- 22 Kasım 2010
- 11.257
- 20.035
- 598
- Konu Sahibi GaardennRosee
ben şahit olsam benim de psikolojim bozulur. yavruyu düşünemiyorum. uzun süre destek alması gerekecektir. sakın yarım bırakmayın, daha fazla da ertelemeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah adalet yerini bulurÇokta eski değil aslımda aynı bi değişiklik yok tutuklu yargılanıyor mahkeme 19 ocakta onu bekliypruz![]()
Çocuklar yaşadıkları travmaları oyunla tekrarlayarak normalleştirir. Susturmak yerine hemen destek almalısınız. Bu sizi aşar ve yanlış yol izliyorsunuzAçıklıyoruz ama öyle açık açıkta anlatamayız ki melek oldu vs gibisinden üstü kapalı söyleyebiliyoruz en fazla bizler bile olayı kabullenemiyorken 4 yaşında ki bi çocuk içinde neler yaşıyor hiç bilmiyorum onu başkasının öldürdüğüne yok öyle birşey diyoruz yaktı felan diyor çünkü yarın randevu var inşalllah iyi olur
Çokta eski değil aslımda aynı bi değişiklik yok tutuklu yargılanıyor mahkeme 19 ocakta onu bekliypruz![]()
Evet kesinlikle katılıyorum. Tramva temizliği yapılmalı bilinç altına konuşma yöntemiyle.Psikologa götürün mutlaka uzman desteği şart
Ayrıca barış muslu yu araştırın. Siz cocuga uykuda konuşabilirsiniz bilinç altında artık güvende olduğunu hissetmeli.
Evet kesinlikle katılıyorum. Tramva temizliği yapılmalı bilinç altına konuşma yöntemiyle.
Ben Barış muslu dan ziyade Abdullah canitez den çok şey öğrendim.haftada birçok demo yapiyolar.size de tavsiye ederim.
Şikayetçi olmamız mahkemeye işlenmezmiş bu davada bi etkisi olmazmış diper türlü uzaklaştırma alınır ama anneannem ölmeden 5 gün önce alınmış bi uzaklaştırma kararı vardı hepimiz şikayetçi oldukKamu davasının haricinde annenle teyzen de şikayetçi olsun lütfen. Çıkmaması için elinizden geleni yapın.
Kızmanıza gerek yok hepimiz çok kötü günler yaşıyoruz ancak yarına randevu bulabildiğimizi de belirttimnapiyorsunuz yaaa cocugu psikologa goturun kendi kafaniza gore soylemiyoruz diyorsunuz o cocuk anlamiyor mu? belki de cocugun konusmasi daha iyidir. bir an once uzman yardimi alin
İnşalllah biz bile kocaman insanlar kendi adıma konuşayım geceleri gündüzleri uykuya hasret kaldım çıkıcak sevdiklerime zarar vericek diye o anlar hiç bir şekilde gitmiyor gözümden ben uzmandan yardım almaya başladım randevuyu 40 gün sonra anca dün bulabildim kuzenim içinde anca yarın için bulabildikÖncelikle basiniz sagolsun.yasadiklariniz cok kotu şeyler gerçekten.Rabbim sabır versin.
4 yasinda bir çocuğun boyle bir olaya şahit olması da çok korkunç.insallah yavrucak yaşadığı tramvanin etkilerini hayatı boyunca yaşamak zorunda kalmaz.
Uzman desteği şart. Hatta sülalece almalısınız, kolay bir olay değil. Ayrıca çocuk söylediğinde inkar etmek onu yalan söylemeye iter. Söylesin, anlatsın, içindekileri döksün . İzin verin.Merhaba herkese umarım iyisinizdir geçen gün başımdan geçenleri anlattım kısaca özet geçeyim öz dayım anneannemin ölümüne sebep oldu ve işk günler ister istemez teyzemin 4 yaşına yeni girmiş kızı yaşananları gördü ve ilk günden itibaren fatih nenemi öldürdü yaktı vs diyor kızabilirsiniz belki o çocuğun ne işi vardı diye ama bırakılcak biryer yoktu maalesef ki teyzem felan zaten kötü durumdaydı ilk olay yeri incelemede bir anda ellerinden fırlayıp içeri girmiş anneannemi o şekilde yatarken de görünce taklitini felan yapıyor kesinlikle yanında konuşmuyoruz o söylediği zamanda öyle birşey yok diyoruz hatta bi iki defa kızdım ben öyle denmez ablacım öyle deme ablacım bizim yanımızda söyleyemiyor ama ilk defa gördüğü insanlara direk söylüyor whatsapptan bile ilk defa birisini gördüyse sesli mesaj atıyor keşke size sesli mesajı atabilsem de dinleseniz ne yapabiliriz daha çok küçük 4 yaşına kasımın sonunda girdi daha ve biz mahfoluyoruz onu o şekilde görünce![]()
olan şeyin inkar edilmesi daha büyük sıkıntı bence deöyle bir şey yok demeniz kendisiyle alakalı başka sorunlara sebep olabilir. burdan tavsiyeler zarar verebilir uzmanın lafından çıkmayın. başınız sağolsun
Nasıl ne yapabiliriz?Merhaba herkese umarım iyisinizdir geçen gün başımdan geçenleri anlattım kısaca özet geçeyim öz dayım anneannemin ölümüne sebep oldu ve işk günler ister istemez teyzemin 4 yaşına yeni girmiş kızı yaşananları gördü ve ilk günden itibaren fatih nenemi öldürdü yaktı vs diyor kızabilirsiniz belki o çocuğun ne işi vardı diye ama bırakılcak biryer yoktu maalesef ki teyzem felan zaten kötü durumdaydı ilk olay yeri incelemede bir anda ellerinden fırlayıp içeri girmiş anneannemi o şekilde yatarken de görünce taklitini felan yapıyor kesinlikle yanında konuşmuyoruz o söylediği zamanda öyle birşey yok diyoruz hatta bi iki defa kızdım ben öyle denmez ablacım öyle deme ablacım bizim yanımızda söyleyemiyor ama ilk defa gördüğü insanlara direk söylüyor whatsapptan bile ilk defa birisini gördüyse sesli mesaj atıyor keşke size sesli mesajı atabilsem de dinleseniz ne yapabiliriz daha çok küçük 4 yaşına kasımın sonunda girdi daha ve biz mahfoluyoruz onu o şekilde görünce![]()