4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Size bir sürü şey söylemek isterdim bu ne hadsizce bir yorum

Konu kimin hangi yasta yattığı değil
Konu bazı aileler için kizligin önemli olduğu da değil

Konu 4 yaşında bir kiz çocuğu düşüyor canı acıyor anne kişisi aman kızım bir yerinde bir şey varmı diye endişe edeceğine

Buraya gelip konu açıp hatta üye olup 4 Yasindaki kızımın kızlığa bir şey olmusmudur

Bumu annelik bumu evladı için endişe etme sebebi

Kusura bakmayın belli bir yasa gelince elin oğlu o kızlığı bozuxak diye endişe edip hastalık boyutuna getiriyorsa batsın böyle adette önemi de

Koca aldatirsa aman Iyi Olmuş diyen kim acaba her gün defalarca böyle konu açılır
Kimse aferin demez aksine es af eder ona tepki verilir bunu öyle laf ola diye demişiniz

Ahahahah bişey olmaz mı demişiz? Demagoji yapmayın. Çocuğundan kan gelmiş , bi yerine zarar gelmiş mi diye endişeleneceği yerde , ilerde damada ne deriz diye endişeleniyor, kusura bakmayın canına bile okurum böylesinin. Değerler durumunu da bir yere kadar tolere edebilirim. Çocuğunun canından da önemli olmasın bi zahmet.

Yavaaşş burda hepimizin kızı oğlu var. Kurduğun son cümle çok çirkin.
Cahillikten gözünüz dönmüş.

Ay çok bildiğinden mi sanki, kendi fikrini bir temele oturtmak için kendinin bile emin olmadığı bir şey ortaya atacaktı. Düşün öyle bir fikir ki bu, 4 yaşında çocuğun sağlığından daha önemli. Neyle savunabilir ki böyle fikri başka? Sorsan nerde demişiz kocasını aldatan kadına bi şey olmaz dediğimizi, tutup gösteremez, ay işte gördüm birkaç yerde der çok zorlarsan.

Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Al işte bir kadın tarafından ataerkil bir düşünce...
Bana baksana bir sen? Ne demek herkesin kızı 13 yaşında yatmıyor? Konu nerede bu senin söylediğin nerede?
Ben öğreteyim sana;13 yaşında bir kızın cinsel birliktelik yaşaması istismardır. Ve böyle bir durumla karşılaşan (aklıselim) bir ailenin derdi zar değil çocuğunun istismarı olur. Cinsel birlikteliği de 13 yaşında yakıştırıp ve bu yaş grubunda örneklendirme yapmanızda bir istismardır.

İkincisi ise konu sahibinin çocuğu bir kaza geçirmiş. Hiç bir anne için çocuğunun bedenen ve psikolojik sağlığından daha önemli birşey olamaz, olmamalı. Madem ki sizler için o kızlık zarı çok önemli, o zaman çocuğunuzun başına bu türlü kazalar geldiğinde ileride bu tür zihniyetli damat adaylarından koruyun. Korumalısınız.
Kız cocuklarınız mental ve yetişkin çağa geldiğinde isteyerek birliktelik yaşasa bunu öğrendiğinizde kapının önüne mi koyacaksınız? Ya da damadımız dediğiniz o zihniyetler tarafından dışlandığında göz mü yumacaksınız? Haklı da dersiniz sizler.

Son düzenleme:
Sayfalarca umarım size gerekenler söylenmiştir . Ee ne olmuş olduysa bu mu sorun sorun ne sizin yüzünüzden bir koca nesil vajinusmus

Hanımlar,
bazı konulardaki hassasiyetlerinizi anlıyorum ama eleştirilerinizi hakaret etmeden, üslupları bozmadan da dile getirebilirsiniz.
Lütfen rica ediyorum yazdıklarımıza dikkat edelim.

Sizi linclemeyecegim... umarım dikkate alırsınız yazdıklarımı. Ve umarım trol değilsinizdir, ciddi ciddi yazacağım çünkü
...
Bu ve diğer açtığınız , birinin sizi gözetledigi konusu..

