Kızlık zarı bozulmuş mu diye kontrol ettiricek misiniz?4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
adli tipa gerek yok, bir cocuk doktoruna goturun, onlar anlarlar.4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Ne hale geldik be gerçekten.4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Hayır hanımefendi onlar da anlayamazlar, anlasalar dahi bilgi veremezler, suçtur. Bu sebeple adli tıbba yönlendirmişler.adli tipa gerek yok, bir cocuk doktoruna goturun, onlar anlarlar.
Kızınızın vücuduna sivri bir yer çarpıyor, yırtık meydana geliyor, kanaması var, dert ettiğiniz şey hymen i mi yani? Şu korkunç zihniyetlerinize el kadar bebeleri alet etmediğiniz kalmıştı. Size şu an neler demek istiyorum biliyor musunuz; ama sizin yüzünüzden ban yemeye niyetim yok.4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Butun konulari oyle, acip kayiplara karisiyor.Ay bı cevap vereydi öncekorkudan bişey de yazmicak simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?