Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi Aksamlar hanımlar soran yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim eşim iyi inşallah hastanede ama normal odada yarında evimize gelecek inşallah epeydir aktif değilim esim gelincede onunla ilgilenmek istiyorum en azından ise basliyana kadar isterseniz çıkabilirim ama eğer durmamin Bi sakıncası yoksa oda sağlıkla ise başladıktan sonra hep yanınızda olurum bu kadar zamanda mazur gördünüz hepinize çok tsk ederim❤
İyi Aksamlar hanımlar soran yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim eşim iyi inşallah hastanede ama normal odada yarında evimize gelecek inşallah epeydir aktif değilim esim gelincede onunla ilgilenmek istiyorum en azından ise basliyana kadar isterseniz çıkabilirim ama eğer durmamin Bi sakıncası yoksa oda sağlıkla ise başladıktan sonra hep yanınızda olurum bu kadar zamanda mazur gördünüz hepinize çok tsk ederim❤
İyi geceler hanımlar
Ben anca dinleniyorum. Akşam sabah yaptığım spordan daha fazla yoruluyorum çünkü parkta ara vermeden aktifim eve gelince de hemen yikama uyutma işine girişince bu saati buluyor oturmam.
İyi geceler hanımlar
Ben anca dinleniyorum. Akşam sabah yaptığım spordan daha fazla yoruluyorum çünkü parkta ara vermeden aktifim eve gelince de hemen yikama uyutma işine girişince bu saati buluyor oturmam.
Evet beni uykusuzluk cok etkiliyor gece kizim kalkip sirtiniz kasitiyor
Ama simdi uyursam etkilemez. Uyuyayim en iyisi cok dogru uyursak guzel dinlenmis oluruz.
Burdan aciklayim dedim.
Gruba katilmak icin du formu doldurman gerek
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Ozetle aksam ne yedigimizi,ne kadar su ictigimizi ve yaptigimiz sporu buraya yaziyoruz
Sabah test yaptim icim rahat etsin diye ikiside negatif ama ben berbatim hic birseye halim yok ,simdi ilac aldim ,kis cayi hazirliycam😪😪 reglim 9gun gecikmis oldu
www.kadinlarkulubu.com
Pazartesi kontrol tartisi var, haftasonu kacamaklarinin onune gecmek icin. Cuma ise tarti gunumuz