- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Haklsn ama sevmek biryle evlnmk derken genel olrk knstm okulumu disardan btryorum o serefsz yuzune okulumu bile brakmstm ama insan elbet dusunuyo iste o yuzdn ddm svmk evlnmk die yanls anlama cnm kendmi topladm dimdik ayakta hayata dvm edyrm kmseyede gvenmyrm ama gecmisimide yok gbi goremiyorum ki bnu basaramyrm o yuzdende bi yol kat edemyrm sanrm
seven adam pavyondan kadın çıkartıp evleniyor, kendine eş yapıyor. siz hala 'bikiritim gitti nipicim' yapma etme.
K.bakma arkdasim telefondan zor yaziyorumNe biçim yazı bu yaaa
Doğru dürüst yazın be kardeşim gözlerime yazık değilmi
8 kere okudum ama tık yok. 35 yaşında adamla nişanlıyken bununla tanışmış. Sonra nişan atmış. Miçimiçi yapmış, çocuk da başkasıylan evlenmiş galiba. Zorlaya zorlaya bu kadar anlayabildim.
Oyle insan umarim karsima cikar arkadasimseven adam pavyondan kadın çıkartıp evleniyor, kendine eş yapıyor. siz hala 'bikiritim gitti nipicim' yapma etme.
Ona harcnck tek bi kufur bile israf cnm ama tahmin edeblyorum soylemek istediklerni
Cok sagol yardmci oldugun icin cabalayacgim gecmisimi unutmak icinEdiceksin. Zorundasın. Tacize ugrayanlari ama buna ragmen yürümeye çalışanları unutmayın. Ve kimseye bu sırrı vermeyin siz bile unutun. Yanlışi ha bire desmek sizi yıpratır kimseyi degil. Seçim sizin ya ömür boyu bu geçmişe takılı kalırsınız, yada gelece umutla devam edersiniz.
Ne gibi bisey olabilir ki mobilden giriyorum yazmasi sıkntı oluyor tuslardan dolayiBn sn yrdyrdmc olmk istrdm ama ne ddigni anlmyrm pk bnc bu knda bi pkluk vr
kıyamam sana, soyu kuruyasıca herif, üzülme arkadaşım kimsenin ettiği yanına kalmaz, en yakın akrabalarımdan biri yaşadı böyle bi durumu, kızı ifal etti kürtaj ettirdi sonra başka bi kadınla evlendi tam 5 sene çocukları olmadı tüp bebeğe milyarlar harcadılar sonunda 4üz oldu 2si alındı 2si kaldı, 1i öldü, 1ini zar zor yaşattılar...[/QUO
Bole biseyi anlatamam ki yasadgm sehr kcuk biyer herkes herkesi tanir bu memlekette kendmi topladm kmseye derdmi anlatamadm nsl anlatilir ki ama hergun allahin hergunu bnu dusunuyorum kendme nsl bi yol cizecegm diye
Ne gibi bisey olabilir ki mobilden giriyorum yazmasi sıkntı oluyor tuslardan dolayi
Bende pis bi aliskanlik harfleri yiyerek yazmakaaaa anlamış
Yavaş yaz yavrum acelemiz yok nasıl olsa
Anlamiyorsak nasıl yardım ediciz
İnsan kaniyo iste dunyanin merkezni o goruyosun guveniyosun yapmaz brakmaz diye emin gozle bakiyosun bide ilk ilskm yani ilk sevgm insan cahilsin heraeye kaniyosun ben istermiydim yoksa bole olsunarkadasım madem bu bakireligi bu kadar onemsiyodun neden evlenmeden ilişkiye girdin o zmn . Adamin seni alacm diye yeminler etmesinemi guvendin yazık ya
miçimiçi8 kere okudum ama tık yok. 35 yaşında adamla nişanlıyken bununla tanışmış. Sonra nişan atmış. Miçimiçi yapmış, çocuk da başkasıylan evlenmiş galiba. Zorlaya zorlaya bu kadar anlayabildim.
Amiiiinnnn rabbimde sizin gonlunuze gore versin insallah allah razi olsun oyle yapcm okulumu okuyacam en guzel yol bu yol benim icin cok sagolu nYaşadığın şartların zor olduğu 15 yaşında seni nişanlamalarından belli. Ailenden yeterli saygı ve sevgi görseydin bir erkeğe bu kadar bağlanmaz, kendini bu kadar kaybetmezdin diye düşünüyorum. Ama olan olmuş, şimdi toparlanmak ve istediğin insan olmak için çaba sarf etmen gereken zaman.
Ben senin yerinde olsaydım, kendimi okula ve işe verirdim. Aşkla meşkle de hiç uğraşmazdım. İyi bir iş insana saygınlık kazandırır. Kendime ilgi gösterir, kendimi geliştirirdim. Başımdan geçenleri hiç kimseye anlatmazdım, arkadaşlarıma dahi...
Sizi gerçekten seven biri olduğunda, bunu kanıtlaması ve sizi kazanması için uğraşmasını beklemelisiniz. Asla diktirmek gibi çirkin bir şey yapmayın derim. Siz kendinize saygı duyun ki başkaları da size saygı duysun. Kendinizi eksik kusurlu hissetmeyin. Allah iyi insanlar çıkartsın karşınıza.
Sagolun cok tskkr ederimÖncelikle geleceğiniz bir kızlık zarına bağlı değil bunu unutmayın. Lütfen kendinize hakettiğiniz değeri verin ve kapılarınızı aşka kapatmayın. Evlilikten beklentisi sadece bakire bir eş olmayan aklınıza, karakterinize ve kalbinize de bakan bir insan pekala bulabilirsiniz. Pişmanlıklarınız yada doğrularınızla yaşadıklarınızın arkasında durursanız her zaman kazanan siz olursunuz. Sizi siz olduğu için kabul eden biriyle mutlu olmanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?