- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Size bir sürü şey söylemek isterdim bu ne hadsizce bir yorumYa gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Konu kimin hangi yasta yattığı değilYa gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Ahahahah bişey olmaz mı demişiz? Demagoji yapmayın. Çocuğundan kan gelmiş , bi yerine zarar gelmiş mi diye endişeleneceği yerde , ilerde damada ne deriz diye endişeleniyor, kusura bakmayın canına bile okurum böylesinin. Değerler durumunu da bir yere kadar tolere edebilirim. Çocuğunun canından da önemli olmasın bi zahmet.Ya gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Yavaaşş burda hepimizin kızı oğlu var. Kurduğun son cümle çok çirkin.Ya gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Ay çok bildiğinden mi sanki, kendi fikrini bir temele oturtmak için kendinin bile emin olmadığı bir şey ortaya atacaktı. Düşün öyle bir fikir ki bu, 4 yaşında çocuğun sağlığından daha önemli. Neyle savunabilir ki böyle fikri başka? Sorsan nerde demişiz kocasını aldatan kadına bi şey olmaz dediğimizi, tutup gösteremez, ay işte gördüm birkaç yerde der çok zorlarsan.Çok kötü bir üslubunuz var.
1- Kocamı aldattım dese birisi kimse aferin demez. Forumu nasıl okuyorsunuz siz? Bu forumu okuduğunuzdan emin misiniz? Eğer öyleyse büyük sıkıntı var demektir.
2- 4 yaşındaki bebeği kızlık zarı diye hırpalamak bizim kitabımızda yazmaz. Ben ve sağduyulu üyelerin diyeyim, önceliğimiz bebeğin sağlığı olur. Sonralığımız bile olamaz şu lanet zar.
3- Ayrıca yasal ve mental olgunluğa ulaşmadan kızım kimseyle yatamaz. Yatarsa bu istismar olur, failinin yani adamın canına okur, amel defterini kapatırım.
Al işte bir kadın tarafından ataerkil bir düşünce...Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Sayfalarca umarım size gerekenler söylenmiştir . Ee ne olmuş olduysa bu mu sorun sorun ne sizin yüzünüzden bir koca nesil vajinusmus4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Rezzziiiiilllllllllliikkkk, konu sahibini de seni de Allah ıslah etsin o kafanızın içindeki karanlıktan kurtulup hidayete ermeyi nasip etsin inşallah. Ban yemeye değmezsiniz yoksa neler neler derdim de. Yazık sizin gibi anneler kızları olursa o kız çocuklarının imtihanı oluyor.Ya gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Minik dünyanda okuduğunu öyle yorumlamış olman, gerçeğin o olduğu anlamına gelmiyor. Burada kadınları meta haline getiren kızlık zarına da (bekareti bir erkeğe "el değmemiş" egosunu yaşatmak için ölümüne savunanlar), kocasını aldatan karaktersizlere de tepki verilir.Ya gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Lisede mastürbasyonla alakalı bir durumdan ötürü doktora gittim tabi gittiğimde reşit olmuştum. Doktora da sordum o da reşit olmayana adli olaylar olursa bakılır zaten reşit olmayan kişinin birliktelik yaşaması suç o başka sorunları da beraberinde getirir diye yanıtlamıştı. 4 yaşındaki çocuğa hiçbir doktor zar kontrol muayenesi yapmaz, annenin de arkasından bir güzel konuşur.Bu durumdaki çocuğa diyelim ki zarar gördü kızlık zarı, doktorlar ne yapabilir ki ben bunu anlamadım. Birde 18 yaşın altında bir çocuga böyle bir muayene yapılmasının yasal olduğunu hiç sanmıyorum hiçbir doktor böyle bir muayene yapmaz bence. Bilen biri beni alıntılarsa sevinirim. Adli tıp süreci de çocuga taciz vs var mı diye araştırmak amacıyla yönlendirilmiştir diye tahmin ediyorum ama bu tarz bir zorlama olsa işin adli boyutu olurdu. Çocuğa nasıl bir müdahale yapılacak şu durumda ben anlamadım, eğer herhangi bir yerinde durmayan kanama varsa ağrısı sızısı varsa kesilen biryeri varsa acilde zaten rutin işlemler yapılır ama kızlık zarı ile ilgili bir müdahale yapılamaz o yaşta çocuğa suç değil mi bu
Cocugunuzun cani sag olsunda gerisi onemli degil kaza bu sonucta insanlar uzvunu kaybediyor kazalarda.bunu takipta uzulmeyin.olsada onemi yok.cocugunuzun cani onemli.4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Peki bundan sana neSizde sacmalamayin isterseniz. Bana aldatan kadina burda "birsey olmaz" diyen bir üye bulun. Sizin düsündügünüz gibi de herkesin kizi 13 yasinda yatmiyor.
Yanlış mesajı alıntılamışım ya çok pardon :)Peki bundan sana ne
Seni rahatsız eden ne
Ayrıca kimsenin cocugu 13 yaşında bunu yapmıyor ama sana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?