• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bana biri diger basliktan alinti yapip burada nasil yorum yapacagimi yazabilir mi?
Bir de sanirm ben sizler uyuduktan sonra buraya girebilecegim genel olarak. umarim sonradan yazacagim yorumlar (ve de kendi menulerim) sorun olmaz
Selam canim
Obur konuda alinti ya tikliyorsun. Sonra buraya gelince alintilari ekle butonuna tiklayinca eklenmis oluyor ☺️
Sorun olmaz, saat farki cok. Eski kaptan da amerikadaydi o yuzden anliyorum seni. Pek denk gelinmiyor. Bize sabah iken size aksam? Anca ozaman denk gelir

Günaydın menu paylaşımı bu 2 oluyor ertesi sabaha kaldı ikisinde de kaptanın kendi deyimiyle gaddarlığına geldim yaw bu kadar mı "şans" lı olunur 🙄
Yada bu Bi işaret olmalı bilmiyom şimdi işe gidiyorum kaptanım dün bünyem kaldırmadı bu saatte yollarda olmayı sanırım akşam 7 de uyuyuuup sabah 5 e kadar wc ye bile gitmemişim ayıp söylemesi işe varınca hemen menumu paylaşıyore affet 😣 @arrietty
Gunaydin
😂 Tamamen tesaduf
Arada bir enerjisi dusuyor takimin. O ara gaddar oluveriyorum
Ise dönüsun ilk haftasi zaten zor oluyor.

Günaydın kızlar

Gece acili aradim. Burda oyle cikayim acile baksinlar bna yok. Mecbur telde gorusup cagrirlarsa gidersin veya telden halledilir.

Neyse pcr testi ol semptomlarin var dedi 🙄 o yuzden iside arayip gelemicem dedim.
1 saat sonra test olmaya gidecegim

Günaydın kızlar

Gece acili aradim. Burda oyle cikayim acile baksinlar bna yok. Mecbur telde gorusup cagrirlarsa gidersin veya telden halledilir.

Neyse pcr testi ol semptomlarin var dedi 🙄 o yuzden iside arayip gelemicem dedim.
1 saat sonra test olmaya gidecegim
ooo hayırlı haberlerle gel inşallah kaptanım

aslında dün yazdıklarını okuyunca benimde ilk testte çıkmamış olabilir mi diye gelmişti aklıma da kondurmayayım diye düşünmüştüm.

inşallah sadece astımdamdır :((

ooo hayırlı haberlerle gel inşallah kaptanım

aslında dün yazdıklarını okuyunca benimde ilk testte çıkmamış olabilir mi diye gelmişti aklıma da kondurmayayım diye düşünmüştüm.

inşallah sadece astımdamdır :KK43:(
Ikisidede cikmadi ama burnundan olmustum

Esim her sene oluyorsun yazin diyor. Gecen senede oldum.
Tam emin olalim bakalim 🙄

Ne isinde calisiyordun?
türkiyenin çok bilindik bir beyaz eşya şirketinde ithalat yapıyorum lazım olan olursa özelden yazsın uyguna alabiliriz :KK48:
pandemi ile birlikte evlere geçtik ama orijinal evrak gerektiren işlemlerimiz için sırayla ofise nöbete geliyoruz tüm ekibin evrakları olunca oda yoruyor tabi :işsiz:

kaldı 4 diye şafak sayıyorum :D :D

türkiyenin çok bilindik bir beyaz eşya şirketinde ithalat yapıyorum lazım olan olursa özelden yazsın uyguna alabiliriz :KK48:
pandemi ile birlikte evlere geçtik ama orijinal evrak gerektiren işlemlerimiz için sırayla ofise nöbete geliyoruz tüm ekibin evrakları olunca oda yoruyor tabi :işsiz:

kaldı 4 diye şafak sayıyorum :KK70: :KK70:
Kolay gelsin ☺️ az kalmis 4 gun hemen gecer 😁
Bekar, ceyiz kuracak kizlara duyurulur :D

