Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey diyim mi ben bayramlık kısmını unutmuştum yeni Bi elbise aldıydım bayramlık bu diye söyleyim bari de alınmadı demesin sonradanOh oh super baslangic.
Benim challenge büyük bugun, büyük sipaya bayramlik alacagiz birlikte. Kucuge ne guzel kendim aldim evde denettim
Telefonla mi olcuyorsun adimlarini?
Aldanma pazarın mahsun yüzüne karşıBugun pazar ve benim yuzdem 0,65%
![]()
Kaptanlar moral veriyordu sankimAldanma pazarın mahsun yüzüne karşı
mutlaka pazartesi gelecek bir gün
Sanma cumanın sever gibi göründüğüne
Çok sandığın yüzdeni düşürecek bir gün
Selam canım bulaşık makinesi parlatıcısıyla silmiştim bir arkadaşım ama eldiven kullan yaparsan elleri mavi gelmişti işeTakımımın güzel anneleri, bana bir yardım edin..
Koltuktan tükenmez kalem lekesini nasıl temizleye bilirim??
Hiç yapmazdı böyle şeyler, gerçi eline kalem de verilmiyordu.. Renkli kalemleri var, onlarla da hep kağıda birşeyler karalıyordu.. Geçen sefer eline tükenmez kalem geçmiş, hemen de koltuğu yazmış.. O az birşeydi görünmüyordu pek, bu seferki bayağı kötü..
Mutfaktayım, baktım yok peşinden gittim kanepede oturmuş, beni görünce de oturdum dedi ki, pek oturan bir çocuk da değilbirşey yapmıyor diyip mutfağa geçtim tekrar.. az sonra gittim gördüm babasının kalemini götürmüş, hemen de kanepeye koşmuş
![]()
Maşallah sanaaa ama cumaya biz birinci olacağızBugun pazar ve benim yuzdem 0,65%
![]()
Bundan sonra ters psikolojiKaptanlar moral veriyordu sankim![]()
ay bende özledim en çokda kikir kikir güldüren geyik muhabbetlerimiziaşı beni sarstı haklısın ama kol ağrısından ziyade bende etkin olan yan etki kaşıntı oldu. mikro örümcekler tüm vücudumu sardı. cuma tüm gece kaşındım dün daha azdı bugün henüz başlamadı.
güzel bir tatil yaptın hepsini hak ettin. burada da özlendin haberin olsun.
Gerçi herkesin tatil için gittiği memlekette oturunca sana her gün tatilEvdeyim yavrum ben. Uzun tatil daha yapmadık. Yıllık izin alacak bir ara eşim de öyle gidicez.
Aynen öyle ablacım 14 kg attım bedenimden sonuçtaH3RA_ hayırlı yolculuklar canım.
Ne yapmıyoruz?
Yediklerimizi kendimize dert etmiyoruz.
Bir sonraki adımı gözümüzde buyutmuyoruz...
Ne yapiyoruz?
Anın tadını çıkarıyoruz.
Ve bol bol şükrediyoruz...
![]()
4. takım şairde ediyormuş insanıAldanma pazarın mahsun yüzüne karşı
hemen hesapladım. harikasın beklentinin çokkkk üstünde vermiş olacaksın böyle olursa.
sedulu ya bayıldım sıkça istiyoruz böyle dörtlüklerAldanma pazarın mahsun yüzüne karşı
Sizi bilmem. 2. Olabilirsiniz ama 1. Biziz![]()
BLU3 aman emegimi bosa goturme seni yeminle 1 sene 24 saat saat spamlarim
![]()
43 mü nerdesin bacım Katar'da mısınAyy gecmis olsun canimbizim gibi oglanlarda eslesmis galiba dun benimkide 2kere elini sıkıştırdı tuvalete gittim arkamdan gelirken ne ara yaptiysa kucuk parmagi balon gibi ,sonrada diger elininki butun aksam aglmayla gecti butun gunde agla agla simdide park anlasmasi yapiyoruz parka gidince gecermis havada 43 derece guns tepemize geccek aksama kadar aglicak
![]()
Nik değişikliği mi var kimsin loHayirli olsunYaramazlara da gecmis olsun.
O okuyan_eLusi kızlar takımımızda haftanın en yüksek kilo veren kişilerisiniz başarı hikayelerinizi 4. takım başardım&başaramadım konusunda paylaşmanızı isteyeceğim.
bnnu ah o m.n.ı tabağı yok mu? senden de aynı konuya neden başarısız oldum paylaşımı yapmanı istiyorum. + bir adet sağlıklı yemek tarifi lütfen
4. TAKIM BAŞARDIM & BAŞARAMADIM GÜNLÜĞÜ
4. Takımda haftanın en çok kilo veren üyesinin bunu nasıl başardığını 4. Takımda haftanın en az kilo veren yarışmacısının neden başaramadığını 4. Takımda haftalık kilo verme yarışmalarında başarısız olan arkadaş veya arkadaşlarımızın paylaşacağı sağlıklı yemek tariflerini burada bulabilirsiniz.www.kadinlarkulubu.com
Gördüm canım da beynime kan gitmiyor bu ara