4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Kızınız iyi mi peki şimdi?
Zara birşey olduysa bile, kapanır gider, daha bebek o.
Dert bu olmamalı!
Acımıştır çok.Bir yerine birşey olmamıştır inşallah Enfeksiyon falan kapmasın,ne bileyim başka bir sıkıntı çıkmasın, onu düşünün siz.

Ay benden hiç kan man gelmedi, zaten ilk ilişkimi evlenmeden önce yaşamıştım ama soracak zavallilikta adamı da zaten hayatima almazdım. Maalesef sene olmuş 2022, millet hala 70 sene geriden geliyo. Ahlak hala bacak arasında.

Tabi ona gore de altin isteyecek di mi (bunu da bu sitede ogrendim ben )
Mutluluğu, eşten görülen değeri zara endeksliyorlar maalesef.
Bakire yani tertemiz evlenip üç çocuklu haliyle yıllar boyu eşi tarafından zerre sevilmeyen hanım ablamız denklemin neden tutmadığını sorgulayıp öfkelenmişti buralarda bir ara.
Keşke kadınlar olarak bir vajinadan ibaret olmadığımızı bir anlasak...

Herkesten kan gelecek diye bir şey yok ya. Yine bu tarz bir konuda bir sürü kadın yazdı, kan gelmedi diye.
Bu kadınlar geri kafalı pis adamlarla evlenselerdi ilk gece katliam çıkarmış herhalde. Duruma baksanıza...

Umarım trolldür bu burada kalsın ve kızlık zarı ne ki yırtılsa ne başka sağlık durumu var mı ona bakın siz
Dar görüşlü insanlar da anne baba olmasın mümkünse

Eklentiler

• B5F7CFB5-1EBB-4DF5-97BD-B00026973A93.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 150
Kapanmasa nolur ya

Ne.diyon arkadaşım sen ya
Bu kadın aydınlama filan yaşıyamaz zaten düşüncesine baksana cocugu sağlığı değil de zara takmış
Aile yapısı o bu bilemem
Bunun da aile yapısıyla ilgisi yok kendi yapısıyla ilgisi var 4 yaşında kız çocuğunu aile yapısı olsa ne olur olmasa ne.olur sanki genç.kizda sürtundü gitti kızlık diyor 4 yaşında coxuk ya çocuk

Bir annenin buna takılması yavrun sağ olması daha önemli zar ne ya kızlık zarı boş işler

Kapanmasa nolur ya
Hiçbir şey.
Dert edilecek şey değil. Anası dert etmiş tenezzül edip cevap da vermiyor. Cahilin biri için bu kadar sinirlenmeyin.
Nesini beğenmediniz mesajımın?
Ben de sizden farklı düşünmüyorum benzer şeyler yazmışım okuduysanız.
Oraya birşey olduysa bile kapanacaktır onu mu takmış kafasına, kapanmasa da olur elbet zaten ne işe yarıyor bilmem herhangi bir fiziksel yararı var mı tıbbi bilgim yok.
Bir tek bekaret mi, bilgim yok mesela.
Var mı sahiden başka bir işlevi?

Kocası kız çıkmadı diye atarsa kapıya görürsün, çünkü bu tipler için koca tarafindan dovulmek, sokaga atılmak bakire değilsen hak edilen bisey

Çocuk demirlere düşmüş kanaması var sen zar mi düşünüyorsun?? Merak etme yirmi yıl sonra senin kafandan kalmayacak inşallah . Kızın belki okur kendini kurtarir. Hadi zarı yırtılmadi esnek çıktı o zaman ne olacak ? Sizin kız çocuğunu diri diri gömen zihniyetten farkıniz ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…