Arkadaşlar ciddi anlamda fikirlere ihtiyacım var.
13 aylık sevgilim var işi gereği 3 yıl daha Diyarbakır da bense İstanbul'dayım. Her ay o geliyor arada da ben onun yanına gitmeye çalışıyorum. Ruh eşim dediğim insan birbirimizden ayrılırken bile benden daha çok ağlıyor birkaç gün toparlayamıyor arkadaşlarının eşleri sen bu çocuğa ne yapıyorsun sürekli senin adın geçiyor diyor. Ben onu çok özlediğim için ve artık bu duruma dayanamadığım için söz yada nişan olsun istedim o da beni çok sevdiğini ama 3-4 yıl evliliği düşünmediğini özellikle de Diyarbakır bitmeden bunun olamayacağını söylüyor. Halamın dolduruşuna gelerek ya nişan olacak yada devam etmek istemiyorum dedim her şey karıştı ağlama krizine girmiş ve hastaneye kaldırılmış babam da o gün ona yakın bir yerdeydi görmeye gitti İstanbul'a geldiğinde kızım sen ne karar verirsen ben saygı duyarım ama çok seviyor belli dedi. 4 yıl bekledim diyelim o zaman 27 yaşında olacağım o yaşa kadar gelip sonra boşuna uğraşmış olmaktan da korkuyorum sizce ne yapmalıyım.
bence de sonun da boşu boşuna beklemek var. ama bence siz gercekten sevseniz ve güvenseniz değil 4,14 yılda beklersiniz.
yorum yapmadan önce bişey sormak istiyorum,sen Diyarbakıra gelin gitmeye hazır mısın??
onunla evlendikten sonra sadece Diyarbakır'a değil Türkiye'nin her yerine gitme ihtimalim var onunla her yere gitmeye razıyım
e o da bunu biliyorsa engel ney??
"Seni kötü bir eve gelin getirmek istemiyorum" falan mı diyo??
birlikte güzelleştirebilirsiniz sonuçta,dağ başı bile olsa.Herşey kusursuz,herşey dört dörtlük olmaz hiçbir zaman...
bahaneleri ne ki??Cidden çok merak ettim
Arkadaşlar ciddi anlamda fikirlere ihtiyacım var.
13 aylık sevgilim var işi gereği 3 yıl daha Diyarbakır da bense İstanbul'dayım. Her ay o geliyor arada da ben onun yanına gitmeye çalışıyorum. Ruh eşim dediğim insan birbirimizden ayrılırken bile benden daha çok ağlıyor birkaç gün toparlayamıyor arkadaşlarının eşleri sen bu çocuğa ne yapıyorsun sürekli senin adın geçiyor diyor. Ben onu çok özlediğim için ve artık bu duruma dayanamadığım için söz yada nişan olsun istedim o da beni çok sevdiğini ama 3-4 yıl evliliği düşünmediğini özellikle de Diyarbakır bitmeden bunun olamayacağını söylüyor. Halamın dolduruşuna gelerek ya nişan olacak yada devam etmek istemiyorum dedim her şey karıştı ağlama krizine girmiş ve hastaneye kaldırılmış babam da o gün ona yakın bir yerdeydi görmeye gitti İstanbul'a geldiğinde kızım sen ne karar verirsen ben saygı duyarım ama çok seviyor belli dedi. 4 yıl bekledim diyelim o zaman 27 yaşında olacağım o yaşa kadar gelip sonra boşuna uğraşmış olmaktan da korkuyorum sizce ne yapmalıyım.
bu durum ne evliliğe engel,ne de olası bir ayrılığa savunma duvarı...dolayısıyla siz karar verip istedikten sonra bunlar birer detaydan ibaret sadece..
büyük ihtimalle ordu mensubu yada polis erkek arkadaşınız,evet koşulları sivil memurlar ile kıyaslanamayacak kadar zor,hali hazırda bu zorlukları yaşayan bir asker eşiyim.
ama dediğim gibi aşılamayacak kadar zor değil ,hele ki birbirini gerçekten seven 2 insan için...aksine dilediğiniz zaman nişanlanıp evlenebilirsiniz de,sonuçta bu meslek emekliliğe kadar bu koşulları ve hayatı size sunacak.bu 2.şark görev yerimiz ve kızımla batıda yalnız yaşıyorum,eşim ise van'da ,dağda bir karakolunda görevli ve bunun 3.var daha yaşayacağımız..anlayacağınız bir evlilik adımı yada yada parmağınızdaki simgesi,çok birşey değiştirmiyor,evlenince de aynı batıda berabersiniz ama doğuların %70 inde ayrı yaşayacaksınız..
Sen çalışıyormusun ?
Nişan da olur evlilikte olur.İki taraf istedikten sonra ki babanız gayet makul bir şekilde kararı size bırakmış.Nişanlınızın psikolojik bir sorunu mu var ?Bu kadar duygusal ve zayıf olması sadece çok aşık olmasından kaynaklanmıyor gibi geldi bana.
Korkuları var galiba kendince.Konuşup anlatmasını iste.
Maddi durumlar mı yetersiz ?
Diyarbakır da yaşamak konusunda sıkıntıları mı var ?
Bunları seninle paylaşmalı.Tabi haklı olarak daha sık ve rahat görüşebilmek için nişan ya da evlilik olmalı.27 yaş çok geç bir yaş değil ama evlilik için erkek arkadaşının öne sürdüğü sebebi ben pek geçerli göremiyorum.
Evlilik karşılıklı alınabilecek bir karar, ne senin onu evliliğe ya da söze,nişana zorlamaya hakkın var ne onun sana beni 4 yıl bekle deme hakkı var. Evlenmek istiyorsan bu adamı beklemeyeceksin elbette, ama yok ben onunla evlenmek istiyorum dersen; o da isteyene kadar bekleyeceksin mecbur. Başka yapacak bir şey yok. 4 yıl sonra evlenebilirsin de, 4 yılın boşa gitmiş olabilir de. Yaşamadan bilemezsin. Düğüne 1 ay kala nişanı atan var. 4 yıl için ohooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?