- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
- 88
Yok, seni tutuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok, seni tutuyorum
YaaaYok, seni tutuyorum![]()
Tsklerr
Eski uye oldugun icin 2 ay sana gecerli degil :)
Tamam ozaman
Haftaya listeye alalim seni :)
Öduller yapildi mi?
Ben sahsen suan 2 adet dortgen Gofret yedim![]()
He kizzaten benimle yiyor benimle spor yapiyor.
bakma 14 yasina boyu benim boyumu gecmis
MuhahahahhahaDahlia_ tutmadi bebem
![]()
Tsk kuzucumm@Suzan Avci minnoşum haarikasın tebrik ediyor devamını en içten dileklerimle yaşasın 23 Nisan ne mutlu türküm diyene![]()
ŞimdiCEYDOS gibi başlayacağım diyet günlüklerinde başardım başaramadım kısmına git yaz güzelcene harikalığının sırrını
![]()
Deme kiz oyle :))
Deme kiz oyle :))
Ne yapiyorsunuz? Cucuklerimi zorla yataga yolladim. Roman okuyorum. Pek sevmedim, cok askli meskli :)) 222sayfalik kitap ile 3-4 gundur bogusuyorum. 2 günde biterdi normalde
Sporum bitti dusumu aldim. Herkes uyuyor. Tv de avatar var. Sade Turk kahvesi esliginde onu seyrediyorumDeme kiz oyle :))
Ne yapiyorsunuz? Cucuklerimi zorla yataga yolladim. Roman okuyorum. Pek sevmedim, cok askli meskli :)) 222sayfalik kitap ile 3-4 gundur bogusuyorum. 2 günde biterdi normalde
Afiyet olsunSporum bitti dusumu aldim. Herkes uyuyor. Tv de avatar var. Sade Turk kahvesi esliginde onu seyrediyorum![]()
Sana noli yaw. Sen listede bile degilsin. Sen guzelce kaptanligini yap. Yarisi bosverHesaplarım doğruysa bu hafta sizi ezer geçerim spor puanlarında![]()
Bende isterem madalyalardanSana noli yaw. Sen listede bile degilsin. Sen guzelce kaptanligini yap. Yarisi bosver![]()
Bana uygun hareket versen de sana rakip olabilsem kaptanimBende isterem madalyalardan
O kadar spor yapıyorum her gün puan olarak dönsün bana gazlıyor beni![]()
Senin madalyan senin vucudun ulaBende isterem madalyalardan
O kadar spor yapıyorum her gün puan olarak dönsün bana gazlıyor beni![]()