• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaşında ki kuzenimle ilgili

Çocuk kendi gözleriyle görmüş siz hala öyle birşey yok diye yalan söylüyorsunuz, çocuk anlatarak içini boşaltmaya çalışıyor bir de kızıyorsunuz öyle mi
Yazıklar olsun be
Doktora götürün çocuğu doktora
Siz de bir uzmandan az akıl alın öyle konuşun
Asıl yanan o çocuk
Yaşadığımız şeyler gerçekten zor şeyler en sevdiğimizi en yakınımız tarafından kaybettik doktora randevuyu bugüne bulanildiğimizi defalarca belirttim götürüldü bugün doktora ve hala bana kızmakta ısrarcısınız yaşadığımız olay şoku ile o an düşünemedik kusura bakmayın cenaze işleri mahkeme işleri hem zihinsel hem bedensel engelli bir dedem 20 gün önce randevu bakmaya başladık ve bugüne bulabildik 😥😥

pedagog a goturmelisiniz .
buradan care bulacaginiz bisey degil bu.
bide cocuga oyle bisey olmadi diye baski yapip kizmaniz cok sacma .
olay olmus cocukta gormus ve hala surekli anlattigina gore travmasinda .
kizip sus demek yerine konuyindehistirin duymamazliga falan gelin .yaptiginiz sey cocugu daha kotu etkileyecek
Olayı onaa en ince ayrıntısına kadar anlatmamızı istiyor duymamazlıktan gelemiyoruz konuyu değiştiremiyoruz açık açık da söyleyemiyoruz üstü kapalı öldüğünü söylesek bile soruyor

Çocuk bu konuda kızıp susturulmaz hanımefendi. Bir olayın etkisinde hatta travmasında olan bir çocuk onu asla unutmaz.

İçinizden biri de bu çocuğu bir psikoloğa götürelim terapi görmesi lazım, sakın kızıp susturmayın demiyor mu? 🤦
Randevu bulabilseydik daha erken götürücektik 20 gün öncesinde başladık ama bulamadık

bütün aile mi cenaze işleriyle uğraştı anlamadımki. 1 kişi de o çocukla ilgilenmedi mi? öyle bir şey yok diye çocuğa kendini yalancı hissettirmenize lafı ağzına tıkamanıza nasıl annesi göz yumdu?

o olanları hissetmiyor mu sanıyorsunuz?

acilen çocuğu o ortamdan uzaklaştırıp kreşe başlatın. 4 yaş erken bi yaş değil tam zamanı. millet 2 yaşında hatta yaşına basmadan yolluyor. sizinki şart zaten

bütün aile mi cenaze işleriyle uğraştı anlamadımki. 1 kişi de o çocukla ilgilenmedi mi? öyle bir şey yok diye çocuğa kendini yalancı hissettirmenize lafı ağzına tıkamanıza nasıl annesi göz yumdu?

o olanları hissetmiyor mu sanıyorsunuz?

acilen çocuğu o ortamdan uzaklaştırıp kreşe başlatın. 4 yaş erken bi yaş değil tam zamanı. millet 2 yaşında hatta yaşına basmadan yolluyor. sizinki şart zaten
Hanımefendi evet bütün aile uğraştı çünkü normal bi ölüm olmadı cinayet oldu ve bunu yapan en yakınımız lütfen biraz daha sakin konuşur musunuz rica ediyorum hepimizin acısı çok tazeydi hala daha taze istanbuldan 3 defa çıkıp gittim benle de işler var diye ki diğerler kızları direk aradan çok geçmeden büyük dayım da vefat etti 1 ayda 2 cenazemiz oldu lütfen rica ediyorum biraz daha sakin kelimelerinizi seçerek yazın okurken çok üzülüyorum

Randevu bulabilseydik daha erken götürücektik 20 gün öncesinde başladık ama bulamadık

Bence çok gevşek davranılmış. Cenaze ile maaile ilgilenmez ki. Ayrıca herkes ne yapabilir zaten olay olmuş cenaze kalktı mı biter gider.. Çocuğun yanında sonrasında da ne laflar döndü kimbilir. Anne babanın asli görevi buna şahit olan küçük çocuklarıdır. Şok falan çocuk söz konusu olunca rafa kalkar..

