• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

annem beni çıldırtacak kızlar. iki gündür her aradığında sarma mı sarsam acaba gelince atıştırmalık olsun diyor. yahu kadın kaç oldu diyorum istemiyoruz biz atıştırmalık dedikçe sürekli zaten onu da aldım bunu da aldım deyip duruyor. en son fırçaladım. biz oradayken sakın bişeyler yapıp durma. baskül ailesi gibiyiz zaten dedim. bilmiyorum arayacak mı yine yapayım mı diye? Allah yardımcım olsun diyorum.
Kiyma kadina yaaa. Ne guzel kadinin hevesleri var😍

Cok teşekkür ederim canlarim💗💕🌸

Ciktim ayy oyle tatli bir uyku ki uyanasi gelmiyor insanin..tedavinin en sevdiğim tarafı bu anestezi...bagimlisi oldum 2 ayda.bir aliyorum:KK53: cok azıcıcık ağrım var ama gecer ne ki hicc..
2.yumurta da toplandi yarin dan itibaren 5.gune götürmeye çalışacaklar giderse dondurulacak gitmezse kismet...1 aadet bekleyelim 2.adetinle gel dedi bir toplama daha yapacak..elimizde.embriyo olmasi lazim ki sayim azalıyor öncelik biriktirmekte sonra bozuk para gibi harcayacagiz:KK53:...insallah güzelce dollenir akillica beklerler annelerini:rolleyes:

Simdi ben boşa çıktım ne yapsam ne etsem...:KK45:
Napsak netsekk😍😍

Ben tum gun uyuyorum, uyanip geri uyuyorum, kalktim simdi 😅
363 adimim var.

Bogazim cok kotu, her tarafim agriyor, bas agrisi falan her sey
Esimde ates oldu bende olmadi. O sanki iyilesme surecine girdi ama daha iyi, benim de yarim gunum kaldi demektir.

Aksam icin yemek yapmayi deneyecegim bakalim.

çift kapılı istemiyorum zaten xxl olanlardan istiyorum bende. ama o bile mutfak kapısından geçmedi. hatta şöyle oldu biz karar verdik ertesi gün gidip satın alacağız mutluluk içinde gittim yattım. gece gece dürttü beni bir şey kalktım kapıları ölçtüm. ben şok tabi sığmıyor kapıdan oturdum nasıl ağladım anlatamam.
lt sine bakarak al
ben ilk başta gardrop tipi alacağım diye takmıştım
baya pahalı oluyorlar biliyorsun
Sonra çift kapılı ile karşılaştırdım lt olarak neredeyse aynıydı
dış görünüş dışında fark yoktu yani
neredeyse yarı yarıya fiyat farkediyor

Arrietty_ Arrietty_ kaptanim bizim olculer alindimi😍
Valla kuzum pc basina gecmek nasip olmadi. Suan bile zar zor aksam yemegi hazirlamak icin kalktim.
Aksam pc bana kalirsa, yatagin icinde halledip paylasacagim
Gaddar kaptan sözü

Ben tum gun uyuyorum, uyanip geri uyuyorum, kalktim simdi 😅
363 adimim var.

Bogazim cok kotu, her tarafim agriyor, bas agrisi falan her sey
Esimde ates oldu bende olmadi. O sanki iyilesme surecine girdi ama daha iyi, benim de yarim gunum kaldi demektir.

Aksam icin yemek yapmayi deneyecegim bakalim.
Benim Ilk 2 gun gibi
Corona degilimdir diyorumdum ama hafif atesim varmis 🙄
Halin olursa test olmaya Git

Back
X