4 yıl sevdim gtti baskasiyla evlendi bana akil verin nolursunuz cikmazdayim.

Tövbe bismillah parasını veririm diktirirsin mi dedi bu ne iğrençlik böyle

Allah korumuş bence seni o iğrenç adamdan. O mahlukatla evlenseydin çok daha mutsuz olurdun bence çünkü adamda vicdan yok bana kalırsa. Kızlık konusuna gelince de giden gitti artık üzülmenin anlamı yok. Kimseyle evlenemem diyede düşünme illa karşına beyni zarla kaplamış erkek çıkacak diye bişey yok.

Dha ozet gectim teferruatlar var bunalima girdim vs kendmi yni topladm ama hala cikmazdaym kendme bi yol cizemyiorum

psikoloğa git en iyisi tek başına atlatamazsın bu süreçte yanlış kararlar alabilirsin.

8 kere okudum ama tık yok. 35 yaşında adamla nişanlıyken bununla tanışmış. Sonra nişan atmış. Miçimiçi yapmış, çocuk da başkasıylan evlenmiş galiba. Zorlaya zorlaya bu kadar anlayabildim.
8 keremi okudun ben bi kez okudum zor dayandım

Haklsn ama insan ynede ister istemez dusunuyo

Amiiinnn tek bedduam cektrdgni ceksin evladnda bulmasin o sabinin sucu yok ama rabbm ona ole bi aci gostersn ki gozunun onune bna yaptklari gelsin bna yasatmadgi kalmadi dovdu hastanelik etti ama sirf kizlgmi aldgi icin katlandm serefsz hepsni ayrlmam icin baskasyla evlenecgi icin yapmis

Dha ozet gectim teferruatlar var bunalima girdim vs kendmi yni topladm ama hala cikmazdaym kendme bi yol cizemyiorum

Harfleri yutmadan yazarmisin lutfen.okurken yoruluyoruz.burda harf sinirlamasi yok.daha cok sms gitmiycek.:)))

Konuya gelince.cok sasirdim nisan olayina.erkek arkadasinda adam degilmis bu kadar.cok cahil, cevrende,sende yanlis anlama ama.okul durumun ne.okumuyosan lutfen universiteye basla bu cahil ortamdan kurtul.gerisi corap sokugu gibi gelir.

Hiç bi erkeğe yada kadına hic birsey söylemiyor yolunuza daha dik duruşlu daha kendinden emin devam ediyorsunuz. Okuyun geleceginizi kurtarın, hala yeni biri sevmekten evlilikten bahsediyorsunuz hayat bu iki şeyden ibaret degil. Kendinizi toplayın önce ki gelen sizi ezemesin kim olduğunuzu bilsin. Her günahı her özeli bi kişiyle paylaşmak zorunda degilsiniz zaten bu yüzden kaybediyor kaybedenler. Sır sizin ve Allahın arasında kalır mahşere kadar. Buna dikkat edin derim, çünki kimse masum degil vicdan mı onun bu işle alakası yok. Erkek milletinin vicdanına minnet etmektense vicdansizligi tercih ederim. Gün gelir kafana taş olarak dönmeyi versin. Silin bu gecmisi ve yaşamadiniz sayın biraz gercekcii olalım hayat artık bize o eski insanları vermiyor.

psikoloğa git en iyisi tek başına atlatamazsın bu süreçte yanlış kararlar alabilirsin.
Bole biseyi anlatamam ki yasadgm sehr kcuk biyer herkes herkesi tanir bu memlekette kendmi topladm kmseye derdmi anlatamadm nsl anlatilir ki ama hergun allahin hergunu bnu dusunuyorum kendme nsl bi yol cizecegm diye

Haklsn ama sevmek biryle evlnmk derken genel olrk knstm okulumu disardan btryorum o serefsz yuzune okulumu bile brakmstm ama insan elbet dusunuyo iste o yuzdn ddm svmk evlnmk die yanls anlama cnm kendmi topladm dimdik ayakta hayata dvm edyrm kmseyede gvenmyrm ama gecmisimide yok gbi goremiyorum ki bnu basaramyrm o yuzdende bi yol kat edemyrm sanrm

Ne biçim yazı bu yaaa
Doğru dürüst yazın be kardeşim gözlerime yazık değilmi

Gercekten adam degilmis ..

Parasini vereyim diktir diyenden ne bekliyosunki ...

Icimden neler geciyor suan o adama karsi malesef yazaniyorum....

Canim bnm tlfn biraz uyuzda tuslara elim degiyo okulumu lisedeyken o gerizekali istedi diye braktm ama acik liseden dvm edyrm ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…