Bu arada çocuk doktora düzenli gitmeli ve anne babanın ve çevrenin de ödevleri olmalı durumu yönetebilmek için. Psikolog aileyle görüşür bu konuda da bilgi sahibi olun ki her kafadan bir ses çıkmasın çocuğa karşı..

Hiç kusura bakmayın kırılsın kalbiniz üzülün pişmanlık hissedin o yavruya karşı hakediyorsunuz, herkese bir bahaneniz var, sülale 50 kişiyse 50si de mi cenaze işiyle uğraştı, 50si de mi katille davalarla uğraştı
Bir Allah kulu yok mu çocuğun elinden tutup doktora götürecek
Randevu 20 günde alınamıyorsa tutun çocuğu özele götürün, paranız yoksa borç alın, aranızda toplayın
Milyon tane yol var sizler çocuğu umursamamayı seçmişsiniz şimdi de kalbim kırılıyoooo kırılsın efendim o çocuğun hayatı mahvoldu sizin de kalbiniz kırılıversin birşey olmaz
Bir çocuk söz konusuysa gerisi teferruattır
Benimde 16yaşında akrabam intihar etti, küçük kardeşinin gözü önünde kendini vurdu, çocuk abisinin vücut parçalarına bulanmıştı bulduğumuzda
Anne-baba zaten kendinde değil en yakınlar işlemleri halletti defnedildi, cenazenin ertesi günü o çocuk doktordaydı, sizde çocuğu önemseyen bir Allah kulu yok, normal ölüm değil öyleydi böyleydi harcanmış çocuk

Bence çok gevşek davranılmış. Cenaze ile maaile ilgilenmez ki. Ayrıca herkes ne yapabilir zaten olay olmuş cenaze kalktı mı biter gider.. Çocuğun yanında sonrasında da ne laflar döndü kimbilir. Anne babanın asli görevi buna şahit olan küçük çocuklarıdır. Şok falan çocuk söz konusu olunca rafa kalkar..

Bu arada çocuk doktora düzenli gitmeli ve anne babanın ve çevrenin de ödevleri olmalı durumu yönetebilmek için. Psikolog aileyle görüşür bu konuda da bilgi sahibi olun ki her kafadan bir ses çıkmasın çocuğa karşı..
Evet ama sadece cenaze ile uğraşmadık ki 1 ay sonra toparlananildik anca

Kğt
Hiç kusura bakmayın kırılsın kalbiniz üzülün pişmanlık hissedin o yavruya karşı hakediyorsunuz, herkese bir bahaneniz var, sülale 50 kişiyse 50si de mi cenaze işiyle uğraştı, 50si de mi katille davalarla uğraştı
Bir Allah kulu yok mu çocuğun elinden tutup doktora götürecek
Randevu 20 günde alınamıyorsa tutun çocuğu özele götürün, paranız yoksa borç alın, aranızda toplayın
Milyon tane yol var sizler çocuğu umursamamayı seçmişsiniz şimdi de kalbim kırılıyoooo kırılsın efendim o çocuğun hayatı mahvoldu sizin de kalbiniz kırılıversin birşey olmaz
Bir çocuk söz konusuysa gerisi teferruattır
Benimde 16yaşında akrabam intihar etti, küçük kardeşinin gözü önünde kendini vurdu, çocuk abisinin vücut parçalarına bulanmıştı bulduğumuzda
Anne-baba zaten kendinde değil en yakınlar işlemleri halletti defnedildi, cenazenin ertesi günü o çocuk doktordaydı, sizde çocuğu önemseyen bir Allah kulu yok, normal ölüm değil öyleydi böyleydi harcanmış çocuk
Lütfen bu konuya sizin daha fazla yazmanızı istemiyorum söylediklerinizde haklılık payınız olabilir ama bu kadar da üste çıkmanızı gereksiz buluyorum ne yazıkki

Kğt

Lütfen bu konuya sizin daha fazla yazmanızı istemiyorum söylediklerinizde haklılık payınız olabilir ama bu kadar da üste çıkmanızı gereksiz buluyorum ne yazıkki
Üste çıkması gereken çocuk hanımefendi kimsenin umrunda olmayan o çocuk
Eğer sizden yazmak için izin istersem vermezsiniz

