ya sen ne diyorsun, ben 26 yaşındaydım, iş yerindeyken düştüm. Pübik kemiğimin üzerine düştüm, sert bir cisme denk geldi. Sonra eve geldiğimde vulvam şişmeye başladı, tuvalete çıkamadım. Beni doktora götürdüler, ilk sordukları şey kızlığına bir şey olmuş mu? Doktorun da ilk baktığı yer kızlık zarımdı. Gece hastanede yatırdılar, vulvam davul gibi şişti, kavun kadar oldu, ağrıdan uyuyamadım, o kısmı kimsenin umurunda değil, kızlık sağlam çıktı onu anlatıyorlar.Cocugun cani nasil yanmıştır kiyamam...
Ama annesinin düşündüğüne bakin!
Zihniyetiniz batsın...
Kişi kendinden bilir işiYa gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Siz kızınıza ne yaptınız bir onu söyleyin bakalım ben pek inanmadım bu kazaya sizi şikayet etmeliyiz aslında.Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
Cinsel tacize uğramış olabilir diye kontrol ediliyor ki edilmelide adli tıp sadece cinayete bakmıyorÇocuk öldü mü, bıçaklandı mı? Neden adli tıbba götürülüyormuş ?
Ya Allah aşkına şu an kızınızın derdine düşün ne o zar falan yahu. Bazı insanlar anne baba olmamalılar. Yavrucak ne haldedir 4 yaşında be daha. Az biraz aklınızı kullanın4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Nasıl yani asıl konu bumuCinsel tacize uğramış olabilir diye kontrol ediliyor ki edilmelide adli tıp sadece cinayete bakmıyor
Anan sana başka bisey yapmış belliki bide ne yaptınz diye soruyor bokkkyeeSiz kızınıza ne yaptınız bir onu söyleyin bakalım ben pek inanmadım bu kazaya sizi şikayet etmeliyiz aslında.
Anan sana başka bisey yapmış belliki bide ne yaptınz diye soruyor bokkkyee
Var birşey bakirelik havuzda nasıl bozulsun ayol yalan belliki birşey var kesinlikle alınmalı o çocuk o ailedenNasıl yani asıl konu bumuoha o detaylara hiç bakmadım valla sımdı daha cok uzuldum ya inşallah oyle bir durum değildir gercekten havuz meselesidir ama belki görevliler aileden suphe edip havuz degilde baska meseleyse diye adli tıpa yönlendirmiş olabilir bilemedim ve daha uzgunum sımdı
Iyyyyyyyyy allah seni ıslah etsinAnan sana başka bisey yapmış belliki bide ne yaptınz diye soruyor bokkkyee
Cono çingenesi adetaAnan sana başka bisey yapmış belliki bide ne yaptınz diye soruyor bokkkyee
Öff yeter be bıktık artık sizin gibilerden. Bir bitmediniz.Ya gerçekten buradaki kadınlar neden böyle. Kadın kocamı aldatım dese bişey olmaz dersiniz. Ama kadın kızlık zarını sordu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Kızlık zarı bazıları için önemli. Herkesin kızları 13 yaşında yatmıyor
Bu zihniyete bu üslup yakışırdı zaten. Hiç şaşırtmadı. Dilerim kızın tez vakitte kurtulur senin gibi birinden. Aslında var ya senin nefes alman bile dünyaya yük!!Anan sana başka bisey yapmış belliki bide ne yaptınz diye soruyor bokkkyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?