Tabi ona gore de altin isteyecek di mi (bunu da bu sitede ogrendim benBakire olarak evlenip, gelinliğine kırmızı kurdele takacak Woman Hanım. Az şey mi bu? Bekaretten daha önemli ne var hayatta? Siz de yani...
Mesajım ironi içermektedir.
Ay benden hiç kan man gelmedi, zaten ilk ilişkimi evlenmeden önce yaşamıştım ama soracak zavallilikta adamı da zaten hayatima almazdım. Maalesef sene olmuş 2022, millet hala 70 sene geriden geliyo. Ahlak hala bacak arasında.Zarsız doğsa ne olur access ya?
30 yaşındayım, çocuğum yok. Olursa da dua ediyorum ki bir engeli, hastalığı olmasın, sağlıklı olsun yeter. Kendim için değil, evladımın acı çekmesini, bana ya da başkasına bağlı olarak yaşamak zorunda olmasını istemediğimden. Sağlıklı bir bebek o kadar mucize bir şey ki aslında. Niye anlamıyorlar bunu ya? İçinden bir insan çıkarıyorsun be kadın, sağlıklıysa şükret geç. Başına kaza gelmiş, yırtık diyor doktorlar, bebeğin canı acıyor. Hala zar diyor.
Zarmış! Hay zarınız batsın e mi?
Mutluluğu, eşten görülen değeri zara endeksliyorlar maalesef.Tabi ona gore de altin isteyecek di mi (bunu da bu sitede ogrendim ben)
Herkesten kan gelecek diye bir şey yok ya. Yine bu tarz bir konuda bir sürü kadın yazdı, kan gelmedi diye.Ay benden hiç kan man gelmedi, zaten ilk ilişkimi evlenmeden önce yaşamıştım ama soracak zavallilikta adamı da zaten hayatima almazdım. Maalesef sene olmuş 2022, millet hala 70 sene geriden geliyo. Ahlak hala bacak arasında.
Kapanmasa nolur yaKızınız iyi mi peki şimdi?
Zara birşey olduysa bile, kapanır gider, daha bebek o.
Dert bu olmamalı!
Acımıştır çok.Bir yerine birşey olmamıştır inşallah Enfeksiyon falan kapmasın,ne bileyim başka bir sıkıntı çıkmasın, onu düşünün siz.
Ne.diyon arkadaşım sen yakizlik zari muayenesi genc kizlarda tabi ki travmatik ve yapilmamasi gereken bir sey. ama kucuk bir cocugunki zaten disaridan bakinca anlasilabilir. zaten konu sahibi vulva ile vajeni karistirdi muhtemelen. ayrica ailenin cevresi nasil bilmiyoruz ve endiselenmis olabilir. siz buradan linc edince kadin aydinlanma mi yasayacak.
Hiçbir şey.Kapanmasa nolur ya
Kocası kız çıkmadı diye atarsa kapıya görürsün, çünkü bu tipler için koca tarafindan dovulmek, sokaga atılmak bakire değilsen hak edilen biseyNe.diyon arkadaşım sen ya
Bu kadın aydınlama filan yaşıyamaz zaten düşüncesine baksana cocugu sağlığı değil de zara takmış
Aile yapısı o bu bilemem
Bunun da aile yapısıyla ilgisi yok kendi yapısıyla ilgisi var 4 yaşında kız çocuğunu aile yapısı olsa ne olur olmasa ne.olur sanki genç.kizda sürtundü gitti kızlık diyor 4 yaşında coxuk ya çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?