• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 tk zeytinyag tavaya dokuyorum. 2-3yk yulaf ekliyorum. Tavada kavuruyorum orta isida. Zeytinyag cabuk isiniyor. Sonra nasil desem yulaf krep gibi dagitiyorsun yuvarlak oluyor. 2 yumurta kirdim kapak ile kapattim kisim Ateste pisti. Ben Ilk defa yaptim boyle. Sahane oldu.
Galiba bikana kadar boyle yerim

Teşekkür ederim canım, sabah denerim, umarım ben de severim tadını :)

Eki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
Yeni mezun olarak benden gelsin bari before after fotosu.
Afterdan sonraki hedefim;
kollardaki yumuşama halledilecek, sallanan bacaklar ve baldır sıkılaştırıp inceltilecek, bel 65 cm olacak, alt göbek küçültülecek, toto 95 cm seviyesine getirilip 53 kg olunacak.
Bu kadarını yaptım onuda yaparım bence 💪🏼🤩

Bak CEYDOS CEYDOS nasil da hakli cikti.
Bu elbisede ne kalca, ne bacak belli oluyor, dumduz iniyor maasallah.
Senin o pantolon secimlerin yanlis bence de. Yoksa altta da ustte de bir sey yok ya.
Maasallah tu tu tu 😍

İyi geceler kızlar akşam olunca benim oğlanın park fasli başlıyor. Gündüz çok sıcak çıkamıyoruz anca akşam 7 den sonra çıkıp 10 gibi dönüyoruz yika uyut derken yeni dinleniyorum.
Bugun bir saat eva yordu beni ya göbeği sallaya sallaya 😀 Bende bugün 16 bin adım oldu.

Eki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
Yeni mezun olarak benden gelsin bari before after fotosu.
Afterdan sonraki hedefim;
kollardaki yumuşama halledilecek, sallanan bacaklar ve baldır sıkılaştırıp inceltilecek, bel 65 cm olacak, alt göbek küçültülecek, toto 95 cm seviyesine getirilip 53 kg olunacak.
Bu kadarını yaptım onuda yaparım bence 💪🏼🤩
şahanesin kuzum gündüz yazamadım kafam bin kazandı.ilk resmin benim şu anki halim. darısı başıma diyeyim.
Bende öyleyim kız adam baştan sıkmaya çalıştı ama anladı ki ben düzelmem saldı beni 😀 şimdi kendi alıyor bana mini etek kısa şort elbise falan. Huyumu suyumu ezberledi karışmaz hiç ne giyeceğime. Kilolu olduğum süreçte giyim olarak aşırı depresif haldeydim 3/5 parça bir şey alıp onları giydim sürekli emzirme süreci bitince de inat ettim zayıflayıp eski kıyafetleri giymeye.
yahaha dizginlenemez trakyalılar . kızlarımı kendimden beter yetiştirdim vay gelecekteki eşlerinin haline diyorum ben.

Back
X