip 53 kg olunacak.
Bu kadarını yaptım onuda yaparım bence![]()
yahaha dizginlenemez trakyalılar . kızlarımı kendimden beter yetiştirdim vay gelecekteki eşlerinin haline diyorum ben.Bende öyleyim kız adam baştan sıkmaya çalıştı ama anladı ki ben düzelmem saldı benişimdi kendi alıyor bana mini etek kısa şort elbise falan. Huyumu suyumu ezberledi karışmaz hiç ne giyeceğime. Kilolu olduğum süreçte giyim olarak aşırı depresif haldeydim 3/5 parça bir şey alıp onları giydim sürekli emzirme süreci bitince de inat ettim zayıflayıp eski kıyafetleri giymeye.
canım çekti valla edirneye gidince bir düğün bulup gidip oynayıp oynayıp dağıtacağım bak gör.Dugunde bastan eve dönene kadar oynadim/halay cektim![]()
Gunaydin kizlar
Dun menu yazmayanlar lutfen bugun yazsinlar.
Ayrica bugun kontrol tarti günü
4. Takim menu ve spor listeleri konusuna yaziyoruz
Cuma bildirimi seklinde
@Suzan AvciKumraL_KrakeR
aysunayy
Mahi57
Huhuki O okuyan_e
tavsannesi
Lusi L lida
halacocuksun
ysmnczm
Karpuzuncekirdegi K klbk33