Konulara bakınca acaba ne yaşadınız da böyle oldunuz diye düşündüm.

Birisi sizi gözetliyor bunu söylemeye korkuyorsunuz.
Kızınız bir kaza geçiriyor, bekaret endişesine kapiliyorsunuz...

Olaylara verdiğiniz tepkiler yaklaşımlar alt metinde hep toplum tarafından dışlanma endişesi barındırıyor.
Çünkü siz toplum tarafından maalesef dul ilan edilmiş bir kadinsiniz...

Ya gözetleyeni söylersem de adım kötüye çıkarsa.
Ya kızıma bir şey olduysa da adımız kötüye çıkarsa.
Hep bir panik hali.

Bekar bir anne olmanızdan kaynaklı sanırım. Ne kadar kabullenmesek de haklı olduğunuz noktalar var toplumumuz bazen çok acımasız

Size bekar anne değil dul diyorlardir çünkü..
Siz sıcak diye cam açıp yatarsiniz ; onlar hadi hadi aranıyor açmış kapı camı yatıyor sere serpe der mesela...

Kızınız belki de evet yaşadığı kaza sonucu bekaretini yitirdi , siz bunu kaza diye bilirsiniz ama iğrenç iğrenç espriler var buna dair.

Heee tabi tabii kesin merdivenden düşmüştür ..
He tabiii tabi bisiklete binerken de olmuştur ... Yoksa attan mı düştü, aaa mervelere kalmaya da gidiyor mu
Gibi gerzekçe imalar var toplumumuzda..

Bunları düşününce endişeniz anlaşılabilir...

Lakin toplum dediğiniz şey de sadece yaşadığınız çevreden size böyle kötü şeyleri düşündürecek insanlardan ibaret değil. Emin olabilirsiniz ki iyi insanlar da var.
Size inanacak güvenecek insanlar var.

Evet camı hava sıcak diye açtınız.
Evet kızınız gerçekten düştü .

Size inanabiliriz.
Hemen altında bir şey aramayız.

İnsanlara güvenmeye, öncesinde kendinize güvenmeye başlayın. Herkes kötü değil. Siz kötü değilsiniz.
Bekar bir annesiniz, çocuğunuzu en iyi şekilde büyütmek için mücadele veriyorsunuzdur inaniyorum...

Çocuğunuza en iyi örnek siz olacaksiniz, siz böyle olumsuz şeyleri sürekli gözünüzde büyütür her söylenenden dolayı hayatınızı şekillendirirseniz korktuğunuz o zaman başınıza gelir .

Dim dik durun. Kimseye konuşacak fırsat vermeyecek güçte olun.

Çevreniz size iyi gelmiyor belli ki... o zaman orayı değiştirin. Sizi geliştirecek, hayata bakiş açınıza olumlu katkisi olacak insanlarin içinde yaşamaya çalışın.

Leş düşüncelere sahip dedikodudan beslenen mahalle dilberlerine hayatınızı daha fazla teslim etmeyin.

Kız çocuğu yetiştirmek kolay değil, onu böyle kötü düşüncelerle büyütmeyin. Hayat boyu Yaptığı her şey attığı her adım adınıza leke getirmeyecek emin olun..

Şu an oturup bekareti için endişe etmek o kadar yersiz ki. Daha 4 yaşında diyorsunuz
Önünde Allah nasip ederse Cook uzun ve güzel yılları olacak .
Ne yapacaksınız bu yılları sürekli bekaret konusunu düşünerek mı geçireceksiniz.
Ona bunu mu hissettireceksiniz?

Çevreniz sizi korkutuyor siz çocuğunuzu...
Yapmayın... Kimse sizin yavrunuzdan daha kıymetli değil.

Mental sağlığınız yerinde değil çok açık belli.
Kendinizi lütfen olumlu yönde tedavi edin.

Olaylara olduğu şekilde yaklaşın. Ötesini berisini bu kadar düşünmeyin... Herkes kendi düşündüğünden sorumlu.

Kötüleri değil biraz da iyileri görün.

