Benim cildimde de kararma oluyyüzden eve kapattım kendimi.Şuanda hafif kararma var hatta her gün resmini çekicem, diğer işlemlerle kıyaslamak adına.Benim lekeler çok rahatsız edici değil,pul pul kuruluk ve pürüzler var. alkol salisilik gül kremi resorcine içerikli tonik kullandığımdan dolayı cildim aşırı sertleşti,gerginleşti ve hatta çatladı.(Genelde kışın yaşıyorum bu problemi) Gözenekler tıkalı olduğu için,ucu çıkmayıp şişip kalan sivilceler çıkmaya başladı.Belli ki üstteki derinin atılmaya ihtiyacı var artık.Bu açıdan beklentilerimi karşılayacağını düşünüyorum.TCA dan sonra yeni araştırdığım roche duo kullanmaya başlıcam.Umarım faydasını görürüz.
Benim cildimde de kararma oluyyüzden eve kapattım kendimi.Şuanda hafif kararma var hatta her gün resmini çekicem, diğer işlemlerle kıyaslamak adına.Benim lekeler çok rahatsız edici değil,pul pul kuruluk ve pürüzler var. alkol salisilik gül kremi resorcine içerikli tonik kullandığımdan dolayı cildim aşırı sertleşti,gerginleşti ve hatta çatladı.(Genelde kışın yaşıyorum bu problemi) Gözenekler tıkalı olduğu için,ucu çıkmayıp şişip kalan sivilceler çıkmaya başladı.Belli ki üstteki derinin atılmaya ihtiyacı var artık.Bu açıdan beklentilerimi karşılayacağını düşünüyorum.TCA dan sonra yeni araştırdığım roche duo kullanmaya başlıcam.Umarım faydasını görürüz.
canım sende daha cabuk etkili olur o zaman. çok sorunun yok çünkü. umarım istediğin gibi bi cilde sahip olursun. ama çok güzel canlandırıyor cildi. kaçıncı seansın bu arada?
bidahaki sefere onu deneyecem mutlaka. bu arada bitiyor benim tca m yeniden almam lazım internetten. 1 kullanımlık falan kaldı.
olmaz canım ben ucu kalkan yeri soydum bazen.iz kalmadı. o soyulmayan yeri zorlarsan olur sanırım. benim soyulmam geç oluyor acaba kremi az sürdüğüm için mi oluyo? bugün bi kere sürdüm sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?