• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geri dönmene sevindim. utanacak bir şey yok aynı yolun yolcusuyuz. aramızda her zaman yerin var. yeni hedefinle seni listelere geri almaktan mutluluk duyacağız canım.
Teşekkür ederim canım acaba seni tanıyor muyum yoksa ben gittikten sonra mı geldin

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli 🥰 özledim sizleri valla ama hiç de giremedim yeni dondum evime sayılır. Aranıza dönmek istiyorum bende ama utanıyorum da azcık mezun olduktan sonra saldım 🤭 sedulu sedulu msjini görünce cesaretlendim yazayım dedim sen nasılsın kuzum CanTorun CanTorun ablam merhaba nasılsın iyi misin geldim burdayım devam inşallah. 🥰

ah be aysem ben de mezunum takiliyorum buralarda, nesinden utaniyorsun olur mu hic, hepimiz ayni yolun yolcusuyuz :KK48:

ben Alys :nazar:

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli 🥰 özledim sizleri valla ama hiç de giremedim yeni dondum evime sayılır. Aranıza dönmek istiyorum bende ama utanıyorum da azcık mezun olduktan sonra saldım 🤭 sedulu sedulu msjini görünce cesaretlendim yazayım dedim sen nasılsın kuzum CanTorun CanTorun ablam merhaba nasılsın iyi misin geldim burdayım devam inşallah. 🥰
Elin kulağında orda bekliyor muydun? 🤭 Hoşgeldin inşallah...😍

E English_teacherrr takima geri dönmeye hevesliysen alalım hemen listeye 😀 bizde mezunuz takılıyoruz burada kilo koruma gibi oluyor. İyi geliyor. Hem de goygoy dönüyor 😀
Süpersin sedum kendimce diyodum ki şimdi regl.im bi bitsin yazayım tartilip o zaman cumaya tartilip gireyim yine olurmu

😍😍

Back
X