• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar buraya geldiğimden beri ilk defa eksilmeyen bir tartı fotoğrafı paylaşıyorum sorry 😕

Geçen cuma:67.1
Bu cuma:67.1
Sabit
Haftaya hedef:66.8
hedefi tutturamadım 😒
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS
Olur arada oyle
Sabit gelmen kotu birsey degil
Ama Yinede dön bir bak menülerine. Buraya alinti yap tek tek. Sonra bak bakalim analizin de neler göreceksin

Ben bakmadim, birsey gordugum icin demiyorum

Mesela benim tum haftam guzeldi. Dun sabah nohut ve humus ki Oda nohut dan yapiliyor. Aksam da dürüm yedigim icin bu sabah +300gr ciktim 🙄
Simdi bu arti sebebi bugun ot ile beslenecegim.

çocukların arta kalan tabaklarını sıyırıyorsan ondan olmuştur belki de. @bnnu ona söylüyorum kızım sen anla :KK62:
Kendı tabagımı yıyorum sonra aa cocukların tabagı da kalmıs yazık cope gıtmesn ısraf olmasın dıye onu da yiyorum 😮 ben daha beterım galıba 😀

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3 cocuk 6.5 yas buyuk oglum 3 yaş ikizlerim
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :168
Kilonuz:83
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :tamamen keyfi. Pandemının getırdıgı depresyonu geciştirmek ıcın yedım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglıklı olmak ve kendımı begenmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Hosgeldiniz
Burayi aktif kullaninca gidiyor kilolar ☺️
Menüleri 4. Takim menu ve spor listeleri konusuna yaziyoruz. Kilo bildirimleride oraya

bende sabah uyandım coraspin içtim 1 tane. kafamda deli senaryolar cicilerimi giyip gideceğim arkamdan etiketli kalmasın. ben kendimi zor ikna ettim tek diyeceğim varyantlar çok tehlikeli en azından aşı öldürmezse onlara karşı az biraz korumamız olur.

Annem icinde bugune rdvu aldik ,ben burdayken ol dedik boyle okudukca korkuyorum da tansiyonu var cuku gozetim altinda vurulacak

Günaydın canlar..🌸🌸

Hemsire aradi benim 1 tanecik yumurtam embriyo oldu 3.gunu bugun guzel ilerliyor yarin olmasi gereken bir evre var oraya gelirse donduracağınız dediler..🙏🧿

Harika eksiler var tebrikler 🧿 ben de birazdan yattığım yerden kalkinca tartilacagim🤭

Ayyy ne güzel haber canim ,ins. Surec tamamlanir🧿

Annem icinde bugune rdvu aldik ,ben burdayken ol dedik boyle okudukca korkuyorum da tansiyonu var cuku gozetim altinda vurulacak
Benim babam kalp, seker simdide tansiyon cikti.
Asilari oldu ve hic Yan etki yasamadi.
Ben boyle diyor ama hala Yusuf Yusufum kendim icin 😂
Igneden korkmuyorum CEYDOS CEYDOS gibi. Tam tersi severim 😂 kan alininca psikopat gibi bakarim, gerci sirf dogru yapiyor mu diye mi desek, meslekden dolayi mi 🤭

Günaydın kizlar...🥰

Nerdeyse 2 ay oldu regl yok. 🤷
Özellikle gece, bir kaç dk arayla bir ateş basıyor, bir donuyorum.
Şişlik de hissediyorum. Pazar günü pazardan bolca maydanoz alınsın da, pazartesi yeşil smoothieye başlarım.
H3RA_ H3RA_ aç karına denedim ama midemi çok agritti. Yıllar önce ulser geçirmiştim, sanırım o yüzden.
Yine ara öğün olarak içerim. Hem ödeme, hem bağırsaklara iyi geldiğini hissediyorum. Sanki bedenimde zararlı ne varsa silip süpürüyor.👍
Ablam da 15 gün yaptı, o da çok iyi geldiğini söylemişti.

Kabızlık sorunu olanlar zeytinyağlı incir kürünü de deneyebilir, çok çok faydasını görüyorum. Sıkılana kadar devam.😍

Igneden korkmuyorum CEYDOS CEYDOS gibi. Tam tersi severim 😂 kan alininca psikopat gibi bakarim, gerci sirf dogru yapiyor mu diye mi desek, meslekden dolayi mi 🤭
yav ben nasıl gaddar bir insandım. yaş aldıkça bir tuhaf oldum. iğne korkum baki o hep vardı. vücuduma benden başkası müdahale edince geriliyorum. kuaföre gideceğim saçımı elleyecekler diye bile geriliyorum. tuhaf tuhaf huylar.

ay anneciğine sevgilerimi ve şifa dileklerimi ilet canım. hayırlısı ile olalım da bitsin bu stres.

Insallah canim herkese sifa olsunda kurtulalim artik.

Gecmis olsun canim ,Allah sifa versin hepsine annemde olmali hem kndi icin hemde kardesime bakiyor hastalanmamasi lazim keske yakin olsak ben ikisinide bakarim ama malesef hep yanlarinda olamiyorum..
Onceden hic korkmazdim hamilelikte o kadr cok kan verdimki artik tirsiyorum diyebilirim bende🤫😅

Back
X