Günaydın canlarım, uzuuun bir menü yorumuyla geldim bu sabah.
Arrietty_
geçmiş olsun kaptanım.
Mükemmel bir menü ve su. Tebrik ederim.
Menü gayet güzel, sadece yeşillik az. Yeşillik tüketmek çok önemli. Su da yaz ayları için düşük kalmış. Gayet başarılı.
Çok güzel bir menü olmuş, dengeli ve sağlıklı. Afiyet olsun.
Canım menün çok güzel ama sanki bir tık meyve fazla. Altınbaşakla birlikte karb oranı bir tık yüksek olmuş. Öğlen de hurma yemişsin çünkü. Sporlar ve su çok güzel.
Oh oh ne kadan da güzel bir menü, bol proteinli. En sevdiğim

Kaptanım menün güzel ama az geliyor bana. Saatlerin de yakın gerçi. Gece acıkmıyor musun?
Protein alımını arttırmak lazım. ÖZellikle akşam yemeğinde tavuk. köfte, balık, nohut gibi yüksek proteinli besinler tercih edilebilir. Soğuk humus mesela güzel bir alternatif. Ya da nohutlu, avuklu salatalar. Az yemişsiniz ama kaliteli değil yedikleriniz. Su harika
Arada tek bir meyve yense daha iyi olurmuş. Akşam da kola olmamış. Su güzel.
Bu bir detoks mudur? Hiç bilmiyorum da ondan sordum.
Koruma menüsü gibi olmuş bu daha çok.
Menü harika, suyu da arttırsak mükemmel olacak.
Menü gayet güzel. Su da arttırılabilir yaz olduğu için Afiyet olsun.
Ne kadar da güzel bir menü. Afiyet olsun. Su artsa daha da harika olur.
Menü kötü değil, akşamki yumurta günü kotarmış. PEk besleyici bir gün geçişrmemişsin.
Çok güzel bir menü, afiyet olsun.
Afiyet olsun. Ben ara öğün olarak dondurmaya karşı değilim. Su hariç kötü değil bence. Afiyet olsun.
Çok güzel bir menü, afiyet olsun. Su da harika.
Genel olarak menüler güzel ama sporlar az. Spor yapmadan zayıflamak fit görünmenizi engeller. O yüzden her gün 15-20 dk da olsa bölgesel egzersiz yapmanızı öneririm. Bahsettiğim cardio, dans değil. Bölgesel temalı videolar. İnanılmaz farkettiğini kendiniz de göreceksiniz. Bir gün bacaki bir gün karın, bir gün popo, bir gün kol, bir gn sırt olacak şekilde hafif egzersizler yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.