• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben agirlikla salonda calistin sandim.

Popisimin agrisi yeni gecti benim de, korktum valla.

Ya benim 20 yasindaki kuzen sipasi spinning dersine gidiyor, artik nasil zorladi ise kuzum kendini suan fizik tedavi görüyor, cok kotu olmus, yuruyemiyordu ilk hafta 🙄
Agırlıkla evde nasıl çalışıyorsunuz. Izledıgınız bırı varmı vıdeo falan

Üzülme canım eksı gorursun yınede yarın. Pınguı dısında fazla bısey yok

Oy senın menu gene harıka yaw.

Bildiğimiz dürümmü yedın. Sen ve dürüm yemek ben şok😂 mıden bayram etmiştir hee😂

Bu ne dıyetı ceydoş
su orucunu nasıl bozarım diyeti. yarın için sabiti garantilemem gerekliydi. :KK17:

Çarşamba çarşafa dolanır :KK53:

Yani şair burda demek istiyor ki "cumaya az kaldı ödem olur şişkinlik yapar tartı gününe artı çıkarsınız bre gafiller bre zındıklar " :KK53::KK70:
Ahaha nasılda guzel anlatmıs bızım eli sopalı kaptanları🤣
su orucunu nasıl bozarım diyeti. yarın için sabiti garantilemem gerekliydi.
Su orucundamıydın. Eksı varmı. Senın beslenmene eksı olmalı ben senden daha cok taktım kafaya valla😬

Selam bugünki son kötü menüm
Sabah
1 h yumurta
2 ince dilim ekmek
1 yk kaymak
Domates

ara
Sade türk kahvesi

öğle
3 yk bulgur pilav
1 kase yoğurt

Akşam
1 kase m.n.ı 😑 (oğlum yemedi kalanı yedim :KK43: )

ara
Sade filtre kahve

su:2 lt
Spor: 40 dk tempolu rampalı yürüyüş bandı
4812 adım
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS CEYDOS
Eki Görüntüle 2885185

Ya mnm sorun degil de,
Bu kalan yemekleri yeme sorumlulugu sorun,
Ben cok yapardim, ondan uyarmak istedim.

O kadar fark ediyormus ki.
Aman 2 kasik ondan kalmasin, aman cocugun kalani atilmasin derken bazen uzerine 1 porsiyon fazladan yiyormusum. Simdi hepsini esime/cocuklara zorla yediriyorum.

Hem de bahanem hazir oluyor, eger kalanlar yenmeyip atilacaksa baska hic bir sey yiyemezsiniz, yemek atip ustune tatli mi yenirmis.

yarın sabah belki esmeriiim esmeriiim düşer mi sürpriz olur mu bana bilemiyorum. bu hafta hayallerimde 69 küsür çıkacaktım cuma zil takıp oynayacaktım.
Belkı cıkarsın ya 69.5😬
hollywood paklayacak beni sanki ona başlıyorum yarın yeniden.elimde liste olursa daha mı güzel gidiyorum diye düşünüyorum.
Ya bence beslenme duzenı oturtmalıyız genel olarak. 2 öğün , bazı gunler tek oğün onuda kucuk porsıyon. Hollywoodunda sonu ypkko

Selam
Sabah:
2 haş yumurta
Domates
1 siyez ekmeği üstüne krem peynir
Çay

Ara:kahve
1 avuç fıstık

Akşam:
1 kase yoğurt çorbası
5yk patates yemeği
Cacık

Su 3 litre
Adım 3136 94p
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS CEYDOS

Dirin dirin,
Dirin dirin,
Aksiyonlu gerilim muzigi caliyorum senin icin.

Bu pattis yemegi cok enteresan,
Firinda 1 porsiyon yersem sorun yok, ama sulu salcali yemegini yersem, ertesi gune ben diyim +2 sen de +3 kg.
Aman sende etkisi oyle olmasin ins.

bnnu bnnu bugün sen tabakta kalanları yersin yarın çocuğun arkadan ağlamasın diye kendi çocuğunun tabağını yer. sonra genetiğe laf söyleriz. ben dün gece bunları okurken ailemi genetik açıdan affettim.
1625776123906.webp

1625776165790.webp

1625776200023.webp

Back
X