• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kusura bakma canım dün bütün gün yolculuk yerleşme işi oldu o cucunada yazamadım Arrietty_ Arrietty_ @Fatma Girik kaptanlarim kardeşime geldim biliyorsunuz haftaya donucem tartısı kırılmış burda tarilamayacagim zaten yazın yer değiştirmem çok olduğu için listeye girmek istemedim bana bu haftalık izin verseniz olabilir mi acaba yapacak biseyim yok cunku bu sartlarda
Tamam bu hafta izindesin diye yaziyorum

Iyi aksamlar kizlar. Aksam yemegi hazirligi sonrasi sporumu yapcagim bende. Ardindan daralma tablosunu guncelliyecegim
Benim kizcem yarin okullu oluyor 🥲
Sabah 3beslenme cantasi kiza, 3de abisine yapcagim. 7.30 dan 15 e kdr okul da etut de olacaklar. Ne hazirliyacagim stresine girdim 🤣
Hayirli olsun. O da heyecanlidir simdi🥰🥰

Iyi aksamlar kizlar. Aksam yemegi hazirligi sonrasi sporumu yapcagim bende. Ardindan daralma tablosunu guncelliyecegim
Sabah 3beslenme cantasi kiza, 3de abisine yapcagim. 7.30 dan 15 e kdr okul da etut de olacaklar. Ne hazirliyacagim stresine girdim 🤣
Tatlı telaşlar bunlar ay bende okullu olduğu günleri görecek miyim 😀

O stress hep bende de var 🤣 saglikli olsun kolay olsun.

Ben de 2 kutu hazirliyorum farkli farkli.
Fikir verebilirim.

Yulaf ununda krep fazla yapip buzluga da atiyorum,
Kiymali pogaca
Yumurtali ekmek tt unundan tost ekmeginden yapiyorum ustune biraz bal seviyorlar

Sebzeli kek

Kakolu kuruyemisli kek

Tavada borek tadinda omlet nefis yemek tariflerinde tarif var

Ekmegin icini cikarip peynirli domatesli sandivic

Cogunu fazla fazla yapip buzluga da atiyorum. Kolaylik oluyor.

Aaa ben olculeri unuttum yemegi kaldirip hemen yazicam

Yulaf ununda krep fazla yapip buzluga da atiyorum,
Kiymali pogaca
Yumurtali ekmek tt unundan tost ekmeginden yapiyorum ustune biraz bal seviyorlar

Sebzeli kek

Kakolu kuruyemisli kek

Tavada borek tadinda omlet nefis yemek tariflerinde tarif var

Ekmegin icini cikarip peynirli domatesli sandivic

Cogunu fazla fazla yapip buzluga da atiyorum. Kolaylik oluyor.
Tesekkuler 😍
Hashasli kek de olur bak

Back
X