@matilda34 @Mahi57 @Yzgt66 O okuyan_e @Tavsannesi Lusi Lusi @lida @beyaz lotus @ysmnczm @Karpuzuncekirdegi K klbk33 Dahlia_ Dahlia_ @KumraL_KrakeR @_Vera_ @caroline84 @Melegimkorusun @BlueSkyyyy @bnnu @Suzan Avci aysunayy aysunayy esmeriiim esmeriiim @sedulu @Fatma Girik @Lady Tenar

Herkesi etiketledim cunku genel bir sorun bu.
Sadece menü yazip giden kesim, esas takim konusunada yazmaniz gerekiyor.
Hastalik /tatil de Beklentim yok.
Ve kaptan olmayan 2 kisi sadece yorum yapiyor menulere. Neden?
Valla haklısın kaptanim bu ara hepimiz cozuttuk gevsedik:KK67:

Cok gecmis olsun canim bu arada.. :KK60:
sen kenarda dur kuzum sana laf söylemem zaten. herkes görüyor.
Kizma ceydosum:KK60:
Karar verdin miii?? 😄
Yok kiz ne yapsak kabak mi..yumurta mi🤭
Güzel menü cano☺️
sende bu adımları görmeye alışık değilim
Tekrar baktım acaba bu aysun mu diye😂😂
Aynen yaa ne hizliydik gencken:KK53:
Kim kız Aysundamı izine ayrılıyor eneee aynı gün gidiyoz🤪
Coruma Anama gidecem:KK68: ankaraya k.valideme de:KK53:
Aha piskopatim geri dönüyor😍

aysunayy aysunayy bu da senin gibi piskopat olma yolunda ha🤣

aysunayy aysunayy soyleme🤣🤣
Dönecem kiz tabisi bebegim.. kafam dalgın karisik konsantre şeysi olamıyorum şimdi :KK53::KK200::KK200:

Dönecem kiz tabisi bebegim.. kafam dalgın karisik konsantre şeysi olamıyorum şimdi :KK53::KK200::KK200:
aysunay nerelisin canım sen hemşeri sayılacaz sanıyorum ki :D

ben kırıkkale liyim çorum diyince hemen dedim sac ayağı kurulacak heralde :D

aysunay nerelisin canım sen hemşeri sayılacaz sanıyorum ki :KK70:

ben kırıkkale liyim çorum diyince hemen dedim sac ayağı kurulacak heralde :KK70:
:KK70: Aslen corumluyum canim dogma büyüme Ankara olsa da..:KK70:sus kız sac mac yapmayız biz oyle seyler:KK53: Hele annem hiç bilmez sevmez yapmaz yemez:KK53:

Düğün ne zamandı canım
Daha önce sormuş olabilirim kusuruma bakma unuttum🙈
Sıkılaşmak herkesin ortak derdi olacak gibi görünüyor.Hedefime ulaşsam da bacaklarımda ki görüntüyü hala beğenmiyorum bende
Haftaya cumartesı😁 ya bugun bıkını denedım yaslı vucudu gıbı bıngıl bıngıl. Ne yapacam nasıl bı spor yapacam bılmıyorum. En ıyısı galıba salona gtmek
Iyiki dogmus kuzucukk♥️💋
Sagol memeselfcimm🥰😍😍

aysunay nerelisin canım sen hemşeri sayılacaz sanıyorum ki :KK70:

ben kırıkkale liyim çorum diyince hemen dedim sac ayağı kurulacak heralde :KK70:
Hep o saclar yok mu küçükten beri ekmek yaparlar tandirlarda ohh sonrasında da katmerler corekler:KK70:ye babam ye:KK70: yakınmışiz bu arada hemseri sayiliriz🤩

Kabak yok, yumurta var, onu da zor yiyorum ya ısıramadığımdan, kahvaltıda yumurta, sonrası çorba olacak benim bugün..

Back
X