- 15 Şubat 2013
- 26.088
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.759
- 798
Şu mesajı beğenmeyen zihniyetler, sizin de azalarak tukenmeniz dileğiyleAy benden hiç kan man gelmedi, zaten ilk ilişkimi evlenmeden önce yaşamıştım ama soracak zavallilikta adamı da zaten hayatima almazdım. Maalesef sene olmuş 2022, millet hala 70 sene geriden geliyo. Ahlak hala bacak arasında.
Yani diyorsun ki gelin beni lincleyin,ama gerçekten sizden o kadar çok var ki ne yazık kiu ugras uğraş bitmiyorsunuzYa gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Hepimiz manyagiz annemYa gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Şiddete karşıyım ama seni evire çevire dövmek isterdimYaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
ee? zarının bozulması(?) neden dert ettiniz ki bu kadar?4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Sen ya da sevgilin belki erkek kardeşin vs kesin bu kıza bjsey yaptınız yoksa düşme ile kanasa kanasa bacağın kenarı özel bölgenin dudağı falan kanar. Siz bu çocuğa kötülük yaptınız belanızı bulursunuz inşallahAnan sana başka bisey yapmış belliki bide ne yaptınz diye soruyor bokkkyee
Çok doğru mantık değil kızlık zarı geride olan bir şey oraya bir şey girmesi gerekiyor sivri bir yer falan bahane çok doğru olmadığını düşünüyorum nasıl düşünceniz var Allah bilir kızının sağlığı canı mı önemli sizin için kızlık zarı mı nasıl bir kafa yaşıyorsunuz merak ediyorum yazık gerçekten4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?