4 yaşında ki kuzenimle ilgili

Pedagog u aksatmazlarsa çabuk toparlar

Ben barış musluyla deprem korkusu / migren ve 1 insana karşı öfkemi çözdüm
Bahsettiğiniz ismi duymadım. Yöntem ztn çok mantıklı gelmişti herkes ogrenmeli
Nero eft yapio o da.Baris Musluyla aynı yani.Tek fark Abdullah Canitez cok daha fazla tramva çalışması yapio.ve instegram sayfasına bazılarını kaydediyo.kaciranlar için iyi bi fırsat oluyo.

Ben de 4 yaşındaki oğlumun hayatımıza kabusa çeviren gece kalkmalarini ve egzemasini çözdüm.Aynen katılıyorum herkes öğrenmeli. Çok haklisin

bence sizin başka bir üyeye akıl vermekten daha önemli işleriniz olmalı. çok fazla büyütülmüyor konu. bu şekilde düşünürseniz zaten ilerleyemezsiniz. konu ciddi. ihmal edilmiş bir çocuk var. olan olmuş bundan sonrası çok dikkat gerektiriyor.

bahanelere sığınmayın artık.sizi kırmak istemem zaten sizde bu kadar hassas olmayın bu yaşta. herşey o miniğin geleceği için

devlet hastanesi muhtemelen
kimse de mi para yok ne yapıp edip o çocuğu özele götürmelisiniz
doktor sadece bu kadar ilgilendiyse başından savmış gibi duruyor maalesef

devlet hastanesi muhtemelen
kimse de mi para yok ne yapıp edip o çocuğu özele götürmelisiniz
doktor sadece bu kadar ilgilendiyse başından savmış gibi duruyor maalesef
Hayır baya birşeyler söylemiş ama ben orda yokum teyzemin bana anlattığı kadarını biliyorum doktor baya bi ilgiliymiş 2 hafta da bir yanına çağırdı başka şeylerde söylemiş ama dediğim gibi ben orda değilim

Çocuk psikoloğuna götürün lütfen, iyi bir destek alın, kolay bir şey değil yaşadığı haliyle alanı uzmanlığı çocuk olan bir doktor görmeli.

Öyle bi şey yok diyerek hata ediyorsunuz, ayrıca kızarak da baskılamayın çocuğu dua edin ki içine atıp susmamış, çok daha travmatik olabilirdi.

Allah sabır versin sizlere de, küçük kızı kesinlikle ihmal etmeyin.

Yasadiginiz olay cok korkunc sadece destek amacli yaziyorum. Umarim siz ve aileniz bunu atlatabilirsiniz. Destek alin mutlaka ve kendi psikologunuza da danisin, cocuga nasil davranilmasi gerektigi konusunda. Yasi kucuk oldugu icin olayi unutturabilirler. Normalde travma yoksa 4 yasindan once olan olaylari hatirlamaz insanlar. Umarim cocugun dikkati baska yonlere cekilir de bu olay hafizasindan silinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…