4 yıl sevdim gtti baskasiyla evlendi bana akil verin nolursunuz cikmazdayim.

hiç birşey anlamadım 14 yaşında 35 yaşındaki adamla nişanlımdan başka

Bana şaka yapıyorum de.
Anneannen ve deden seni 35 yaşında bir adam nişanlarken ailen ne yapıyordu kuzum?
Ayrıca "seni almazsam adam değilim" demiş, seni almadığına göre demek ki adam değilmiş.
Böyle konularda verebileceğim tek tavsiye zaman canım.
Başka ne yapabilirsin ki? Gidip karısıyla mı konuşacaksın? Adamın metresi mi olacaksın?
Hayatına bak, yalnız nasıl bir ailedesin sen öyle biraz açsana?

kıyamam sana, soyu kuruyasıca herif, üzülme arkadaşım kimsenin ettiği yanına kalmaz, en yakın akrabalarımdan biri yaşadı böyle bi durumu, kızı ifal etti kürtaj ettirdi sonra başka bi kadınla evlendi tam 5 sene çocukları olmadı tüp bebeğe milyarlar harcadılar sonunda 4üz oldu 2si alındı 2si kaldı, 1i öldü, 1ini zar zor yaşattılar...

Benmde kafam karisti. Anlatim bozuklugu var. Nolmus

evet hemde fena halde başlık ayrı telden çalıyo içerik ayrı telden

ama anladığım kadarıyla bu kız küçük yaşında bir adamla nişanlanmış,sonra sevdiği bir adam varmış onunla ilişki yaşamış

ama adam bunu almayıp başkasıyla evlenmiş

Ne diyecektiki seni almam laf olsun diye birlikteyim diyecek hali yokya elbette seni almazsam adam degilom diyecek.. bi ark vardi o cocuk seni kullaniyo ayril ayril diye diye dilimde tuy bitti yok ayrilmam beni seviyo Allah sahidim olsunki seninle evlenecez dedi bana diyo.. cok sacma bunlar yahu tabiki onlar ayrildilarda sizin gibi. Kuru lafa nasil inaniyosunuz hayret ediyorum velevki inandiniz velevki dogru soyluyo karsi taraf, ee ne olmus beni alacak diye onunla yatmam hak mi oluyo yani? Bi seyler yasicaksam beni alsin almasin diye degil istedigim icin yasarim aizde oyle yapin daha cok gencsiniz bunlarin hepsi unutulucak..

Simdi kac yasinda acaba? Merak ettim.. Boyle adamlar yüzünden kimseye guven kalmiyor. Adam degilmis zaten kendi de soylemis :) kendini biliyo

14 yasinda nisanlanmak mi yuh diyorum dedenle nenene.

Hikayenin sonunda ne oldu, daha 18 yasinda olman lazim yazdiklarina gore. Erken degil mi bi adama baglanmak icin...?

eee adam değil demek ki , kendi demiş...
Bırak kimle evlenirse evlensin

Olmuşla ölmüşe çare yok adam evlenmiş işte yapacak bişey kalmamış sende kendi yoluna bak.

14 yaşında mı nişan mı ? hı ?
Ya sen çok yanlış gelmişsin ya ben .

Konu sahibesinden tık yok konuyu okuyor ama cevap vermiyor neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…