4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Şu mesajı beğenmeyen zihniyetler, sizin de azalarak tukenmeniz dileğiyle

Yani diyorsun ki gelin beni lincleyin,ama gerçekten sizden o kadar çok var ki ne yazık kiu ugras uğraş bitmiyorsunuz

Hepimiz manyagiz annem el kadar bebenin kızlığının derdine düşen anası normal, bu devirde kendi değerini kizligiyla biçen normal, biz manyagiz napcen annem öle işte

Varsın kızlık zarı bozulmuş olsun önemli olan o kız çocugun sağlığı iyi mi çocukken benim başıma da geldi ailem doktora getirdi ve doktor beni muyane etmedi ultrasondan baktı bu çocuk travma yaşar ben edemem dedi bir kaç gün kanama geldi benden ama ailemde sonradan üstüne düşmedi bir daha. Aile bu tarz konularda çok önemli .

Olayı gerçekten anlamadım.kiziniz düştü, yarası olabilir ama nasıl ve nereye düşüyor da kızlık zarı bozulmuşmudur diye düşünüyorsunuz.?olayın sizin cirkin hayaliniz olduğunu düşünüyorum.

Çocuğunuzun canı yanmış, düşündüğünüz şeye bak! Gidin ve tedavi olun! Korkunç fikirleriniz var! 4 yaşındaki çocuk ile kızlık zarı sözcüklerini aynı cümle içinde kullanmaktan zerre kadar utanmadınız mı? Yuh!

Bu konu.ilk açıldığı zaman yorum yapmadım çünkü karşımda normal bir konu ve kişi yoktu.
Şimdi yine önüme geldi kesin yazıcam ama naif ve kibar cümleler kullanıcam.

İnşaALLAH doktora gitmiş rapor istemiş hastane polisi tarafından ifaden alınmıştır.
İnşaALLAH o çocuğu adli tıp incelemiş aklını senden almadığına karar vermiş gelecekte güzel insanlar yetiştirebilir diye kızına rapor vermiştir.
Zar heee zar sokakta birine tecavüz edilse ,biri öldürülse anam ben görmedim diyen zihniyet şimdi ahlak raporcusu kesildi.
Kız evlatlarını alacaklara ispatlamak için çaba sarf edeceğimize korumak için çaba sarf etsek nasıl olur,çok uzun yazdım kesin anlamazsın.

ee? zarının bozulması(?) neden dert ettiniz ki bu kadar?

Kızlık zarının bozulması onun hayatını çok da etkilemez ilerde ama sizin verdiğiniz bu tepkiye, bu telaşa tanık olduysa bunu hayatı boyunca unutmayacak emin olun. Sizin zihniyetiniz yüzünden kendini hep kusurlu hissedecek. Umarım adli tıpa götürüp daha beter travmalar yaşatmazsınız küçücük çocuğa.

Anan sana başka bisey yapmış belliki bide ne yaptınz diye soruyor bokkkyee
Sen ya da sevgilin belki erkek kardeşin vs kesin bu kıza bjsey yaptınız yoksa düşme ile kanasa kanasa bacağın kenarı özel bölgenin dudağı falan kanar. Siz bu çocuğa kötülük yaptınız belanızı bulursunuz inşallah

Kızlar burda bar bar bağırınıyoruz ya, "bunda ne var? Bu mu önemli?" diye. O kadar önemsiz ki bu sayfaya girdiğimde bile karşıma kocaman "KIZLIK ZARI DİKİMİ OPERASYONU" reklamı çıkıyor. Evet haklısınız toplumca bunu çok aştık, çok belli

Çok doğru mantık değil kızlık zarı geride olan bir şey oraya bir şey girmesi gerekiyor sivri bir yer falan bahane çok doğru olmadığını düşünüyorum nasıl düşünceniz var Allah bilir kızının sağlığı canı mı önemli sizin için kızlık zarı mı nasıl bir kafa yaşıyorsunuz merak ediyorum yazık gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…