Allah kızınıza güzel kader yazsın.

Rezzziiiiilllllllllliikkkk, konu sahibini de seni de Allah ıslah etsin o kafanızın içindeki karanlıktan kurtulup hidayete ermeyi nasip etsin inşallah. Ban yemeye değmezsiniz yoksa neler neler derdim de. Yazık sizin gibi anneler kızları olursa o kız çocuklarının imtihanı oluyor.

Minik dünyanda okuduğunu öyle yorumlamış olman, gerçeğin o olduğu anlamına gelmiyor. Burada kadınları meta haline getiren kızlık zarına da (bekareti bir erkeğe "el değmemiş" egosunu yaşatmak için ölümüne savunanlar), kocasını aldatan karaktersizlere de tepki verilir.
İsteyen bakire kalır isteyen kalmaz, isteyen 60 yaşında ilk kez sevişir isteyen 18. Önce haddinizi bileceksiniz. Kendi çarpık düşüncelerinizi bir temele oturtmak için apır sapır konuşmayacaksınız. Yoksa böyle tepki toplarsınız.
Yeter kadınların kadın görünümlü erkek zorbalardan ve erkek yobazlardan çektiği.

Önceki konunuzda da biri sizi gözetlediği halde adınızın çıkmasından endişelenmişsiniz. Burada da kötü bir kaza geçirmiş ve henüz 4 yaşında olan çocuğunuzun kızlık zarından endişe duyuyorsunuz.
İnsanların ne düşüneceğini kızınızın ve kendinizin sağlığından, can güvenliğinden daha çok önemsiyor gibi davranıyorsunuz.
Sizi bu şekilde takıntılı düşüncelerle sürükleyen çevrenizden uzaklaşın. Gerekirse şehir değiştirin. Toplumun büyük bir kesiminde hâlâ böyle tabular fazlasıyla var ama bu seviyeye geldiyseniz ya aileniz size psikolojik olarak çok zarar vermiş ya da çok bağnaz bir çevrede yaşıyorsunuz.
Sadece siz olduğunuz için değer göreceğiniz insanların arasına girin ve lütfen kızınızı da öyle yetiştirin. Yoksa ileride sizden her şeyini gizler. Hatta annem kızar adım çıkar diye kendisine musallat olan biri olsa yardım bile isteyemez. Mental sağlığı da ciddi zarar görür.
Görüyoruz duyuyoruz her gün böyle şeyleri, hatta bizzat yaşıyoruz. Felaket tellallığı değil bu söylediklerim.

Lisede mastürbasyonla alakalı bir durumdan ötürü doktora gittim tabi gittiğimde reşit olmuştum. Doktora da sordum o da reşit olmayana adli olaylar olursa bakılır zaten reşit olmayan kişinin birliktelik yaşaması suç o başka sorunları da beraberinde getirir diye yanıtlamıştı. 4 yaşındaki çocuğa hiçbir doktor zar kontrol muayenesi yapmaz, annenin de arkasından bir güzel konuşur.

Cocugunuzun cani sag olsunda gerisi onemli degil kaza bu sonucta insanlar uzvunu kaybediyor kazalarda.bunu takipta uzulmeyin.olsada onemi yok.cocugunuzun cani onemli.

Sizde sacmalamayin isterseniz. Bana aldatan kadina burda "birsey olmaz" diyen bir üye bulun. Sizin düsündügünüz gibi de herkesin kizi 13 yasinda yatmiyor.
Peki bundan sana ne
Seni rahatsız eden ne
Ayrıca kimsenin cocugu 13 yaşında bunu yapmıyor ama sana ne

Yazık bu kadının da kızı var.

O kızı nasıl büyütecek Allah bilir.

Velev ki aklına gelen oldu napcan 4 yaşındaki bebenin zarını mı diktircen?

Hayır sen de sevişmiş bir kadınsın ki çocuğun olmuş. Kardeşim o yer öyle kolay kolay olmuyor öyle.

Varoşlar çerçöpler evlenince çocukları olunca böyle oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…