21 yasindaym14 yasinda nisanlanmak miyuh diyorum dedenle nenene.
Hikayenin sonunda ne oldu, daha 18 yasinda olman lazim yazdiklarina gore. Erken degil mi bi adama baglanmak icin...?
Dha ozet gectim teferruatlar var bunalima girdim vs kendmi yni topladm ama hala cikmazdaym kendme bi yol cizemyiorumTövbe bismillah parasını veririm diktirirsin mi dedi bu ne iğrençlik böyle
Eksik oldu cnm k.bkmayn yanlslkla kayt ettim elm degdiArkasi yarinmi konunun devami? Konu sahibi cevap yazsan yardimci olmaya calisiyor bunca insan sana.
Dha ozet gectim teferruatlar var bunalima girdim vs kendmi yni topladm ama hala cikmazdaym kendme bi yol cizemyiorum
8 keremi okudun ben bi kez okudum zor dayandım8 kere okudum ama tık yok. 35 yaşında adamla nişanlıyken bununla tanışmış. Sonra nişan atmış. Miçimiçi yapmış, çocuk da başkasıylan evlenmiş galiba. Zorlaya zorlaya bu kadar anlayabildim.
Haklsn ama insan ynede ister istemez dusunuyoAllah korumuş bence seni o iğrenç adamdan. O mahlukatla evlenseydin çok daha mutsuz olurdun bence çünkü adamda vicdan yok bana kalırsa. Kızlık konusuna gelince de giden gitti artık üzülmenin anlamı yok. Kimseyle evlenemem diyede düşünme illa karşına beyni zarla kaplamış erkek çıkacak diye bişey yok.
Yanlislik oldu arkdslr elm degdi yanlslkla eksk gtri ama tamamladm yaziyi8 keremi okudun ben bi kez okudum zor dayandım
Amiiinnn tek bedduam cektrdgni ceksin evladnda bulmasin o sabinin sucu yok ama rabbm ona ole bi aci gostersn ki gozunun onune bna yaptklari gelsin bna yasatmadgi kalmadi dovdu hastanelik etti ama sirf kizlgmi aldgi icin katlandm serefsz hepsni ayrlmam icin baskasyla evlenecgi icin yapmiskıyamam sana, soyu kuruyasıca herif, üzülme arkadaşım kimsenin ettiği yanına kalmaz, en yakın akrabalarımdan biri yaşadı böyle bi durumu, kızı ifal etti kürtaj ettirdi sonra başka bi kadınla evlendi tam 5 sene çocukları olmadı tüp bebeğe milyarlar harcadılar sonunda 4üz oldu 2si alındı 2si kaldı, 1i öldü, 1ini zar zor yaşattılar...
Dha ozet gectim teferruatlar var bunalima girdim vs kendmi yni topladm ama hala cikmazdaym kendme bi yol cizemyiorum
Bole biseyi anlatamam ki yasadgm sehr kcuk biyer herkes herkesi tanir bu memlekette kendmi topladm kmseye derdmi anlatamadm nsl anlatilir ki ama hergun allahin hergunu bnu dusunuyorum kendme nsl bi yol cizecegm diyepsikoloğa git en iyisi tek başına atlatamazsın bu süreçte yanlış kararlar alabilirsin.
Haklsn ama sevmek biryle evlnmk derken genel olrk knstm okulumu disardan btryorum o serefsz yuzune okulumu bile brakmstm ama insan elbet dusunuyo iste o yuzdn ddm svmk evlnmk die yanls anlama cnm kendmi topladm dimdik ayakta hayata dvm edyrm kmseyede gvenmyrm ama gecmisimide yok gbi goremiyorum ki bnu basaramyrm o yuzdende bi yol kat edemyrm sanrmHiç bi erkeğe yada kadına hic birsey söylemiyor yolunuza daha dik duruşlu daha kendinden emin devam ediyorsunuz. Okuyun geleceginizi kurtarın, hala yeni biri sevmekten evlilikten bahsediyorsunuz hayat bu iki şeyden ibaret degil. Kendinizi toplayın önce ki gelen sizi ezemesin kim olduğunuzu bilsin. Her günahı her özeli bi kişiyle paylaşmak zorunda degilsiniz zaten bu yüzden kaybediyor kaybedenler. Sır sizin ve Allahın arasında kalır mahşere kadar. Buna dikkat edin derim, çünki kimse masum degil vicdan mı onun bu işle alakası yok. Erkek milletinin vicdanına minnet etmektense vicdansizligi tercih ederim. Gün gelir kafana taş olarak dönmeyi versin. Silin bu gecmisi ve yaşamadiniz sayın biraz gercekcii olalım hayat artık bize o eski insanları vermiyor.
Mrb kizlar lutfen bana yardmci olun 4 yil sevdim kor kutuk asiktim tanstgmda yasim 15 ti 14 yasmda buyk babam ve anannemn zoruyle 35 yasindaki adamla nisanlanmstm nese bi muddet snra nisan attm mlletn lafndan vs piskolojm alt usttu karsima4 yil asik oldgm insan ckti ilk sevdgm insanda oydu herneyse aradan 3 yil gecti aramzda bseler oldu bi anda oldu ama ve bana soz verdi seni almazsam adam deglm diye nese oyaladi baya bni tmm gndrcm ddi 1 hafta snra kvga etti terk etti bni ben napcm gelecgmi aldn ddgmdede parasni verrm diktirirsin ddi ve baskasyla nisanlandi smdi evli bi kizi olmus diicem su ki bnm gelcgmi aldi bn smdi kendme ne bi sevgli yapablyrm nede evlilk adina
bi adm atablyrm sevdgm bi insan olsa bnu
anlatsam sevgsi menfaate donusur diye
korkuyorum diktrip evlensem bi omur vijdanm rht olmyck nsl bi omur bas koydugum insani bi yalanla yasarm ki napcmi aastm akil verin nolur.
Canim bnm tlfn biraz uyuzda tuslara elim degiyo okulumu lisedeyken o gerizekali istedi diye braktm ama acik liseden dvm edyrm onaHarfleri yutmadan yazarmisin lutfen.okurken yoruluyoruz.burda harf sinirlamasi yok.daha cok sms gitmiycek.:)))
Konuya gelince.cok sasirdim nisan olayina.erkek arkadasinda adam degilmis bu kadar.cok cahil, cevrende,sende yanlis anlama ama.okul durumun ne.okumuyosan lutfen universiteye basla bu cahil ortamdan kurtul.gerisi corap sokugu gibi gelir.
Kaç yaşında o adam olacaktıZipzip gelmeden ben sorayim su anda yasin kaç?
Ona harcnck tek bi kufur bile israf cnm ama tahmin edeblyorum soylemek istediklerniGercekten adam degilmis ..
Parasini vereyim diktir diyenden ne bekliyosunki ...
Icimden neler geciyor suan o adamakarsi malesef yazaniyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?