- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 26
- Konu Sahibi GaardennRosee
Aminn inşallah sağolunInsanlarin unuttugu sey insan olanin basina is gelir o yuzden kalbinizi ferah tutun insallah bu surecte gecer hepinizin gonlune insirah ferahligi versin rabbim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallah sağolunInsanlarin unuttugu sey insan olanin basina is gelir o yuzden kalbinizi ferah tutun insallah bu surecte gecer hepinizin gonlune insirah ferahligi versin rabbim![]()
Kesinlikle uzman desteği alın.Merhaba herkese umarım iyisinizdir geçen gün başımdan geçenleri anlattım kısaca özet geçeyim öz dayım anneannemin ölümüne sebep oldu ve işk günler ister istemez teyzemin 4 yaşına yeni girmiş kızı yaşananları gördü ve ilk günden itibaren fatih nenemi öldürdü yaktı vs diyor kızabilirsiniz belki o çocuğun ne işi vardı diye ama bırakılcak biryer yoktu maalesef ki teyzem felan zaten kötü durumdaydı ilk olay yeri incelemede bir anda ellerinden fırlayıp içeri girmiş anneannemi o şekilde yatarken de görünce taklitini felan yapıyor kesinlikle yanında konuşmuyoruz o söylediği zamanda öyle birşey yok diyoruz hatta bi iki defa kızdım ben öyle denmez ablacım öyle deme ablacım bizim yanımızda söyleyemiyor ama ilk defa gördüğü insanlara direk söylüyor whatsapptan bile ilk defa birisini gördüyse sesli mesaj atıyor keşke size sesli mesajı atabilsem de dinleseniz ne yapabiliriz daha çok küçük 4 yaşına kasımın sonunda girdi daha ve biz mahfoluyoruz onu o şekilde görünce![]()
Biliyorum ne deseniz hakılısınız öyle birşey yok derken ölümünü saklamıyoruz sadece olayın kötü bir şekilde olduğunu söylemiyoruzKesinlikle uzman desteği alın.
Çünkü olay bastansona yanlış gidiyor. Öyle birşey yok diyorsunuz. Ama var. Çocuk gördü yalan mı soylesin?
Herkese anlatıyor çünkü rahatlamak istiyor. Siz kafi kızıp ağzınıza tıkiyorsunuz. Lütfen mutlaka destek alın. (Bir uzman olarak yaziyorum)
Ama biliyor. Büyük bir travma o yaşanılan. Ortama girip görmesi çok kötü. Ama insan Şok anında nasıl davranacağını bilemiyor. Onun için olan olmus. Sonucunu güzel olması için mutlaka dediğim gibi yol haritası iyi çizilmeli.Biliyorum ne deseniz hakılısınız öyle birşey yok derken ölümünü saklamıyoruz sadece olayın kötü bir şekilde olduğunu söylemiyoruz
Evet haklısınız ama okul öncesi eğitim içinde çok minik daha 4 yaşında ve yaşıtlarına göre minik biraz konuşması felan da tam değil erken olmaz mıAma biliyor. Büyük bir travma o yaşanılan. Ortama girip görmesi çok kötü. Ama insan Şok anında nasıl davranacağını bilemiyor. Onun için olan olmus. Sonucunu güzel olması için mutlaka dediğim gibi yol haritası iyi çizilmeli.
Hatta ortamdan çıkması için iyibir okul öncesi eğitim kurumuna Başlayabilir.
Eğer doğru yonlendirilirse inşallah en az sıkıntı ile atlatabilir sureci erkek arkadaşı tarafından kardeşinin gözünü önünde bir kız öldürülmüştü. Ben erkek kardeşin öğretmeniydim. Dönemin başında ki çocukla sonundaki çocuk inanın çok farklıydı.
Ben uzman desteği almaya dün başladım annem ve teyzemin vakti olmuyorDiğer konunuzu şimdi okudum. Şok oldum. Çok acı olaylar yaşamışsınız. Allah yardımcınız olsun. İmkanınız varsa ailecek uzman desteği alın.
Amin sağolunçocuk psikologu size yardımcı olur
gerçekten üzücü bir durum başınız sağolsun allah sabır versin ,
Tam gün diye düşünmeyin. Oyun grubu olabilir. Çocuğun durumuna göre zaten sizi mutlaka yönlendirirler. Aciniz çok büyük en azından çocuk o ortamdan çıkmış olacak.Evet haklısınız ama okul öncesi eğitim içinde çok minik daha 4 yaşında ve yaşıtlarına göre minik biraz konuşması felan da tam değil erken olmaz mı
Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için bi kusurum da olduysa affola gerçekten çok günler geçiriyoruzTam gün diye düşünmeyin. Oyun grubu olabilir. Çocuğun durumuna göre zaten sizi mutlaka yönlendirirler. Aciniz çok büyük en azından çocuk o ortamdan çıkmış olacak.
Başımız çok kalabalıktı işler çok fazlaydı daha sonra randevu alma telaşına girdik anca yarına bulabildik günler öncesinde aldık yarın götürücek teyzemUzman desteği almak için ne bekliyorsunuz?
Çokta eski değil aslımda aynı bi değişiklik yok tutuklu yargılanıyor mahkeme 19 ocakta onu bekliypruzEski konunuzu şimdi okudum.Dayiniz a noldu?Cıktı mi hapisten?
Ne kusuru estağfurullahÇok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için bi kusurum da olduysa affola gerçekten çok günler geçiriyoruz![]()
Merhaba herkese umarım iyisinizdir geçen gün başımdan geçenleri anlattım kısaca özet geçeyim öz dayım anneannemin ölümüne sebep oldu ve işk günler ister istemez teyzemin 4 yaşına yeni girmiş kızı yaşananları gördü ve ilk günden itibaren fatih nenemi öldürdü yaktı vs diyor kızabilirsiniz belki o çocuğun ne işi vardı diye ama bırakılcak biryer yoktu maalesef ki teyzem felan zaten kötü durumdaydı ilk olay yeri incelemede bir anda ellerinden fırlayıp içeri girmiş anneannemi o şekilde yatarken de görünce taklitini felan yapıyor kesinlikle yanında konuşmuyoruz o söylediği zamanda öyle birşey yok diyoruz hatta bi iki defa kızdım ben öyle denmez ablacım öyle deme ablacım bizim yanımızda söyleyemiyor ama ilk defa gördüğü insanlara direk söylüyor whatsapptan bile ilk defa birisini gördüyse sesli mesaj atıyor keşke size sesli mesajı atabilsem de dinleseniz ne yapabiliriz daha çok küçük 4 yaşına kasımın sonunda girdi daha ve biz mahfoluyoruz onu o şekilde görünce![]()