• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bu sabah tartıldım 74,4 çıktım ve 1-2 güne kadar regl de olucam sanırım 1-2 haftada aldığım kilodan daha fazlasını vermiş olurum
sabah
1 domates
1 salatalık
2 peynirli kanepe (minik)

esra hoşgeldin tatilin güzel geçmesine çok sevindim
banu detoks'u uyguladın mı (funda da hafta sonu yaparım demişti o ne yaptı acaba )
ben bugün elma diyetine başladım hadi hayırlısı cuma ne olacak

şebnemcim tabi tatildeki gibi değildi tabi tatilde bol hamurişi tatlı çok yenildi malesef
hafta sonu z.yağlı domates salatası patlıcan yemeği
ekmek bitek sabah kahvaltısında

akrep ve semiha sizi tebrik edrim.güzel kilo vermişsiniz.
bende dikkat ettim.aslında itiraf edeyim,hiç diyet yapmak canım istemedi ama eşimin dr ona acil diyet uyarısı yapınca.onunla beraber bende dikkat ettim.adam 6 günde 5 kilo verdi ben aynı yerde sayıyorum.
yarın sabah tartılıp bildiririm kilomu

herkese merhaba
esracım hoşgeldin canım tatilin iyi geçmiş sevindim canım
ben hiçbişi yapmadım misafirden ev işinden bayılacak duruma geldim
sabah 4-5 çizi yedim
öğlen taze fasulye salata biraz pilav yedim

şebom biz hangi tarihte kaç kg olmalıyız? müsait olunca bi deyiversen güzelim
öpüldünüz

slm kızlar
esracım hoşgeldin güzelim
beci sağol canım.dediğim gibi pirinç lapası sayesinde verdim onları
ama onun dışında pek ele alamıyorum sıkıca bu diyet işini.bu haftasonu acil sıkmam lazım.eşim işbaşı yapıyor çünkü.oleyyyy

Kızlar ramazanında devreye girmesi, tatilden yeni dönenler/dönmeyenler olması kurallar konusunda düşündürüyor beni. ,,

ramazanda diyet yapılır mı?

Kaçımız tutacağız Allah nasip ederse?

O yüzden kurallar hala askıda.

Yada gecici olr. bayrama kadar kurallarda değişikliğe gitmeliyiz.

Fikirlerinizi bekliyorum.

Kızlar çok sağolun hoş bulduk......

Orticim ben kısmetse ramazan da oruç tutacağım....

Eğer bu pis boğazımı tutabilirsem kilo verebilirm diye düşünüyorum ama insan acıkınca yemeklere saldırıyor.... ne desem boş... diğer arkadaşlarının da görüşlerini alalım kurallar konusun da bir şey söyleyebilecek durum da değilim maalesef :(

Back
X