4 yıl sevdim gtti baskasiyla evlendi bana akil verin nolursunuz cikmazdayim.

Seni yargılamak benim haddime değil ama çok üzüldüm yaşadıklarına böyle pislik adi şerefsiz birine denk gelmene
Sakın öyle diktireyim falan olaylarına girme seni her halinde sevecek bir adam bul
Güvenene kadar başından geçenleri de anlatmak zorunda değilsin kendini zorda bırakma
Umarım bundan sonra kolay olur her şey senin için.

baskasiyla evlenen kac yasinda?

İnsallah sagolun yardmci oldugunz icin tsk ederm.

Yaşadıkların çok kötü olmuş, burda açılan konulara yorum yapınca gerici cahil oluyorsun yahu yaşayanlar anlatıyor güvenmeyin diyoruz hurra bir sürü laf ne oldu şimdi gencecik insansın adam gibi adam değilmiş yazık günah değil mi bunun vebalini nasıl verecek maalesef herkes kendini koruyacak kimse kimseyi düşünmüyor seviyor evlenicez bunların bir hükmü olmuyor, inşallah karşıma seni seven değer veren bir insan çıkar mutlu olursun..

Tskkr ederim insallah

Kizim birak dusme ustune seni isteseydi evlenirdi demek seref sizmis sen kendi hayatina bak zaman herseyin ilaci uzme kendini hayatina devam et allaha sigin kimsenin kimsede ahi kalmaz sabir et bir uras bul kimsedende cekinme allah buyuk bir kapiyi kaparsa bir kapi acar

Amiin insallah rabbim darda olan kullarina yardim etsin dara sokanlarida rabbim bilir zaten verecegi sersi

Sesli harfler nereye gitti? Lütfen doğru anlaşılması için dilimizi de doğru kullanmayı denesek...
  • Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Asgari yazım kurallarına uyulması (Cümleye büyük harfle başlamak, nokta ile bitirmek) gerekmektedir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar içeren ileti veya başlıklar yöneticiler tarafından gerek görülürse kaldırılabilir. (kk forum sözleşmesinden alıntıdır)

Canım bende pek memnun degilim bu halimden maalesef igrenç bi aliskanlik ama dikkat etmeye caliscam tesekkur ederim.

Konuya gelecek olursak:
Olan olmuş madem yapacak birşey yok sen bundan sonrasını düşün, hayatına yön ver üniversite oku,ekmeğini eline al kariyer yap sonra karşına elbet seni sen olduğun için sevecek biri çıkacaktır. Bekaret olayını hayatının merkezi yapıp geleceğini boş yere karartma, namus zardan ibaret değil. Geçmişe sünger çek geleceğe bak Allah yardımcın olsun

Üff elinle etmissn göznle ağlıosun be kuzum üzüldüm..

Allah razi olsun cok sagol cok tesekkur ederim

14 yaşında baba zoruyla 35 yaşındaki adamla nişanlandın ama sonra kendi isteğinle nişanı attın öyle mi..
Seni nişana zorlayan ailende seyretti ha nişanı atmana..
O yaşta buna zorlayan zihniyet o nişanı zor attırırdı sana ve çoktan şuanda evli hatta kucağında bebekle dolu olurdu..
Kınamıyorum böyle aileler var gerçekten olmasaydı ''çocuk gelin'' diye birşey olmazdı
Ama o kızlar nişan atma lüksüne sahip değiller...
İnanmadım hikayene tatlı kız

Ailem vermedi cnm buyuk babamlr verdi akrabamzdi ve gecim sikintisidan buyukbabamlar bakiyordu bize nisani attm btti olmadi elbet teferruatlar var erkek evinden sikintilar var atarken buyukbabamlarn atmamk icin diretmeside var o kadar derine inmeme gerek yoktu ister inan ister inanma umrda olmaz bu kadar insan inananrken senin inanmamanda degisik tabi tatlim ben sizofren degilim oturup isimi gucumu birakip bole bi hikaye uydurup buraya yazmaktaki amacim ne olabilir ki

Kimsenin aklına ihtiyacın olmasın sen içinden geleni yap bu birazda karşına çıkacak insana bağlı... Her şey ondan ibaret değil üzülme kafana takma, önemli olan yaptığın hatanın farkına varmak, pişman olmak ve o hatayı tekrarlamamak, o adama gelince Allah bunu onun yanına bırakmaz merak etme, ne yaşattıysa aynısına yaşar illa ki. Senin durumunda olan milyon insan var, kendin için doğru olanı sen bilirsin. Hayırlısı olsun. Kendin için yaşa.

8 kere okudum ama tık yok. 35 yaşında adamla nişanlıyken bununla tanışmış. Sonra nişan atmış. Miçimiçi yapmış, çocuk da başkasıylan evlenmiş galiba. Zorlaya zorlaya bu kadar anlayabildim.

Miçimiçi ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…