4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Çocuk hastanelik olmuş sizin derdiniz ZAR. Töbe estağfurullah

Koca bulamaz ilerde, mal gibi alıp satanı olmaz

Diyelim ki bozuldu. Bu ne üzgünlük ya ?

Çocuğun umru ne ya, endişelerinizle o da bir şey zannedecek. Lütfen içinizde yaşayın tüm stresi. Benim çok sacma sapan bir arkadaşım vardı,küçükken bisikletten düşmüş, kan gelmis. Annesi böyle paniklere gark olmuş sizin gibi. Kızınin sevgilisiyle tanistiktan sonra çocuğa söylemiş "kızımın başına böyle böyle bir şey geldi, ileride sorun olursa bundan" diye.
Kız da bundan hiç utanmamis, sinirlenmemis dünyanın en doğal şeyi gibi bize anlattı.

Koca bulamaz ilerde, mal gibi alıp satanı olmaz
Zarsız doğsa ne olur access ya?
30 yaşındayım, çocuğum yok. Olursa da dua ediyorum ki bir engeli, hastalığı olmasın, sağlıklı olsun yeter. Kendim için değil, evladımın acı çekmesini, bana ya da başkasına bağlı olarak yaşamak zorunda olmasını istemediğimden. Sağlıklı bir bebek o kadar mucize bir şey ki aslında. Niye anlamıyorlar bunu ya? İçinden bir insan çıkarıyorsun be kadın, sağlıklıysa şükret geç. Başına kaza gelmiş, yırtık diyor doktorlar, bebeğin canı acıyor. Hala zar diyor.
Zarmış! Hay zarınız batsın e mi?

Nerde yirtilma varmis?

Benim kizimin ic camasirinda bi kez kan gordum.. dunya basima gecti o an..yani birak kizlik zarini dusunmeyi.. ama biri birsey yapmis olabilir mi diye dusundum hemen..eger oyle birsey olmussa ne hissettigini vs. Bu cocuk anaokula gidiyor kosuyor egleniyor.. oynarken mi acaba dedim.. dr a goturdum tabii ama zar icin filan degil enfeksyondan filanda olabilirmis o yuzden, ondanda korktum. Cok sukur korkulacak birsey yoktu.

Sen dr a gotur ama kizlik zari icin degil, bi yerinde hasar var mi diye Allah korusun belki bi tedavi filan gerekir.

Yok artık cidden yok artık
kizlik zari muayenesi genc kizlarda tabi ki travmatik ve yapilmamasi gereken bir sey. ama kucuk bir cocugunki zaten disaridan bakinca anlasilabilir. zaten konu sahibi vulva ile vajeni karistirdi muhtemelen. ayrica ailenin cevresi nasil bilmiyoruz ve endiselenmis olabilir. siz buradan linc edince kadin aydinlanma mi yasayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…