Çok sert konuşuyorsunuz ama ben size anlatıyorum hemen ertesi gün hastahaneye gidilcek bi durum değildi ne yazıkki 1 ayda 2 cenazemiz oldu katil diye adlandırdığımda öz dayım annem ve teyzemi öldürmekle tehtit ediyor ve herkes böyle bir olay yaşanmaması için uğraştı emin olun hiç bir anne teyzemin evladını düşündüğü gibi düşünmez şu durumda ihmal edildiyse gerçekten ciddi bi durum vardır 2 evladını kaybetti ve bu kızınaa çok düşkündür annelerini kaybettiker hemde abileri öldürdü daha acı ne olabilir ki biraz geç kaldık evet haklı olduuğunuz yerler elbette var ama bugün götürüldü benim böyle deme amacım kelimeleriniz çok kırıcı kırılsın vs diyorsunuz ama biraz empati yapın lütfen anlattım detayı ile yaşaananları kendinizi yerimize koyunuz siğer konumda

Keşke böyle birşey yaşanmasaydı da böyle olmasaydı ama kimse kaderini belirleyemiyor bizim bizden başka kimsemiz yoktur annem ben teyzem büyük dayım ve eşlerimiz herkesin en yakınıydı kimse cenazede evde duramazdı halasına bırakıldı ama ister istemez şahit oldu 4 yada 3. Günden itibaren köye bile göndermedik ben yanında normal teyzemlerin evinde onla kaldım bir kaç gün geçti ki bu süreçte yanında bu yaşanan olayı konuşmadık söylemeye başladı sonra büyük dayım yani teyzemin kayınpederi vefat etti yine cenaze işleri oldu zaten yıllar önce de olmuş bir olay değil daha 2 ay olmadı bile 😥😥

Bir kaç yazınızı okudum sayfanıza bakıp sizinde öfke probleminiz var sanırım herkese karşı kırıcı konuşmuşsunuz sizinde acil bir şekilde destek almanız gerekiyor haklı olduğunuz yerler var ama fazlası ile abartıyorsunuz ne yazikki bizim ocağımıza ateş düştü inanın yaşaması çok zor şeyler ve inşalllah hiç kimse böyle birşey yaşamaz ama dışarıdan duyulduğu gibi kolay olmuyor ne yazikki evet keşke daha erken götürseydik ama fırsat bulamadık çünkü ölenlerde öldüren de çok yakınlarımız zaten banlanmışssınız 😥😥

Korkutmak için yazmıyorum ama şimdi kurgusal bir dizi izliyorum ve oradaki karakterler çocukken annesinin ölümünü görüyorlar, sonrasında seri katile dönüşüyorlar. Kurgu şu noktada gerçek hayatla örtüşebilir, küçükken şiddet ögelerine maruz kalmış bir çocuk sosyopat olabilir. Çocuk kız çocuğuymuş, büyük olasılıkla sadece travma kalır ama yine de çocuğun iyiliği için iyi bir psikolog bulup götürün.

Son düzenleme:
Korkutmak için yazmıyorum ama şimdi kurgusal bir dizi izliyorum ve oradaki karakterler çocukken annesinin ölümünü görüyorlar, sonrasında seri katile dönüşüyorlar. Kurgu şu noktada gerçek hayatla örtüşebilir, küçükken şiddet ögelerine maruz kalmış bir çocuk sosyopat olabilir. Çocuk kız çocuğuymuş, büyük olasılıkla sadece travma kalır ama yine de çocuğun iyiliği iin iyi bir psikolog bulup götürün.
Kız çocuğu da olsa anneannemden sonra şiddete çok meyilli bir çocuk oldu daha önce böyle şeyleri yoktu teyzemle eniştem onun yanında ve diğer büyük çocuğun yanında birbirlerine seslerini dahi yükseltmez asla bir defa tartışmalarına şahit olmuşlukları yoktur ki şiddet normalde de yoktu ama bu olaydan sonra kuzenim gerçekten şiddete meyilli oldu umarım doktorun tavsiyeleri işe yarar😥

Kız çocuğu da olsa anneannemden sonra şiddete çok meyilli bir çocuk oldu daha önce böyle şeyleri yoktu teyzemle eniştem onun yanında ve diğer büyük çocuğun yanında birbirlerine seslerini dahi yükseltmez asla bir defa tartışmalarına şahit olmuşlukları yoktur ki şiddet normalde de yoktu ama bu olaydan sonra kuzenim gerçekten şiddete meyilli oldu umarım doktorun tavsiyeleri işe yarar😥
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Çok trajik bir olay

Back
X