Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben degil de esim diyor. Ama oglum yapmaz. Mantikli bir cocukBazi anneler gibi 'sende ona vur' demeyin yeter..
Canim mesela bir oyuncak icin kavga ediyorlar. O kavga esnasinda karsisindaki bagirinca korkuyor hemen birakiyor. Kresten sonra cocuklardan korkat oldu.
Cok sagolun. Inanin disarda baskadina cok saygili ve asla kimseyi uzmez kirmaz. Bazen uzuluyorum acaba okulda falan cokmu ezilir diye.ayy kıyamamkuzucuk ya demekki hırçın,kavgacı bir çocuk değil.Bence bunda bir kötülük yok ki ,şu an da ne yapılabilir bilemiyorum kusura bakmayın yardımcı olamadım..Ama ben hep uslu,çocukları sevmişimdir ,oğlunuzu öpüyorum
![]()
Esim de gondermek istiyor . Buyuyunce de boylemi olucak diyorum .cok mu ezilir ki.Benim oglanda o yaslarda öyleydi, elinden oyuncagi alirdilar giki cikmazdi bana sirnasirdi, biz dövüs sporuna yazdirdik, biraz özgüveni yerine gelsin diye, simdi fazla bile savunuyor kendisini![]()
En azindan özgüveni yerine gelir, korkmaz, ama dikkatli olun, esiniz sanki cocuklari döverek kendisini savunsun istiyor gibi,bu yanlis tabii ki...Esim de gondermek istiyor . Buyuyunce de boylemi olucak diyorum .cok mu ezilir ki.
Cok sagolun. Inanin disarda baskadina cok saygili ve asla kimseyi uzmez kirmaz. Bazen uzuluyorum acaba okulda falan cokmu ezilir diye.
Yok iste . Esimle cok dikkat ediyoruz. 1 kez tanik olmustur kavgamiza . Hatta konu acmistim .oglum etkilenir mi diye. O kavga da da ben sesimi yukseltmisimdir. Esim cok sakindir. Sessizdir. Acaba onumu ornek alir. Babasiyla iluskisi cok kuvvetlidir. Cok yakindan ilgilenir.yok sanmam kişiliği gelişmeye başladıkça ezdirmez kendini ,hakkını savunur ..Ona siz öğreteceksiniz tabii haklıyken susmamayı ,haksızlığı da kabul etmesi gerektiğini..Evde ne öğretilirse çocuk onu öğrenir ..Bir şey sorucam evde hırgür,tartışma var mı onlardan etkileniyor olabilir mi ? ya da etrafınızda sürekli gördüğü insanlardan falan ..
Yok iste . Esimle cok dikkat ediyoruz. 1 kez tanik olmustur kavgamiza . Hatta konu acmistim .oglum etkilenir mi diye. O kavga da da ben sesimi yukseltmisimdir. Esim cok sakindir. Sessizdir. Acaba onumu ornek alir. Babasiyla iluskisi cok kuvvetlidir. Cok yakindan ilgilenir.
Ne yapmak lazim. Ben kafama cok takiyorum. Kresten sonra boyle oldu. Normalde en axindan hakkini koruyabiliyordu. Cok hastalaninca kresten aldim.benim oğlum 5 yaşında 3 yaşından beri kreşede gidiyor.değişen hiçbirşey yok hala savunmasız.artık karakteri böle diye kabullenmeye başladık ama ben bu konuda hala endişeliyim ilerde nasıl olur diyee..