- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 26
- Konu Sahibi GaardennRosee
-
Sağolun psikiyatriye randevuyu zor bulduk kaç gün önceden yarına alabildik malum mahkeme işleri cenaze işleri engelli dedemin vekalet işleri derken o da çok arada kaynadıKızıp mahvolacağınıza acil psikolojik destek almasını sağlayın. Başınız sağolsun.
Açıklıyoruz ama öyle açık açıkta anlatamayız ki melek oldu vs gibisinden üstü kapalı söyleyebiliyoruz en fazla bizler bile olayı kabullenemiyorken 4 yaşında ki bi çocuk içinde neler yaşıyor hiç bilmiyorum onu başkasının öldürdüğüne yok öyle birşey diyoruz yaktı felan diyor çünkü yarın randevu var inşalllah iyi olurAcil destek alması lazım. Durumu isleyemiyor muhtemelen anlattığı insanların ona açıklamasını bekliyor. Öyle bir sey yok demeyin. Ne hissettiğini sorun, anlatmasına izin verin. Hatta oyunlastirabilir. Mutlaka uzman gerekli.
Doktor size de muhtemelen nasil anlatacaginiza dair fikir verir. Çok zor bir durum. Allah sabır versin.Açıklıyoruz ama öyle açık açıkta anlatamayız ki melek oldu vs gibisinden üstü kapalı söyleyebiliyoruz en fazla bizler bile olayı kabullenemiyorken 4 yaşında ki bi çocuk içinde neler yaşıyor hiç bilmiyorum onu başkasının öldürdüğüne yok öyle birşey diyoruz yaktı felan diyor çünkü yarın randevu var inşalllah iyi olur
Öldürürken o yoktu başka yerdeydiler biz istnabuldaydık teyzem daha yakındı ilk o gitti bırakıcak kimsesi de yoktu o an duymuş sanırım olay yeri inceleme de de küçük olduuğu için bir anda fırlamış içerye anneannemi yerde elleri ayakları yanık ev yanık birşekilde görünce de aklında kaldı cenazenin 4. Günü ben gitmedim bile sırf o ortamda bulunmasın herkes konuşuyor hatta bazı hatsizlerin küçücük kıza neneni küm öldürdü diye sorduğuna bile şahit oldumYa kiyamam cok kucuk insallah bunu atlatir’hemen
Dayiniz oldururken tek o mu vardi evde
Amin teşekkür ediyorumDoktor size de muhtemelen nasil anlatacaginiza dair fikir verir. Çok zor bir durum. Allah sabır versin.
Haklısınız yarın randevumuz var belki çocuk gelişimi çocuk ruh sağlığı ile ilgili bilgili olanlar vardır diye yazmak istedimBizden bir tavsiye beklemeyin bu olay bizi de aşar. Mutlaka bir uzman desteği görmeli ki ileride büyük travmalara sebebiyet vermesin.
Sağolun ama en net şekilde nasıl söylüyebilceğimiz hakkında bi bilgimiz yok inşalllah herşey iyi oluröyle bir şey yok demeniz kendisiyle alakalı başka sorunlara sebep olabilir. burdan tavsiyeler zarar verebilir uzmanın lafından çıkmayın. başınız sağolsun
Yanlış tellafuz etmiş olabilirim kusura bakmayın çocuk ve ergen ruh sağlığı doktoruna randevu aldık eğer ki onluk birşey yoksa yönlendirir diye düşünüyorum teşekkür ederimPsikiyatri degil çocuk psikologuna goturmelisiniz. Oyun terapisi gibi terapiler var. Kolay atlatır umarim. Çok yazik olmuş. Basiniz sagolsun.
Offf insanlar ne kadar kotu pisler firsat ariyorlar resmenÖldürürken o yoktu başka yerdeydiler biz istnabuldaydık teyzem daha yakındı ilk o gitti bırakıcak kimsesi de yoktu o an duymuş sanırım olay yeri inceleme de de küçük olduuğu için bir anda fırlamış içerye anneannemi yerde elleri ayakları yanık ev yanık birşekilde görünce de aklında kaldı cenazenin 4. Günü ben gitmedim bile sırf o ortamda bulunmasın herkes konuşuyor hatta bazı hatsizlerin küçücük kıza neneni küm öldürdü diye sorduğuna bile şahit oldum
Amin sağolun evet çok kötü insanlar birde bunu en yakınımızdan yine söyleyen oldu akrabalardan birisiOfff insanlar ne kadar kotu pisler firsat ariyorlar resmen
Insallah atlatir cok kucuk daha travma olarak kalmaz insallah rabbim yardimciniz olsun
Insanlarin unuttugu sey insan olanin basina is gelir o yuzden kalbinizi ferah tutun insallah bu surecte gecer hepinizin gonlune insirah ferahligi versin rabbimAmin sağolun evet çok kötü insanlar birde bunu en yakınımızdan yine söyleyen oldu akrabalardan birisiinşalllah travma olarak kalmaz ben bile destek almaya başladım olayı yedirmiyorum kendime ilk duyduğum ilk gördüğüm an gitmiyor gözümün önünden ki ben anneannemi o şekilde yanık bir şekilde görmedim bile sadece kefenli gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?