4 yıl sevdim gtti baskasiyla evlendi bana akil verin nolursunuz cikmazdayim.

Ediceksin. Zorundasın. Tacize ugrayanlari ama buna ragmen yürümeye çalışanları unutmayın. Ve kimseye bu sırrı vermeyin siz bile unutun. Yanlışi ha bire desmek sizi yıpratır kimseyi degil. Seçim sizin ya ömür boyu bu geçmişe takılı kalırsınız, yada gelece umutla devam edersiniz.

8 kere okudum ama tık yok. 35 yaşında adamla nişanlıyken bununla tanışmış. Sonra nişan atmış. Miçimiçi yapmış, çocuk da başkasıylan evlenmiş galiba. Zorlaya zorlaya bu kadar anlayabildim.

Ahahhaha. Konuyu tamamen bosverip sadece su micimici lafina gulmek icin mesaj atiyorum harikasiniz keyfim yerine geldi valla

Cok sagol yardmci oldugun icin cabalayacgim gecmisimi unutmak icin

Bole biseyi anlatamam ki yasadgm sehr kcuk biyer herkes herkesi tanir bu memlekette kendmi topladm kmseye derdmi anlatamadm nsl anlatilir ki ama hergun allahin hergunu bnu dusunuyorum kendme nsl bi yol cizecegm diye

Izlemen gereken tek yol derslerine kafa yorman önünde uzun yıllar var meslek edinmeye çalış okullarını bitir. Tek hedefin hayatını tek başına sürdürebileceğin bir meslek edinmek olsun. Bu sırada karşına biri de çıkarsa değerlendirirsin. Yani kafandan erkek fikrini evlilik fikrini çıkar. Hayatta herşey bu değil. Kendi paçanı kurtar. Diğeri de olursa olur kısmet..

Cok sagolun yardimci oldugnuz icin kimseye anlatamiyordum sıkıntimi rabbim gonlunuze gore versin anlatinca fikir alinca rahatladim biraz

arkadasım madem bu bakireligi bu kadar onemsiyodun neden evlenmeden ilişkiye girdin o zmn . Adamin seni alacm diye yeminler etmesinemi guvendin yazık ya

Reactions: twe
arkadasım madem bu bakireligi bu kadar onemsiyodun neden evlenmeden ilişkiye girdin o zmn . Adamin seni alacm diye yeminler etmesinemi guvendin yazık ya
İnsan kaniyo iste dunyanin merkezni o goruyosun guveniyosun yapmaz brakmaz diye emin gozle bakiyosun bide ilk ilskm yani ilk sevgm insan cahilsin heraeye kaniyosun ben istermiydim yoksa bole olsun

Yaşadığın şartların zor olduğu 15 yaşında seni nişanlamalarından belli. Ailenden yeterli saygı ve sevgi görseydin bir erkeğe bu kadar bağlanmaz, kendini bu kadar kaybetmezdin diye düşünüyorum. Ama olan olmuş, şimdi toparlanmak ve istediğin insan olmak için çaba sarf etmen gereken zaman.

Ben senin yerinde olsaydım, kendimi okula ve işe verirdim. Aşkla meşkle de hiç uğraşmazdım. İyi bir iş insana saygınlık kazandırır. Kendime ilgi gösterir, kendimi geliştirirdim. Başımdan geçenleri hiç kimseye anlatmazdım, arkadaşlarıma dahi...

Sizi gerçekten seven biri olduğunda, bunu kanıtlaması ve sizi kazanması için uğraşmasını beklemelisiniz. Asla diktirmek gibi çirkin bir şey yapmayın derim. Siz kendinize saygı duyun ki başkaları da size saygı duysun. Kendinizi eksik kusurlu hissetmeyin. Allah iyi insanlar çıkartsın karşınıza.

Amiiiinnnn rabbimde sizin gonlunuze gore versin insallah allah razi olsun oyle yapcm okulumu okuyacam en guzel yol bu yol benim icin cok sagolu n

Öncelikle geleceğiniz bir kızlık zarına bağlı değil bunu unutmayın. Lütfen kendinize hakettiğiniz değeri verin ve kapılarınızı aşka kapatmayın. Evlilikten beklentisi sadece bakire bir eş olmayan aklınıza, karakterinize ve kalbinize de bakan bir insan pekala bulabilirsiniz. Pişmanlıklarınız yada doğrularınızla yaşadıklarınızın arkasında durursanız her zaman kazanan siz olursunuz. Sizi siz olduğu için kabul eden biriyle mutlu olmanız dileğiyle...

Sagolun cok tskkr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…