4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Cocugun cani nasil yanmıştır kiyamam...
Ama annesinin düşündüğüne bakin!
Zihniyetiniz batsın...
ya sen ne diyorsun, ben 26 yaşındaydım, iş yerindeyken düştüm. Pübik kemiğimin üzerine düştüm, sert bir cisme denk geldi. Sonra eve geldiğimde vulvam şişmeye başladı, tuvalete çıkamadım. Beni doktora götürdüler, ilk sordukları şey kızlığına bir şey olmuş mu? Doktorun da ilk baktığı yer kızlık zarımdı. Gece hastanede yatırdılar, vulvam davul gibi şişti, kavun kadar oldu, ağrıdan uyuyamadım, o kısmı kimsenin umurunda değil, kızlık sağlam çıktı onu anlatıyorlar.

Kişi kendinden bilir işi

Önemli olan bu mu gercekten ? Kızlıgi saglamsa cocugun canı yansa da sorun yok öyle mi ? Anneannem geçen senelerde bir tugla parçasınin üzerine düsmüştü tam vajinal bölgesine gelmiş kanamasi olmuş cok ağrıları olmustu 70 yasindakadin cocuk gibi aglamıştı bence bunu düşünün bosverin zar safsatalarını zar diye bir şey yok zaten

Yavrum benim ya. Ömrü böyle bir anneyle geçecek. Lanet olsun lanett

Aklıma sürekli orospular, s*k delileri, g*tunuzu verin diye daha 5 yasimdan beri bize küfürler eden annem geldi.

Öyle bir anne olmak istemiyorsanız derhal tedavi olun. Ne alakasi var demeyin oda kizlik zarını hayatimizdan çok onemserdi.

Ya Allah aşkına şu an kızınızın derdine düşün ne o zar falan yahu. Bazı insanlar anne baba olmamalılar. Yavrucak ne haldedir 4 yaşında be daha. Az biraz aklınızı kullanın

Ay yazık ya cocuk nasıl agrısı varmı hala.boyle vajnal tahrişlerde idrar iyileştiriyor diye biliyorum kesik mesik yoksa cabucak gecer acısı inşallah yazık ya uzuldum cocuga. Boyle birde survivurda Merve aydın vardı ya kutuge cok sert dusuyor o bölgeyi carpıyor o an ben oturdugum yerden acı cekmiştim inşalah cabucak toparlar. Diger konuyuda bu kadar umursamayın lutfenn en hızlı nasıl iyileşir onu dusunun

Cinsel tacize uğramış olabilir diye kontrol ediliyor ki edilmelide adli tıp sadece cinayete bakmıyor
Nasıl yani asıl konu bumu oha o detaylara hiç bakmadım valla sımdı daha cok uzuldum ya inşallah oyle bir durum değildir gercekten havuz meselesidir ama belki görevliler aileden suphe edip havuz degilde baska meseleyse diye adli tıpa yönlendirmiş olabilir bilemedim ve daha uzgunum sımdı

Var birşey bakirelik havuzda nasıl bozulsun ayol yalan belliki birşey var kesinlikle alınmalı o çocuk o aileden

Öff yeter be bıktık artık sizin gibilerden. Bir bitmediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…